Wedstrijdverslagen - RKSV Prinses Irene Nistelrode - Voetbal & Korfbal

3 februari filmavond voor de jeugd!!

Vandaag, 28 januari 5:00  Het is al een paar keer een groot succes gebleken: een filmavond voor de (jongste) korfbal- en voetbaljeugd. Vrijdag 3 februari heeft de activiteitencommissie weer een leuke film in het verschiet. Welke films het wordt, dat blijft nog even een verrassing!meer »

Prinses Irene 2 - Be Quick 3

23 januari 9:15  Vandaag speelden de meiden van Prinses Irene 2 alweer hun 4de thuiswedstrijd. Met als tegenstander Be Quick 3 uit Nuland. De meiden wisten dat dit een moeilijke taak zou worden tegen de koploper van de poule. Zij hebben namelijk nog geen één wedstrijd verloren. Toch gingen ze met volle moed de wedstrijd in. Helaas was het niet genoeg en werd de wedstrijd verloren met 8-17. meer »

Dakos 2 - Prinses Irene 2