Voorbeschouwing - RKSV Prinses Irene Nistelrode - Voetbal & Korfbal

Voorbeschouwing

Tweede korfbalteam verdient support!

16 maart 0:00  Aanstaande zondag speelt Korfbal 2 een belangrijke wedstrijd voor klassebehoud. Indien de wedstrijd gewonnen wordt, of bij een gelijkspel, dan zijn ze veilig. Een spannende wedstrijd dus waar de korfbalsters de nodige support bij kunnen gebruiken! De wedstrijd wordt gespeeld om 15.00 uur in zaal de Zaert in Heeswijk-Dinther met DAKOS 2 als tegenstander.meer »

438x gelezen

3 februari filmavond voor de jeugd!!

28 januari 5:00  Het is al een paar keer een groot succes gebleken: een filmavond voor de (jongste) korfbal- en voetbaljeugd. Vrijdag 3 februari heeft de activiteitencommissie weer een leuke film in het verschiet. Welke films het wordt, dat blijft nog even een verrassing!meer »

1268x gelezen

KORFBAL Juich Prinses Irene 2 naar de reserve topklasse

14 april 15:00  Eerste Paasdag gaan de dames van Prinses Irene 2 een gooi doen naar promotie naar de reserve topklasse in het dameskorfbal. Ze kunnen alle steun en support gebruiken van vele Prinses Irene supportersmeer »

342x gelezen

JUICH PRINSES IRENE 2 KORFBAL NAAR DE TOPKLASSE

5 april 19:15  De meiden van Prinses Irene 2 hebben zich weten te plaatsen voor de play-offs en mogen gaan strijden voor promotie naar de hoogste reserveklasse in het dameskorfbal de reserve topklasse.meer »

454x gelezen

Pupil van de Week: Daan van der Linde

31 maart 0:15  Komende zondag bij de thuiswedstrijd van het 1e elftal tegen EVVC is de 10-jarige Daan van der Linde de Pupil van de Week. De wedstrijd  tegen Venhorst op zondag 6 maart werd afgelast daar was hij voor aangewezen, maar hopelijk gaat nu alles gewoon door. Hij mag proberen voor de wedstrijd de doelman van EVVC te passeren. Wij verwachten dat hem dat wel lukt, want Daan is zelf ook doelman bij de JO11-2. Hij weet dus als geen ander hoe je het een doelman moeilijk maakt als je alleen voor hem verschijnt.  Via onderstaande link stellen we hem nader voor. Of ga rechtstreeks naar het item pupil van de week op deze site!meer »

773x gelezen

KORFBAL Prinses Irene 2 naar play offs voor promotie

22 maart 17:00  KORFBAL Prinses Irene 2 mag middels play offs gaan strijden voor promotie naar de reserve topklasse.meer »

682x gelezen

Voorbereiding korfbalselectie

23 augustus 16:15  Ook de korfbalselectie is gestart met de voorbereiding op hopelijk dit keer een compleet te spelen seizoen. Op dinsdag 17 augustus werd de training hervat op een spiksplinternieuw korfbalveld. De puntjes moeten nog op de i gezet worden, maar heel fijn dat we vanaf nu de beschikking hebben over twee kunstgrasvelden.meer »

492x gelezen

Marieke Moorman 50 jaar

16 mei 13:00  Het zal wellicht niemand ontgaan zijn, dat er gisteren voor het gemeentehuis in Heesch een grote Sarah is neergezet in verband met de verjaardag van onze burgemeester Marieke Moorman.meer »

1149x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!