Korfbalsters pakken twee punten

11 oktober 16:00  Zaterdagavond om 18.00 uur startte de wedstrijd De Korfrakkers - Prinses Irene in de stromende regen. De eerste helft was dit niet echt merkbaar. Er werd prima gekorfbald en er werd om en om gescoord, waarbij De Korfrakkers telkens de leiding nam. Bij het rust signaal van scheidsrechter de Leeuw was het dan ook 7-8 in het voordeel van De Korfrakkers. De tweede helft was een heel ander beeld. Het weer werd steeds slechter en daarbij ook het spel van beiden ploegen. De Korfrakkers kwam nog even verder op voorsprong waardoor het even leek het dat de meiden van Prinses Irene zonder punten terug zouden keren naar Nistelrode. Er werd weinig gescoord in de tweede helft. Maar door fysieke fouten van De Korfrakkers kreeg Prinses Irene in de slotfase van de wedstrijd twee strafworpen en een vrije worp mee die goed werden afgemaakt. Hierdoor gingen zij erop en erover en werd de wedstrijd met 9-11 gewonnen. meer »

Eerste Nederlaag voor korfbalsters

5 oktober 7:00  Vandaag stond de derby tussen Prinses Irene en Altior op het programma. Van te voren wisten we dat het een spannende wedstrijd ging worden. We moesten er met de volle overtuiging in gaan en de punten in Nistelrode houden. Het werd een fysiek harde wedstrijd met weinig doelpunten. Na een rust stand van 5-4 werd de wedstrijd in het voordeel van altior gewonnen met 7-8. meer »

Korfbalsters winnen met 15-7 van de ongeslagen ploeg van vorig jaar

28 september 10:30  Zondag om 15:00 floot de prima leidende scheidsrechter Marcel van Bentum de wedstrijd in. Prinses Irene kwam in de eerste 4 minuten al snel met 0-2 achter. Het begon als een spannende wedstrijd waarbij beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. Gelukkig nam Prinses Irene op het einde van de eerste helft de leiding en zorgde voor een voorsprong die ze de gehele wedstrijd niet meer afgaven. Er werd de rust ingegaan met een welverdiende voorsprong van 7-3. Na de rust heeft Prinses Irene de voorsprong weten te behouden en ging er uiteindelijk met de winst van 15-7 vandoor. meer »

Eerste punt is binnen voor korfbalsters

20 september 18:00  Op deze warme middag floot scheidsrechter Danielle vd Akker om 13:30 uur de eerste competitiewedstrijd in. De Peelkorf gaf vanaf het begin veel druk waardoor het voor de Nisseroise dames soms lastig was om een goede aanval op te zetten waardoor ze meer achter De Peelkorf aanliepen. Er werd gerust met 5-4 op het scorebord. De tweede helft had Prinses Irene meer het voortouw en konden de voorsprong overpakken. Helaas scoorden de dames uit Ysselsteyn in de laatste minuut van de wedstrijd de gelijkmaker waarna er werd afgefloten bij een score van 8-8. meer »

Klasse behoud voor korfbalsters

8 maart 19:45  De belangen waren duidelijk voor beide ploegen voorafgaand aan de wedstrijd. Winnen voor beide teams was gunstig. Na een felle start van Swift stonden ze in de rust voor met 5-7. Na rust konden de korfbalsters de wedstrijd niet naar zich toe trekken en Swift bleef de bovenliggende ploeg. Eindstand werd 10-15.meer »

Korfbalsters pakken een punt

16 februari 18:45  De korfbalsters van Prinses Irene startte de wedstrijd wetende dat zij vandaag veel druk zouden krijgen van De Stormvogels uit Luyksgestel. In de voorbespreking werd dan ook besproken goed om te gaan met de kansen. Verdedigend werden er afgesproken geen doorloopballen tegen te krijgen. Dingen die over de gehele wedstrijd prima werd gedaan. Toch was het Stormvogels wat op voorsprong kwam. Prinses Irene moest direct in de achtervolging. Het bleef gelijk op gaan waardoor de rust werd in gegaan met een 7-7 gelijk spel. De tweede helft begon Prinses Irene met een voorsprong daarna was het Stormvogels wat gas gaf. Prinses Irene bleef veerkracht tonen. En zo werd het weer gelijk. De laatste fase kwam Prinses Irene zelfs op voorsprong. Helaas werd er nog een onterechte strafworp toegekend aan Stormvogels waardoor de wedstrijd afgefloten werd met een 14-14 eindstand. meer »

Korfbalsters laten punten achter

9 februari 20:15  Waar heel Nederland deze zondag in de ban was van Code Oranje, was het ook in Erp de oranje thuisploeg die overheerste. Meteen vanaf het begin waren de Korfrakkers de bovenliggende partij, en Prinses Irene kreeg geen grip op de wedstrijd. Na een ruststand van 15-7 bouwden de Korfrakkers hun voorsprong in de tweede helft nog verder uit. Met een eindstand van 24-12 was het einde wedstrijd. meer »

Korfbalsters vinden weer meer de korf

2 februari 18:00  Prinses Irene mocht vandaag weer ‘thuis’ spelen in Heesch tegen een sterke tegenstander. DDW/SDO’99 liet direct zien goed op schot te zijn vandaag en maakte het ons verdedigend erg lastig. De dames van Prinses Irene keken in de loop van de eerste helft al tegen een grote achterstand aan van 7-17. In de tweede helft werden de aanvallen iets beter uitgespeeld waardoor er nog eens 10 keer gescoord werd. Uiteindelijk was de wedstrijd al verloren en floot de scheidsrechter af met een eindstand van 17-31.meer »

Verlies voor korfbalsters

26 januari 14:30  De thuiswedstrijd van Prinses Irene werd deze zondag gespeeld in t’ Vijfeiken te Heesch. In de eerste helft werd weinig gescoord door beide ploegen, met een ruststand van 2-4 waren alle opties nog open. Be Quick voerde in de tweede helft het tempo op en Prinses Irene kon hier scorend niet in mee. Uiteindelijk werd er dan ook verloren met 8-16.meer »

Korfbalsters gaan hard onderuit

20 januari 10:15  Afgelopen zondag hebben de korfbalsters van Prinses Irene gespeeld tegen Rosolo in Reusel. Met het afscheid van Marina van Venrooij vorige week wist Prinses Irene dat ze het zwaar zouden gaan krijgen. Ondanks een vakwissel lukte het vanaf het begin niet om mee te kunnen met Rosolo waardoor er werd gerust met 13-2. De tweede helft begon iets beter, maar Rosolo bleek te sterk en de punten moesten achter blijven met een eindstand van 20-5.meer »