Wedstrijdverslagen - RKSV Prinses Irene Nistelrode - Voetbal & Korfbal

Wedstrijdverslagen

Stormvogels 2 - Prinses Irene 2

21 mei 12:30  Vandaag namen de meiden van Prinses Irene 2 het op tegen Stormvogels 2 in Luyksgestel. Ondanks het verlies van vorige keer waren de korfbalsters erop gebrand om vandaag te winnen en zo de kans op promotie te vergroten.meer »

195x gelezen

Prinses Irene 2 - Rooi 2

14 mei 19:15  Afgelopen zondag namen de meiden het op tegen Rooi 2 uit Sint-Oedenrode. Prinses Irene 2 moesten winnen, om een gedeelde 2de plek te behalen in de competitie. Waar de schoten in de eerste helft aan de kant van Prinses Irene vielen, werd het in de tweede helft nog spannend of de punten in Nistelrode zouden blijven. De spannende wedstrijd werd afgefloten met een 13-11 overwinning. meer »

172x gelezen

ALTIOR 3 - PRINSES IRENE 2

8 mei 10:15  Deze zondag moest Prinses Irene 2 tegen Altior 3. Het was een spannende wedstrijd die uiteindelijk eindigde bij een gelijke stand van 9-9.meer »

193x gelezen

DAW 2 - PRINSES IRENE 2

24 april 14:15  Nadat de meiden van Prinses Irene 2 vorige week hadden gewonnen, waren ze ook deze week gebrand om de punten mee naar Nistelrode te nemen. Na een goede start tegen DAW Schaijk 2 werd de uiteindelijk spannende wedstrijd gewonnen met een uitslag van 6-7. meer »

182x gelezen

Prinses Irene 2 - KVC 2

17 april 5:00  Afgelopen zondag speelden de meiden van Prinses Irene 2 hun eerste buitencompetitiewedstrijd weer na het binnen seizoen. Zij namen het op tegen KVC 2 op sportpark De Schellen. De eerste helft was het duidelijk Prinses Irene die de betere ploeg was, maar KVC wist de tweede helft goed terug te komen. De wedstrijd werd afgefloten met 12-8 op het scorebord.meer »

167x gelezen

BE Quick 3 - Prinses Irene 2

28 maart 16:15  Afgelopen zondag was alweer de allerlaatste wedstrijd van het zaalseizoen voor de meiden van Prinses Irene 2. De laatste wedstrijd die gepland stond was gelijk ook niet de makkelijkste wedstrijd van het seizoen. De meiden namen het op tegen de nummer 1 van de competitie. Zij hadden nog alle wedstrijden gewonnen dit seizoen.meer »

110x gelezen

PRINSES IRENE 2 - DAKOS 2

21 maart 16:00  Zondag 19 maart namen de korfbalsters van Prinses Irene het op tegen Dakos 2. Het was een spannende wedstrijd waarin de score dicht bij elkaar bleef. Er waren veel doelpogingen gecreëerd, maar helaas gingen ze er niet allemaal in. Het was Dakos die uiteindelijk de punten mee naar huis nam.meer »

174x gelezen

DAW 2 - PRINSES IRENE 2

13 maart 9:00  Afgelopen zondagochtend nam Prinses Irene het op tegen DAW. Beide teams zijn altijd gewaagd aan elkaar en het was deze wedstrijd dan ook weer erg spannend. Door de juiste kansen af te ronden in de tweede helft gingen de punten mee naar Nistelrode. De wedstrijd werd afgefloten met 8-10 op het scorebord. meer »

228x gelezen

Prinses Irene 2 - VIOS/Spes 2

7 maart 9:15  Afgelopen zondagmiddag nam Prinses Irene 2 het op tegen de korfbalsters van VIOS/Spes 2 in sporthal 't Vijfeiken in Heesch. De meiden wisten voorafgaand aan de wedstrijd dat het een moeilijke taak zou worden om te winnen tegen VIOS/Spes die op de tweede plek in de competitie staan. Na een spannende eerste helft waarin de stand gelijk op ging, bleek VIOS/Spes toch het sterkere team van de twee en werd er verloren met een 15-9 eindstand. meer »

181x gelezen

De Peelkorf 2 - Prinses Irene 2

14 februari 12:45  Deze zondagochtend moest Prinses Irene 2 tegen De Peelkorf 2. Het was een spannende wedstrijd die helaas uiteindelijk werd gewonnen door de Peelkorf met 10-9.meer »

140x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!