Wedstrijdverslagen - RKSV Prinses Irene Nistelrode - Voetbal & Korfbal

Wedstrijdverslagen

Overtuigende winst voor korfbalsters

29 januari 20:00  Zondag 29 januari wonnen de korfbalsters voor de tweede keer deze zaalcompetitie. Na een lange reis naar Velden startten de meiden van Prinses Irene gelijk goed en kwamen meteen op voorsprong. Deze voorsprong hebben ze niet meer uit handen gegeven. Het was een goede wedstrijd en Prinses Irene heeft veel mooie doelpunten gemaakt. Ze gingen de rust in met 6-8 en hebben de wedstrijd uiteindelijk gewonnen met 10-17. Door deze punten zijn ze een plekje gestegen en staan ze nu niet meer laatste. meer »

263x gelezen

3 februari filmavond voor de jeugd!!

28 januari 5:00  Het is al een paar keer een groot succes gebleken: een filmavond voor de (jongste) korfbal- en voetbaljeugd. Vrijdag 3 februari heeft de activiteitencommissie weer een leuke film in het verschiet. Welke films het wordt, dat blijft nog even een verrassing!meer »

1006x gelezen

Winst voor korfbalsters

22 januari 17:00  Zondag 22 januari pakten de korfbalsters hun eerste winst tegen de Stormvogels uit Luijksgestel. De meiden uit Nistelrode lieten meteen zien dat ze op een ding uit waren en dat was 2 punten. Ze schoten uit de startblokken en kwamen snel op voorsprong. Daarna was er een periode met weinig doelpunten voor Prinses Irene. Stormvogels kwam terug, maar Prinses Irene bleef hun mannetje staan waardoor er met 8-6 gerust werd. De tweede helft was lastiger voor Prinses Irene. Stormvogels kwam erop en erover en de spanning was voelbaar in de druk bezochte sporthal. Prinses Irene toonde in de eindfase veerkracht en trok de wedstrijd naar zich toe. Met een 12-11 eindstand kon de eerste winst partij gevierd worden. meer »

292x gelezen

Korfbalsters komen net tekort

15 januari 17:00  In sporthal De Overbeek zag het publiek Prinses Irene een goede wedstrijd spelen, maar helaas kwamen ze toch net tekort tegen De Korfrakkers. Na een tussenstand van 7-7 werd er uiteindelijk verloren met 10-12. meer »

245x gelezen

Goed begin, maar geen punten voor korfbalsters

8 januari 20:00  Voor de korfbalsters stond een pittige wedstrijd op het programma tegen de koploper Rosolo. Tijdens deze wedstrijd lag de nadruk dan ook niet zozeer op het eindresultaat, maar was het belangrijk om als team te leren en de opdrachten goed uit te voeren. Deze instelling zorgde ervoor dat ze onbevlogen de wedstrijd in konden gaan. Na een sterke eerste helft (7-7) was Rosolo toch een maatje te groot, waardoor er werd verloren met 19-8. meer »

231x gelezen

Korfbalsters weer net niet

18 december 19:45  Op zondag 18 december speelden de Nisseroise dames in Heeswijk-Dinther tegen ODC 1. Deze ploeg staat net boven Prinses Irene in de Topklasse. Dat het een wedstrijd zou worden vol strijd was van te voren al duidelijk. Tijdens de eerste helft wilden de ballen er niet in gaan bij beide ploegen, de dames gingen de rust in met een 3-3 stand. De tweede helft kwam Prinses Irene beter tot scoren, maar helaas verloren ze de wedstrijd met een punt verschil. De punten gaan mee naar Ommel.meer »

289x gelezen

Korfbalsters laten punten liggen in Venray

11 december 18:15  Op zondag 11 december reisden de Nisseroise dames af naar Venray om het op te nemen tegen Oranje Wit. Deze ploeg doet het niet slecht in de topklasse. Dat het een wedstrijd zou worden vol strijd was van te voren al duidelijk. Tijdens de eerste helft waren vooral de dames van Oranje Wit goed op schot, waardoor er gerust werd met 10-6. De tweede helft kwam Prinses Irene beter tot scoren, maar helaas bleef Oranje Wit dit ook doen. De wedstrijd werd uiteindelijk afgefloten door R. Winter met een 15-11 stand. De punten blijven achter...meer »

260x gelezen

Korfbalsters pakken eerste punt

4 december 18:15  Vandaag speelden we de vijfde competitiewedstrijd tegen Rooi uit Sint-Oedenrode. Prinses Irene nam direct de leiding in de wedstrijd, dit werd goed volgehouden gedurende de eerste helft. In de 2e helft maakten we slordige en onnodige fouten, waardoor Rooi terug in de wedstrijd kon komen. Na een ruststand van 7-5, werd de wedstrijd afgefloten met een 14-14 eindstand. meer »

326x gelezen

Korfbalsters strijdend ten onder

27 november 17:00  Zondag 27 november reisden de meiden van Prinses Irene af naar Reusel waar ze het op mochten nemen tegen DDW. Bij voorbaat wisten de meiden dat ze veel druk zouden krijgen en dit goed moesten uitspelen. Er werd hard gewerkt, maar helaas werd de wedstrijd met 17-10 verloren. meer »

277x gelezen

Be Quick te sterk voor korfbalsters

23 november 19:45  Afgelopen dinsdag avond stond de 3e competitiewedstrijd in de zaal op het programma voor de korfbalsters uit Nistelrode. Zij wisten bij voorbaat al dat dit een zware wedstrijd ging worden, Be Quick is een ploeg die de afgelopen jaren in de top 3 van de topklasse wist te eindigen. Desondanks hebben de korfbalsters van Prinses Irene alles gegeven om het de dames uit Nuland zo moeilijk mogelijk te maken. Helaas hebben de dames niet kunnen winnen en werd de wedstrijd afgesloten met een eindstand van 7-16. meer »

182x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!