Wedstrijdverslagen - RKSV Prinses Irene Nistelrode - Voetbal & Korfbal

Overtuigende winst voor korfbalsters

29 januari 20:00  Zondag 29 januari wonnen de korfbalsters voor de tweede keer deze zaalcompetitie. Na een lange reis naar Velden startten de meiden van Prinses Irene gelijk goed en kwamen meteen op voorsprong. Deze voorsprong hebben ze niet meer uit handen gegeven. Het was een goede wedstrijd en Prinses Irene heeft veel mooie doelpunten gemaakt. Ze gingen de rust in met 6-8 en hebben de wedstrijd uiteindelijk gewonnen met 10-17. Door deze punten zijn ze een plekje gestegen en staan ze nu niet meer laatste. meer »

3 februari filmavond voor de jeugd!!

28 januari 5:00  Het is al een paar keer een groot succes gebleken: een filmavond voor de (jongste) korfbal- en voetbaljeugd. Vrijdag 3 februari heeft de activiteitencommissie weer een leuke film in het verschiet. Welke films het wordt, dat blijft nog even een verrassing!meer »

Winst voor korfbalsters

22 januari 17:00  Zondag 22 januari pakten de korfbalsters hun eerste winst tegen de Stormvogels uit Luijksgestel. De meiden uit Nistelrode lieten meteen zien dat ze op een ding uit waren en dat was 2 punten. Ze schoten uit de startblokken en kwamen snel op voorsprong. Daarna was er een periode met weinig doelpunten voor Prinses Irene. Stormvogels kwam terug, maar Prinses Irene bleef hun mannetje staan waardoor er met 8-6 gerust werd. De tweede helft was lastiger voor Prinses Irene. Stormvogels kwam erop en erover en de spanning was voelbaar in de druk bezochte sporthal. Prinses Irene toonde in de eindfase veerkracht en trok de wedstrijd naar zich toe. Met een 12-11 eindstand kon de eerste winst partij gevierd worden. meer »

Korfbalsters komen net tekort