Korfbal Rosolo 3 - Prinses Irene 2 5-13

11 oktober 15:15  Na de mooie overwinning zaterdagavond van korfbal 1 tegen de Korfrakkers 1 was het zondagochtend de beurt aan de dames van korfbal 2. Zij speelden uit tegen Rosolo 3 in Reusel een prima partij. Er werd rustig en goed gezocht naar de juiste kansen. De gehele wedstrijd waren de oranje dames de bovenliggende partij en beloonden zichzelf vooral in de tweede helft met mooie doelpunten. Met een mooie overwinning van 5-13 gingen de twee punten mee naar Nistelrode.meer »

Korfbal Melderslo 2 - Prinses Irene 2 11-6

4 oktober 14:45  Een kantine die dicht is, geen publiek, een hele rare gewaarwording om zo onze uitwedstrijd tegen Melderslo 2 te spelen. Gelukkig was er voor ons als leiding bij aankomst een kop koffie en had Melderslo voor een livestream gezorgd zodat supporters toch mee konden kijken. Melderslo was de betere ploeg vandaag en wist onze wedstrijd te winnen met 11-6.meer »

Korfbal Prinses Irene 2 - Peelkorf 2 6-11

27 september 17:30  Op deze koude zondagmiddag speelden we onze thuiswedstrijd tegen Peelkorf 2 uit IJsselstein. De dames van Peelkorf 2 wisten al vroeg in de wedstrijd een beslissend gaatje te slaan, wat niet meer uit handen werd gegeven. De wedstrijd eindigde in een 6-11 verlies.meer »

Korfbal Dakos 2 - Prinses Irene 2 9-5

20 september 18:00  In de uitwedstrijd tegen Dakos 2 uit Someren-heide, hadden we vooral de eerste helft veel moeite met de druk die op de ballijn werd gegeven door de tegenpartij. Met een ruststand van 3-2 ging de wedstrijd uiteindelijk verloren met 9-5. meer »

Korfbal Prinses Irene 2 - Stormvogels 2

13 september 17:30  Vandaag speelden we onze eerste thuiswedstrijd tegen Stormvogels 2 uit Luyksgestel. Evenals vorige week werden er mooie aanvallen gespeeld en werden er veel kansen gecreëerd. Het afronden wilde helaas nog niet altijd lukken. Stormvogels deed dit beter dan wij en wist de wedstrijd met een eindstand van 11-15 winnend af te sluiten. meer »

Korfbal KVC 2-Prinses Irene 2 11-9

6 september 14:45  Na een maandenlange stop, mochten we vandaag weer van start met een nieuwe competitie. Met een nieuwe samenstelling werd er een mooie goede wedstrijd neergezet uit tegen KVC 2 in Hoogeloon. Het enige, helaas wel cruciale, ontbrak en dat was onszelf belonen door voldoende te scoren. De wedstrijd ging verloren met 11-9.meer »

Prinses Irene 2 - Oranje Wit 2 11-17

8 maart 19:15  Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Oranje Wit 2 uit Leunen op het programma. Ondanks dat er geen slechte wedstrijd werd gespeeld én er ook hard werd gewerkt door iedereen, was het uiteindelijk de effectiviteit waarmee Oranje Wit onze fouten afstrafte, die ons de das om deed. De wedstrijd ging verloren met 11-17.meer »

Stormvogels 2 - Prinses Irene 2 17-9

16 februari 17:00  Op een alweer stormachtige zondag reisden we al vroeg af naar Luycksgestel om onze wedstrijd tegen Stormvogels 2 te spelen. Ondanks dat er keihard werd gewerkt door de meiden, lukte het niet om onder de druk van Stormvogels uit te komen en ging de wedstrijd verloren met 17-9.meer »

Dakos 2 - Prinses Irene 2 16-9

9 februari 15:15  Na goed overleg met de meiden én mede op basis van het vroege tijdstip, besloten we ondanks het stormachtige weer, af te reizen naar Asten waar we moesten spelen tegen Dakos 2. Het was helaas niet onze dag vandaag. Vanaf het eerste moment waren we niet scherp en liepen we achter de feiten aan. in de laatste 10 minuten van de eerste helft kregen we ons spel iets beter op orde, maar niet voldoende om vandaag maar enigszins mee te mogen doen voor de te verdelen punten. Dakos ging verdiend met de overwinning aan de haal met een einduitslag van 16-9.meer »

Prinses Irene 2 - Bladella 2 12-9

2 februari 16:30  Tegen de altijd lastige tegenstander Bladella 2 werden we vandaag getrakteerd op een geweldig mooie wedstrijd. In de eerste helft zorgden de oranje dames voor de ene na de andere mooie aanval waarbij helaas wat te weinig werd gescoord. Desalniettemin gingen we met een 5-2 voorsprong rusten. De 2e helft werd het een mooie strijd tussen beide teams maar de oranje dames gaven de opgebouwde voorsprong niet meer weg en wisten de wedstrijdpunten met een einduitslag van 12-9 over de streep te trekken. meer »