Wedstrijdverslagen - RKSV Prinses Irene Nistelrode - Voetbal & Korfbal

Wedstrijdverslagen

Korfbalsters geen schim van zichzelf

Gisteren, 4 juni 22:30  De korfbalsters van Prinses Irene waren voor de wedstrijd al zeker van promotie. Desondanks waren zij gebrand om te winnen. Echter was daar tijdens de wedstrijd niets van te zien. Kansen waren er volop, maar werden niet afgerond. Daarbij werd er niet al te best verdedigd, waardoor MKV snel op voorsprong kwam. Prinses Irene probeerde terug te komen, helaas was dit niet genoeg. Prinses Irene kon een feestje vieren maar helaas zonder winst. meer »

290x gelezen

Korfbalsters promoveren naar de Topklasse

21 mei 17:30  In een zonnig Luyksgestel beloofde het een spannende wedstrijd te worden. Zowel Prinses Irene als de tegenstander Stormvogels maakten nog kans op promotie naar de topklasse. In eerdere wedstrijden waren beide ploegen zeer aan elkaar gewaagd. De wedstrijd begon dan ook met spanning aan beide kanten. Na een matige eerste helft wist Prinses Irene toch overtuigend te winnen met 3-8 (2-3). meer »

819x gelezen

Korfbalsters winnen spannend duel

14 mei 20:00  De meiden van Prinses Irene 1 mochten afgelopen zondag voor de 2e keer in de competitie tegen Dakos spelen. Deze ploeg staat onder leiding van oud-coach Arno Theunisse, die vorig seizoen nog bij Prinses Irene coach was. Dit betekende dus dat Arno de dames van Prinses Irene goed kende en dit zou voor Dakos gunstig kunnen zijn. De ruststand was 3-4, in het voordeel van Dakos, maar uiteindelijk ging Prinses Irene er met de winst vandoor met een eindstand van 10 - 8meer »

255x gelezen

Onnodig spannende wedstrijd bij Prinses Irene korfbal 1

7 mei 21:15  Vandaag mochten de korfbalsters uit Nistelrode het opnemen tegen Odio uit Millingen aan de Rijn. Om 13.00 uur floot de heer J. Das de wedstrijd in gang. Prinses Irene wist het onnodig spannend te maken. Kansen waren er volop, maar ze werden niet afgerond. De dames gingen de rust in met een stand van 1-2, de wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door met 4-5. meer »

297x gelezen

Korfbalsters zijn niet scherp

23 april 21:15  Wat een mooie zondag had moeten worden, liep voor de dames uit Nistelrode net wat anders. De wedstrijd werd gelijk door DAW Schaijk geopend en zij hebben vanaf dat moment de voorsprong ook niet meer weg gegeven. Prinses Irene kon nog deels blijven aansluiten, waardoor er gerust werd met 6-4. Maar ook na de de rust was DAW Schaijk scherper en liepen ze snel uit. Uiteindelijk werd de wedstrijd afgefloten met een 12-8 stand voor DAW Schaijk.meer »

360x gelezen

Korfbalsters winnen na spannende slotfase

16 april 21:15  Vandaag mochten de korfbalsters uit Nistelrode hun eerste wedstrijd van de 2e helft veldcompetitie spelen tegen KVC uit Hoogeloon. Om 12:10 uur floot scheidsrechter C.H. Kerstens de wedstrijd in. In het begin van de wedstrijd waren beide clubs aan elkaar gewaagd en ging de stand gelijk op. De dames gingen de rust in met een stand van 8-6 en de wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door de dames van Prinses Irene met 13-12. meer »

307x gelezen

Korfbalsters winnen

20 maart 9:45  Nadat de dames uit Nistelrode waren voorgesteld door de uitploeg De Korfrakkers uit Erp kon de wedstrijd beginnen. De meiden hadden een doel dat is laten zien welke groei ze doormaken en dat bekronen met een overwinning. De eerste helft startte de Korfrakkers feller, echter kon Prinses Irene snel aanhaken en er werd met 8-8 gerust. In de rust werd besproken om er vol in te gaan. De Korfrakkers staan bekend als een fysieke ploeg, Prinses Irene moest daarin mee gaan. En dat deden ze dan ook. Het was stuivertje wisselen in de tweede helft maar Prinses Irene was vandaag de betere ploeg en nam de punten mee naar huis, 13-14.meer »

344x gelezen

Nipt verloren van de nummer 1

13 maart 9:45  Vandaag namen de meiden van Prinses Irene 1 korfbal het op tegen Rosolo, de nummer 1 uit de poule. Vooraf was het duidelijk dat dit een moeilijke wedstrijd zou worden, maar niks is onmogelijk. De meiden gingen de rust in met 9-13 achterstand, de wedstrijd werd uiteindelijk nipt verloren met 15-17.meer »

378x gelezen

DAW 2 - PRINSES IRENE 2

13 maart 9:00  Afgelopen zondagochtend nam Prinses Irene het op tegen DAW. Beide teams zijn altijd gewaagd aan elkaar en het was deze wedstrijd dan ook weer erg spannend. Door de juiste kansen af te ronden in de tweede helft gingen de punten mee naar Nistelrode. De wedstrijd werd afgefloten met 8-10 op het scorebord. meer »

228x gelezen

Belangrijke winst korfbalsters bij ODC

5 maart 20:00  De dames van Prinses Irene 1 reisden deze zondag af naar Asten. De opdracht was duidelijk, de punten moesten mee naar Nistelrode. Het was een spannende wedstrijd, waarin beide ploegen steeds om en om scoorden. In de rust was het 6-6 en de wedstrijd is uiteindelijk gewonnen met 11-12.meer »

345x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!