Algemene informatie vriendenstichting - RKSV Prinses Irene Nistelrode - Voetbal & Korfbal

Algemene informatie vriendenstichting


Iedereen die Prinses Irene een warm hart toedraagt kan lid worden van de stichting “Vrienden van Prinses Irene”. (Oud)leden, bedrijven (ZZP ’ers), vaders, moeders, opa’s, oma’s, teams, families maar ook groepen van mensen. De baten zullen worden ingezet voor het opleiden/begeleiden van de leden van het jeugdvoetbal en jeugdkorfbal. 

Het bestuur van Prinses Irene draagt jaarlijks één tot maximaal drie projecten voor aan het bestuur van de stichting, die moeilijk tot niet vanuit de reguliere begroting betaald kunnen worden. 
De leden van de stichting worden vermeld op een speciaal bord, dat aan de voorkant van de kantine hangt. Daarnaast krijgen de leden een seizoenkaart voor het 1e elftal, krijgt men een uitnodiging voor de vrijwilligers- en sponsoravond en de nieuwjaarsreceptie. 
 
In zijn huidige vorm opereert de stichting sinds 2015 en telt zo'n 200 leden. Afgelopen jaren heeft de stichting een aantal clinics georganiseerd voor de korfbal- en jeugdafdeling, een bijdrage geleverd voor het volgen van cursussen door kaderleden, financieren wij het speler volgsysteem Talento en is een pannaveldje op ons sportpark gerealiseerd waar veel gebruik van wordt gemaakt buiten de reguliere trainingen en wedstrijden om. Zijn smartgoals aangeschaft die de trainingen een stuk dynamischer maken, maar ook goaltjes voor de jeugdwedstrijden, nadat de knvb had besloten dat er, nog meer dan voorheen, met kleinere teams wordt gespeeld in het jeugdvoetbal.
Alle (jeugd)leiders hebben een kledingpakket gekregen, dat mede door een forse bijdrage van onze Stichting mogelijk is gemaakt. In 2020 is door een forse bijdrage van de Vrienden en met hulp van sponsors en vrijwilligers een speeltuitje gerealiseerd op ons sportpark. Daarnaast zijn afgelopen jaren een aantal bijzondere incidentele aanvragen voor jeugdactiviteiten gehonoreerd. 
 
Het lidmaatschap bedraagt € 50,-. per jaar. Leden van de supportersclub kunnen een korting krijgen van € 10, -. als ze dat wensen. 

Wil je lid worden stuur dan een mailtje naar de secretaris van de stichting Adri van Lokven: Adrivanlokven@gmail.com of  de voorzitter Ron van Rosmalen: aannemerron@ziggo.nl
 

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!