Prinses Irene 2 zaalcompetitie gestart met overwinning!

13 november 2023 10:00

Vandaag stond de eerste competitiewedstrijd op het programma tegen KVC 2. In de eerste helft kwam Prinses Irene 2 op ruime voorsprong. De tweede helft ging de score moeizamer. De wedstrijd werd afgefloten met 9-5 en de punten bleven in Nistelrode.

Om 12:30 begon de wedstrijd onder leiding van H. Rijk. Na 3 minuten wist KVC 2 het eerste doelpunt van de wedstrijd te maken. Maar Prinses Irene 2 had goede aanvallen en dit werd beloond met doelpunten van Lotte, Jasmijn, Sam en Emma waardoor de stand op 4-1 kwam. Er werd door de dames van Prinses Irene 2 goed verdedigd en er werden goede kansen genomen. Sam, Carlijn en de ingevallen Gaby wisten nog 3 mooie schoten te maken. Helaas wist KVC 2, 1 minuut voor de rust nog een doelpunt binnen te schieten. We gingen de rust in met een 7-4 voorsprong.

In de rust kregen de speelsters van de coaches een peptalk om de score te vergroten. De tweede helft kwam moeizaam op gang. De meiden van Prinses Irene 2 waren goed aan het verdedigen, maar de kansen in de aanval werden niet afgemaakt. Het eerste doelpunt viel na 18 minuten door een korte kans van Debra. In de laatste minuut werd er door Lotte nog een afstandsschot gemaakt. De wedstrijd werd afgefloten en Prinses Irene 2 had gewonnen met 9-5.
De meiden spelen a.s. zondag 19 november om 11:15 uit tegen de Peelkorf 2. Ze gaan er alles aan doen om de punten mee te nemen naar Nistelrode.

Opstelling: Emma ten Bhömer (1), Noëlle Waals, Debra Ruijs (1), Merel van Roosmalen, Sam vd Akker (2), Jasmijn vd Pas (1), Lotte Toonen (2), Carlijn vd Ven (1)

Wissels: Gaby van Santvoort (1), Guusje vd Brand