KORFBAL KVC 2 - PRINSES IRENE 2

19 september 10:15  Op deze koude en zeer natte zondagmorgen speelden we onze uitwedstrijd tegen KVC 2 in Hoogeloon. De combinatie van slecht weer en op gras, zorgde voor een lastige partij. De wedstrijd ging verloren met 9-7. meer »

KORFBAL Prinses Irene 2 - Melderslo 3

11 september 22:15  Na de zomerstop, de selectieprocedure en een aantal weken goede voorbereiding is korfbal Prinses Irene 2 van vandaag weer gestart met de competitie. Met een nieuw team, nieuwe coach en een nieuwe teambegeleidster waren de meiden er meer dan klaar voor! meer »

KORFBAL Prinses Irene 2 - DAW 2

13 juni 19:15  Zondag speelden we onze laatste competitiewedstrijd van dit seizoen tegen DAW 2 uit Schaijk. Ook dit keer waren beide ploegen enorm aan elkaar gewaagd en gaven ze elkaar geen duimbreed toe. DAW trok uiteindelijk aan het langste eind door met 10-11 de punten mee naar Schaijk te nemen.meer »

KORFBAL KVC 2- Prinses Irene 2 7-7

29 mei 18:45  Op deze koude en zeer natte zondagochtend speelden we onze uitwedstrijd tegen KVC 2 in Hoogeloon. De combinatie van spelen met slecht weer en op gras, zorgde voor een lastige eerste helft. De 2e helft draaide het gelukkig wat beter en wisten we toch een puntje mee naar Nistelrode te nemen. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel van 7-7.meer »

KORFBAL Stormvogels 2 - Prinses Irene 2 7-9

22 mei 18:00  Vandaag speelden we onze uitwedstrijd tegen Stormvogels 2 in Luyksgestel. Een flitsende start, maar de rest vd wedstrijd was het niet zo best maar werd er wel keihard gewerkt om de punten mee naar Nistelrode te nemen. En dat lukte. De wedstrijd eindigde in een 7-9 overwinning. meer »

KORFBAL PRINSES IRENE 2 - ROSOLO 3 8-4

15 mei 18:30  Met de zon hoog aan de hemel, speelden we vandaag een thuiswedstrijd tegen Rosolo 3. Na een zeer moeizame start, wisten de meiden in de 2e helft gelukkig het tij te keren en er alsnog met de overwinning vandoor te gaan. De wedstrijd werd gewonnen met 8-4meer »

KORFBAL Prinses Irene 2 - Dakos 2 9-11

8 mei 14:15  De meiden van Prinses Irene 2 speelden vandaag een thuiswedstrijd tegen Dakos 2 uit Someren Heide. Een belangrijke wedstrijd om mee te blijven doen in de strijd om de 2e plek in onze poule. De meiden gingen uitstekend van start, echter in de afronding wilde het vandaag niet goed genoeg lukken. Uiteindelijk ging Dakos er met de winst vandoor door de wedstrijd te winnen met 9-11.meer »

KORFBAL DSV 2 - Prinses Irene 2 2-11

24 april 14:00  Na een heel goede zaalcompetitie te hebben gespeeld, mochten de meiden van Prinses Irene 2 vandaag van start voor de 2e helft van de veldcompetitie. Uit tegen DSV2 in Diessen werd een zakelijke overwinning van 2-11 geboekt.meer »

KORFBAL MELDERSLO 2 - PRINSES IRENE 2 14-9

17 april 21:15  Na het verlies van 14-8 in de 1e play-off wedstrijd tegen Melderslo 2, stonden de ploegen uit Melderslo en Nistelrode vandaag wederom tegenover elkaar in sporthal de Wetteling te Venray. Ook vandaag was de ploeg uit Melderslo de betere ploeg en wist nu met 14-9 van de oranje dames te winnen. Hiermee promoveert Melderslo naar de reserve topklasse.meer »

KORFBAL Prinses Irene 2 - Melderslo 2 8-14

10 april 14:15  Met een volgepakte oranjetribune speelden de meiden van Prinses Irene 2 vandaag de eerste play-off wedstrijd tegen Melderslo 2. Na een niet al te best begin groeiden de meiden in de wedstrijd, maar bleef Melderslo de bovenliggende ploeg. De wedstrijd ging verloren met 8-14.meer »