Opnieuw winst voor korfbalsters

25 september 21:00  Vandaag speelden de korfbalsters hun derde competitiewedstrijd, dit keer op het thuisveld. De dames namen het op tegen DAW uit Schaijk. Na de winst van vorige week waren de dames gebrand om te winnen. De doelpunten vielen goed voor Prinses Irene. Hierdoor wist Prinses Irene al vroeg in de wedstrijd een flinke voorsprong op te bouwen. Door hard werken is de winst voor Nistelrode gedurende de hele wedstrijd niet in gevaar geweest en hebben ze gewonnen met 12-7. meer »

Korfbalsters pakken eerste punten

18 september 17:00  Op deze herfstachtige zondag mochten de korfbalsters hun voetbalschoenen uit de kast halen aangezien er dit keer op gras werd gespeeld. Ze reisden af richting Hoogeloon, waar KVC op hen stond te wachten. De weersverwachting was niet al te best, maar in de eerste helft hebben de meiden daar niets van gemerkt. Het was prima weer en het spel was goed. Doelpunten vielen gemakkelijk aan de kant van Prinses Irene. KVC had het duidelijk moeilijker en met 4-12 werd er gerust. De tweede helft was het weer volledig omslagen en daarmee ook het spel aan beide kanten. Het grasveld werd omgetoverd tot een modderveld, waardoor er veel meiden uitschoven. Er kon daardoor ook weinig gescoord worden. Met een 5-14 eindstand floot de goed leidende scheidsrechter P. de Bruin af. meer »

Korfbalsters nog zoekende

11 september 18:15  Op een zonnig sportpark begon om 13.00 uur de wedstrijd tussen Prinses Irene tegen Oranje Wit. De wedstrijd kende een moeizame start, omdat nieuwe formatie duidelijk aan elkaar moesten wennen. Ondanks dat er hard werd gewerkt, werd er verloren met 4-10. meer »

Korfbalsters degraderen uit Topklasse

14 juni 8:15  Zondagmiddag vond de laatste wedstrijd plaats voor de korfbalsters. In een nogal fysieke wedstrijd werden de kaarten geschud voor volgend seizoen: bij winst of gelijkspel zou Prinses Irene volgend jaar topklasse spelen, en bij verlies rechtstreeks degraderen naar de hoofdklasse. Voor Korfrakkers was dit verhaal omgekeerd: alleen bij winst zouden zij in de topklasse blijven. Het was zondagmiddag meteen duidelijk wat de Korfrakkers kwamen doen op sportpark de Schellen. Zij schoten uit de startblokken en na een 3-9 ruststand lieten zij Prinses Irene met lege handen achter. De winst voor Korfrakkers kwam de gehele wedstrijd niet meer in gevaar, en vol opluchting keerden zij met een 8-14 eindstand richting Erp. meer »

Korfbalsters komen opnieuw weinig tot scoren

29 mei 20:30   Vandaag namen de korfbalsters het in de tweede helft van de veldcompetitie op tegen de dames uit Nuland. Voorafgaand aan de wedstrijd was al bekend dat het een zware wedstrijd zou worden tegen de nummer 1 in de poule. De dames van Prinses Irene waren niet compleet, waardoor de uitdaging alleen maar groter werd. De dames van Be Quick zette veel druk op de aanval, waardoor het lastig was om te scoren. De eerste helft resulteerde dan ook in een stand van 1-3. De tweede helft herpakten de dames zich beter in de aanval, maar lieten het in de verdediging liggen. Wat resulteerde in een einduitslag van 5-13meer »

Gelijkspel voor de korfbalsters

22 mei 21:00  Vandaag speelden de korfbalsters van prinses Irene met het warme weer tegen ONA/Astrantia. De gehele wedstrijd bleef het spannend en gingen de ploegen gelijk op. Gelukkig kon Prinses Irene uiteindelijk nog een puntje in Nistelrode houden. meer »

Feest voor Annelies Thijssen, maar verlies voor korfbalsters

15 mei 21:15  Op deze hete, zonnige dag in Nistelrode werd de 250e wedstrijd van Annelies Thijssen gespeeld tegen De Peelkorf uit Ysselsteyn. Na opkomst door een erehaag van jeugdspeelsters startte Annelies samen met haar team sterk de wedstrijd. Helaas lukte het Prinses Irene niet om dit vast te houden en kreeg De Peelkorf steeds meer kansen uit domme fouten aan onze kant. Na een ruststand van 4-5 hebben de dames van Prinses Irene de wedstrijd verloren met 7-13. Daarna werd Annelies gehuldigd voor haar 250e wedstrijd.meer »

Korfbalsters laten belangrijke punten liggen

9 mei 14:15  Zondagmiddag troffen de korfbalsters Spes uit Milsbeek. Vooraf was al bekend dat dit een belangrijke wedstrijd zou worden om uit de degradatiezone te blijven. De dames van Prinses Irene speelde een slordige wedstrijd waarin weinig kansen werden afgerond. Prinses Irene ging met een kleine voorsprong de rust in, echter werd deze uit handen gegeven in de tweede helft. De eindstand van de wedstrijd was 11-9 waardoor de punten in Milsbeek bleven.meer »

Strijdend ten onder in de tweede kruisfinale

18 april 9:30  Zondag namen de korfbalsters het voor de tweede keer in de kruifinale op tegen de dames uit Reusel. Het was voor hen de laatste kans om zich nog te plaatsen voor de finale die op zondag 24 april gespeeld zal worden. Prinses Irene speelde in een mooi versierde oranje hal een mooie partij, waarin het verschil maar klein bleef. Het was Rosolo dat het voortouw nam. De rust werd in gegaan met een stand van 6-9. De dames uit Nistelrode zijn de strijd aangegaan en hebben alles gegeven. Helaas was dit niet genoeg en won Rosolo de wedstrijd met 14-17. Wij wensen hen veel succes in de finale! meer »

Korfbalsters verliezen eerste kruisfinale

10 april 19:45  Zondagmiddag om 15.15 uur floot de prima leidende scheidsrechter de eerste kruisfinale wedstrijd in. Het was direct Rosolo wat de leiding nam, waardoor Prinses Irene in de achtervolging moest. Dit ging in het eerste deel van de wedstrijd prima. Daarna verloor prinses Irene de grip op Rosolo en lieten zij abnormale percentages zien in de afronding. Prinses Irene kon hier niets tegen inbrengen. Na een ruststand van 9-19, won Rosolo de wedstrijd met 35-12.meer »