Timmers natuursteen - RKSV Prinses Irene Nistelrode - Voetbal & Korfbal

Timmers natuursteen

Timmers Natuursteen


Timmers Natuursteen is dé Natuursteen specialist van Nistelrode. Met zijn team van medewerkers levert Timmers Natuursteen hoofdzakelijk aan keukenspeciaalzaken en aan aannemers. Natuursteen bewerking is gevoel hebben met granieten, marmers, hardsteen of andere steensoorten waarbij jarenlange ervaring vereist is. Het team van Timmers Natuursteen heeft die ervaring. 

Eric Timmers is met de tijd meegegaan en heeft een ultramodern machinepark staan. Hiermee kunnen tot op de millimeter nauwkeurig inkepingen, freesranden of afrondingen worden gemaakt. Hij is gevestigd aan Kleinwijk 24-A in Nistelrode en wordt regionaal gezien als dè specialist op het gebied van granieten aanrechtbladen. 

Toch zijn aanrechtbladen niet het enige wat Timmers Natuursteen levert, ook (tuin)tafels, trappen (voor binnen of buiten), vloeren, tuintegels en onderhoudsmiddelen behoren tot de mogelijkheden. Naast natuursteen wordt er ook gewerkt met composiet materialen. Deze zijn zo hard dat voor bewerking het machinepark van een natuursteenbedrijf vereist is. Het voordeel van composiet is dat er veel meer kleurmogelijkheden zijn en dat men geen risico heeft op afwijking van structuur en uitstraling. 

Eric Timmers is een samensmelting van ‘old fashion’ vakmanschap en de moderne ondernemer. De kinderen van Eric voetballen bij Prinses Irene. Hij is dan ook regelmatig als fanatiek supporter langs de lijn te vinden. Zowel privé als met zijn bedrijf draagt hij de club dus een warm hart toe. Prinses Irene is erg blij met deze betrokkenheid en zijn sponsorschap.Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!