Wedstrijdverslagen

Belangrijke winst geboekt door korfbalsters

Vandaag, 17 oktober 20:00  De dames van Prinses Irene wisten wat ze te doen stonden deze zondag, winnen. Ondanks een vlotte openingstreffer aan de zijde van Prinses Irene, bleef dat scorend vermogen de eerste helft verder uit. Zowel bij Prinses Irene als de Korfrakkers werd er maar weinig gescoord waardoor er werd gerust met op het scorebord: 2-3. Na rust scoorden beide ploegen om en om, maar daarna kon Prinses Irene de wedstrijd naar zich toe trekken en wist de 2 punten binnen te harken met een mooie 8-13 als eindstand. meer »

86x gelezen

Korfbalsters hard onderuit

10 oktober 22:30  Dhr. R. de Winter floot de wedstrijd Prinses Irene - Be Quick om 15.00 uur in. De eerste helft was het een helft van weinig doelpunten vooral voor de meiden van Prinses Irene. Kansen waren er wel, maar werden niet afgemaakt. In de rust met een stand van 1-4 werd vertrouwen uitgesproken door coach Arno Theunisse richting de speelsters. Dit leek aan het begin van de tweede helft te helpen, echter was dit van korte duur en kon Be Quick verder en verder uitlopen wat uitten in een 4-12 nederlaag voor de korfbalsters uit Nistelrode. meer »

315x gelezen

Helaas net geen punten mee naar Nistelrode. Zondag de herkansing tegen Be Quick

9 oktober 13:45  Afgelopen donderdag is de inhaalwedstrijd tegen Astrantia/ONA gespeeld onder leiding van J. van Houwelingen. Door weersomstandingheden in combinatie met gras kon de wedstrijd zondag niet doorgaan. Helaas zijn de punten in Middelaar gebleven en eindigde de wedstrijd met een stand van 10-9. Aanstaande zondag staat Be Quick op het programma. Een club die al jaren meedraait in de top van het dameskorfbal. De meiden hebben de punten hard nodig en zullen hier dan ook voor de volle 100 procent voor gaan.meer »

254x gelezen

Korfbalsters met lege handen naar huis

27 september 9:45  Na een spannende strijd was het de Peelkorf die beide punten in Ysselsteyn wist te houden. De eerste doelpunten werden om en om gescoord, totdat de Peelkorf net voor rust een gat dacht te slaan van twee doelpunten. Door nog een goed uitgespeelde kans van Prinses Irene in de slotseconde van de eerste helft werd dat gat kleiner gemaakt tot één doelpunt verschil en werd er met een 7-6 stand op het scorebord gerust. Het was de Peelkorf die het initiatief nam na rust en een voorsprong wist te behouden. Toch vond Prinses Irene haar krachten terug en wist weer terug te komen op gelijke hoogte (9-9). In de slotfase was Prinses Irene te slordig en te gehaast, waardoor de Peelkorf opnieuw op voorsprong kwam. Die voorsprong kon rustig worden uitgebouwd, toen Prinses Irene meer risico moest nemen om de bal te bemachtigen. Met een 13-9 eindstand werd de wedstrijd afgefloten.meer »

268x gelezen

Eerste punt is binnen voor korfbalsters

20 september 11:45  De korfbalsters van Prinses Irene hebben afgelopen zondag op een zonnig sportpark hun eerste competitiewedstrijd gekorfbald. De vele supporters zagen hoe Prinses Irene een matige eerste helft speelde. Gelukkig verbeterde het spelbeeld in de tweede helft waardoor er toch nog één punt in Nistelrode bleef. meer »

319x gelezen

Korfbalsters pakken twee punten

11 oktober 16:00  Zaterdagavond om 18.00 uur startte de wedstrijd De Korfrakkers - Prinses Irene in de stromende regen. De eerste helft was dit niet echt merkbaar. Er werd prima gekorfbald en er werd om en om gescoord, waarbij De Korfrakkers telkens de leiding nam. Bij het rust signaal van scheidsrechter de Leeuw was het dan ook 7-8 in het voordeel van De Korfrakkers. De tweede helft was een heel ander beeld. Het weer werd steeds slechter en daarbij ook het spel van beiden ploegen. De Korfrakkers kwam nog even verder op voorsprong waardoor het even leek het dat de meiden van Prinses Irene zonder punten terug zouden keren naar Nistelrode. Er werd weinig gescoord in de tweede helft. Maar door fysieke fouten van De Korfrakkers kreeg Prinses Irene in de slotfase van de wedstrijd twee strafworpen en een vrije worp mee die goed werden afgemaakt. Hierdoor gingen zij erop en erover en werd de wedstrijd met 9-11 gewonnen. meer »

493x gelezen

Eerste Nederlaag voor korfbalsters

5 oktober 7:00  Vandaag stond de derby tussen Prinses Irene en Altior op het programma. Van te voren wisten we dat het een spannende wedstrijd ging worden. We moesten er met de volle overtuiging in gaan en de punten in Nistelrode houden. Het werd een fysiek harde wedstrijd met weinig doelpunten. Na een rust stand van 5-4 werd de wedstrijd in het voordeel van altior gewonnen met 7-8. meer »

498x gelezen

Korfbalsters winnen met 15-7 van de ongeslagen ploeg van vorig jaar

28 september 10:30  Zondag om 15:00 floot de prima leidende scheidsrechter Marcel van Bentum de wedstrijd in. Prinses Irene kwam in de eerste 4 minuten al snel met 0-2 achter. Het begon als een spannende wedstrijd waarbij beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. Gelukkig nam Prinses Irene op het einde van de eerste helft de leiding en zorgde voor een voorsprong die ze de gehele wedstrijd niet meer afgaven. Er werd de rust ingegaan met een welverdiende voorsprong van 7-3. Na de rust heeft Prinses Irene de voorsprong weten te behouden en ging er uiteindelijk met de winst van 15-7 vandoor. meer »

630x gelezen

Eerste punt is binnen voor korfbalsters

20 september 18:00  Op deze warme middag floot scheidsrechter Danielle vd Akker om 13:30 uur de eerste competitiewedstrijd in. De Peelkorf gaf vanaf het begin veel druk waardoor het voor de Nisseroise dames soms lastig was om een goede aanval op te zetten waardoor ze meer achter De Peelkorf aanliepen. Er werd gerust met 5-4 op het scorebord. De tweede helft had Prinses Irene meer het voortouw en konden de voorsprong overpakken. Helaas scoorden de dames uit Ysselsteyn in de laatste minuut van de wedstrijd de gelijkmaker waarna er werd afgefloten bij een score van 8-8. meer »

566x gelezen

Klasse behoud voor korfbalsters

8 maart 19:45  De belangen waren duidelijk voor beide ploegen voorafgaand aan de wedstrijd. Winnen voor beide teams was gunstig. Na een felle start van Swift stonden ze in de rust voor met 5-7. Na rust konden de korfbalsters de wedstrijd niet naar zich toe trekken en Swift bleef de bovenliggende ploeg. Eindstand werd 10-15.meer »

836x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!