Verlies zonder consequenties voor korfbalsters

5 februari 9:15  Zondag 4 februari speelden onze korfbalsters tegen Stormvogels uit Luyksgestel. In het begin van de wedstrijd waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, in de tweede helft was het toch Stormvogels die een stijgende lijn konden doortrekken. De wedstrijd werd afgefloten met een eindstand van 7-14. meer »

Korfbalsters laten punten liggen in strijd om plek 4

1 februari 18:45  De meiden van Prinses Irene kwamen goed uit de startblokken. Direct in de eerste minuut viel het eerste doelpunt. Prinses Irene wist dat ze vanaf minuut 1 scherp moesten starten en dit de gehele wedstrijd door moesten zetten, maar helaas lukte dat niet en eindigde de wedstrijd in een 17-13 nederlaag.meer »

Korfbalsters overtuigend naar de winst

28 januari 15:00  Vandaag gingen de dames van Prinses Irene de strijd aan tegen KVC 1. KVC nam in de eerste minuten een voorsprong, maar door het hard werken van Irene is er na 5 minuten spelen geen achterstand meer geweest en liepen ze stap voor stap uit. De wedstrijd werd uiteindelijk afgefloten met de stand van 11-19. meer »

Wedstrijd tegen MKV afgelast

21 januari 13:15  De wedstrijd van vandaag van korfbal 1 tegen MKV gaat niet door. We laten zo snel mogelijk weten wanneer deze wel gespeeld gaat worden.

Korfbalsters verliezen net van De Peelkorf

14 januari 18:45  Zondag speelden de korfbalsters weer hun eerste wedstrijd na een aantal weken wedstrijd vrij te zijn geweest. Prinses Irene startte niet goed, waardoor ze in de eerste 5 minuten al met 0-4 achter kwamen. Daarna herpakten de meiden van Irene zich en vochten terug, helaas eindigde de wedstrijd in een stand van 11-13 voor De Peelkorf. meer »

Korfbalsters winnen derby tegen Altior

17 december 21:00  Op deze late zondagmiddag speelden de dames van Prinses Irene de return tegen Altior. De thuiswedstrijd werd toen der tijd verloren met 11-16. Vanaf het begin van de wedstrijd was te zien dat de oranjehemden dit niet nogmaals wilden laten gebeuren. Een goede start zorgde ervoor dat er werd gerust met een 4-6 voorsprong. Deze keer was zowel de eerste als tweede helft scherp en konden de dames van Prinses Irene uitlopen naar een 10-13 winst. meer »

Return tegen Altior voor korfbalsters

14 december 21:15  Na een spannende wedstrijd vorige week, waar de punten helaas achter bleven in Luyksgestel, zijn de oranje hemden er op gebrand om de punten in eigen zak te steken. Dit gaan ze proberen bij de return tegen Altior in Heeswijk-Dinther. Op 13 november won Altior met 11-16 van Prinses Irene. Hoe zal deze wedstrijd gaan verlopen? meer »

Korfbalsters laten sterke 2e helft zien.

10 december 20:45  Vandaag gingen de dames van Prinses Irene de strijd aan tegen Stormvogels! De Stormvogels namen een voorsprong in de eerste minuten en bouwden dit uit tot een 9-3 ruststand. Prinses Irene kwam goed terug en uiteindelijk werd de wedstrijd afgefloten met een eindstand van 13-12! We hebben tot de laatste minuut allemaal gestreden!meer »

Eerste punten binnen voor de korfbalsters!!

3 december 16:00  Zondag wisten de korfbalsters van Prinses Irene de eerst punten te pakken in de Overbeek tegen KVC. De eerste helft was Prinses Irene de betere ploeg en konden zij de aanvallen op een juiste manier uitspelen. De tweede helft kwam KVC terug waardoor de wedstrijd nog erg spannend eindigde. De wedstrijd werd afgefloten met 12-11 voor Prinses Irene. meer »

Weer een nederlaag voor korfbal 1

26 november 21:30  De meiden van Prinses Irene kwamen goed uit de startblokken. Direct in de eerste minuut vielen er kort achter elkaar twee afstandschoten. Prinses Irene wist dat ze vanaf minuut 1 scherp moesten starten en dit de gehele wedstrijd door moesten zetten, maar helaas lukte dat niet en eindigde de wedstrijd in een 11-18 nederlaag. meer »