Voorbeschouwing

Laatste wedstrijd op het veld

15 oktober 10:00  Afgelopen donderdag 14 oktober stond de tweede wedstrijd van de bekercompetitie op het programma. Prinses Irene mocht het in de achtste finales op eigen terrein opnemen tegen VIOS uit Ottersum in een zeer spannende wedstrijd. Hierna focussen de dames zich op zondag, hun laatste wedstrijd van de eerste helft van de veldcompetitie, tegen de Korfrakkers.meer »

Korfbalsters richting Middelaar

30 september 22:30  Na een goede voorbereidende wedstrijd van donderdag gaat Prinses Irene vol vertrouwen naar de wedstrijd van zondag In Middelaar. Vorige wedstrijd tegen Astrantia/ONA werd verloren, dus het zal een spannende wedstrijd gaan worden. meer »

Korfbalsters treffen Peelkorf

24 september 8:00  Aanstaande zondag staat de tweede wedstrijd van de korfbalsters op het programma. Ditmaal mogen zij afreizen naar Ysselsteyn, om daar tegen de Peelkorf een zware pot te gaan spelen. Zwaar, omdat de Peelkorf de laatste jaren nogal aan de weg heeft getimmerd en haar mannetje is gaan staan in de Topklasse. meer »

Korfbalsters starten tegen Spes

16 september 22:00  Aanstaande zondag mogen onze korfbalsters na lange tijd weer aan de bak in de Topklasse-A. Voor het vijfde jaar op rij staat de formatie uit Nistelrode onder leiding van Arno Theunisse. Hij zal zoals altijd de dames weer met een tactisch plan het onlangs vernieuwde kunstgrasveld op sturen, zodat ze het de tegenstander Spes uit Milsbeek moeilijk kunnen maken. meer »

Korfbalsters naar Erp

9 oktober 12:00   Anders dan normaal komen de korfbalsters dit weekend zaterdag avond in actie. En dat tegen De Korfrakkers in Erp. De korfrakkers staan met twee andere op een gedeelde eerste plaats en heeft een punt meer dan Prinses Irene. Omdat er nog weinig wedstrijden gespeeld zijn wil dit niets zeggen en is alles mogelijk. meer »

Korfbalsters tegen oude bekende

2 oktober 8:00  De derde competitiewedstrijd staat alweer op het programma. Deze keer spelen de korfbalsters tegen Altior uit Heeswijk Dinther. Prinses Irene staat na twee wedstrijden spelen op plek nummer 2. Altior staat op de vierde plaats met 1 punt minder. Het is dus zaak voor de korfbalsters om de wedstrijd te winnen en het gat groter te maken met de middenmoot. meer »

Korfbalsters treffen DDW/SDO '99

24 september 12:30  Zondag 27 september wordt de tweede competitiewedstrijd van Prinses Irene tegen DDW/SDO ’99 vooralsnog gespeeld. Om 15:00 zal het startsignaal in Nistelrode gegeven worden door Marcel van Bentum.meer »

Korfbalsters gaan eindelijk beginnen

17 september 18:30  Aankomende zondag 20 september mogen de dames van Prinses Irene eindelijk weer starten met de competitie. In verband met het Corona virus hebben de dames en coach Arno Theunisse lang stil moeten zitten en de competitie van afgelopen seizoen niet af kunnen maken. Deze zondag begint de nieuwe competitie in de topklasse en mogen ze aftrappen tegen De Peelkorf in Ysselsteyn om 13:30 uur. meer »

Korfbalsters thuis tegen Swift

7 maart 17:00  Een alles beslissende wedstrijd kun je de wedstrijd van aankomende zondag wel noemen. De korfbalsters spelen dan hun een na laatste wedstrijd tegen de nummer 8 op de huidige ranglijst: Swift. Prinses Irene heeft op dit moment 7 punten weten te behalen uit 12 wedstrijden. Swift daarentegen maar 2 punten. meer »

Korfbalsters treffen Stormvogels

14 februari 17:45  Aanstaande zondag staat de uit wedstrijd tegen De Stormvogels uit luyksgestel op het programma. De vorige ontmoeting was een spannende. Deze wedstrijd ging gelijk op. Het was Stormvogels die nog met 5 seconde op de klok voor stond, maar Prinses Irene wist in die tijd nog de korf te vinden waardoor deze wedstrijd eindigde met een 15-15 gelijke stand.meer »