Wedstrijdverslagen - RKSV Prinses Irene Nistelrode - Voetbal & Korfbal

Wedstrijdverslagen

ORANJE WIT 2 - PRINSES IRENE 2

18 september 10:00  Na de zomerstop, een aantal oefenwedstrijden en heel wat goede voorbereidingen reisden de meiden van Prinses Irene 2 vandaag af naar Leunen. Oranje Wit stond op het programma en de meiden waren erop gebrand om de punten mee naar Nistelrode te nemen. Waarbij beide teams tot het einde gestreden hadden, trok Oranje Wit uiteindelijk in de slotfase aan het langste eind en eindigde de wedstrijd bij een stand van 12-10. meer »

245x gelezen

PRINSES IRENE 2 GEPROMOVEERD!

6 juni 9:45  Vandaag stond een belangrijke, maar lastige wedstrijd op de planning voor de meiden van Prinses Irene 2. Prinses Irene 2 kon vandaag in de laatste wedstrijd promoveren naar de Reserve Topklasse. Het hoogst haalbare niveau voor 2e teams binnen het korfbal. Dit kon alleen als een van hun directe concurrenten op deze laatste speeldag van de competitie de punten zou laten liggen. Kort voor de wedstrijd werd bekend dat een van de concurrenten, Altior, had verloren en dat er dus nog hoop was voor de meiden van Prinses Irene 2. Zo gingen de meiden vol goede moed en hoop de wedstrijd in. meer »

594x gelezen

Korfbalsters ontmoeten Oost-Arnhem

1 juni 12:15  Op dinsdag 22 mei om 18:00 uur stond de bus klaar om de speelsters van onze selectie, samen met een mooi aantal supporters, naar Oost-Arnhem te brengen. Onze trainer Edwin Bouman had geregeld dat de dames mee mochten trainen en spelen met de selectie van Oost-Arnhem. We werden allemaal hartelijk welkom geheten door de voorzitter van Oost-Arnhem. Terwijl de speelsters zich om gingen kleden, kregen de supporters een lekker bakje koffie of thee aangeboden.meer »

492x gelezen

Stormvogels 2 - Prinses Irene 2

21 mei 12:30  Vandaag namen de meiden van Prinses Irene 2 het op tegen Stormvogels 2 in Luyksgestel. Ondanks het verlies van vorige keer waren de korfbalsters erop gebrand om vandaag te winnen en zo de kans op promotie te vergroten.meer »

253x gelezen

Prinses Irene 2 - Rooi 2

14 mei 19:15  Afgelopen zondag namen de meiden het op tegen Rooi 2 uit Sint-Oedenrode. Prinses Irene 2 moesten winnen, om een gedeelde 2de plek te behalen in de competitie. Waar de schoten in de eerste helft aan de kant van Prinses Irene vielen, werd het in de tweede helft nog spannend of de punten in Nistelrode zouden blijven. De spannende wedstrijd werd afgefloten met een 13-11 overwinning. meer »

214x gelezen

ALTIOR 3 - PRINSES IRENE 2

8 mei 10:15  Deze zondag moest Prinses Irene 2 tegen Altior 3. Het was een spannende wedstrijd die uiteindelijk eindigde bij een gelijke stand van 9-9.meer »

228x gelezen

DAW 2 - PRINSES IRENE 2

24 april 14:15  Nadat de meiden van Prinses Irene 2 vorige week hadden gewonnen, waren ze ook deze week gebrand om de punten mee naar Nistelrode te nemen. Na een goede start tegen DAW Schaijk 2 werd de uiteindelijk spannende wedstrijd gewonnen met een uitslag van 6-7. meer »

215x gelezen

Prinses Irene 2 - KVC 2

17 april 5:00  Afgelopen zondag speelden de meiden van Prinses Irene 2 hun eerste buitencompetitiewedstrijd weer na het binnen seizoen. Zij namen het op tegen KVC 2 op sportpark De Schellen. De eerste helft was het duidelijk Prinses Irene die de betere ploeg was, maar KVC wist de tweede helft goed terug te komen. De wedstrijd werd afgefloten met 12-8 op het scorebord.meer »

200x gelezen

BE Quick 3 - Prinses Irene 2

28 maart 16:15  Afgelopen zondag was alweer de allerlaatste wedstrijd van het zaalseizoen voor de meiden van Prinses Irene 2. De laatste wedstrijd die gepland stond was gelijk ook niet de makkelijkste wedstrijd van het seizoen. De meiden namen het op tegen de nummer 1 van de competitie. Zij hadden nog alle wedstrijden gewonnen dit seizoen.meer »

130x gelezen

PRINSES IRENE 2 - DAKOS 2

21 maart 16:00  Zondag 19 maart namen de korfbalsters van Prinses Irene het op tegen Dakos 2. Het was een spannende wedstrijd waarin de score dicht bij elkaar bleef. Er waren veel doelpogingen gecreëerd, maar helaas gingen ze er niet allemaal in. Het was Dakos die uiteindelijk de punten mee naar huis nam.meer »

207x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!