Voorbeschouwing

Korfbalsters thuis tegen Stormvogels

2 februari 20:00  Zondag 4 februari wordt alweer de laatste reguliere competitiewedstrijd gespeeld tegen de Stormvogels. Dit is voor onze dames geen onbekende ploeg. Het zal een spannende pot worden, aangezien vorige wedstrijd nipt is verloren. meer »

Belangrijke wedstrijd korfbalsters voor belangrijke punten

25 januari 21:30  Nadat de wedstrijd van vorige week tegen MKV werd afgelast zijn de dames flink aan het voorbereiden op de wedstrijd van deze zondag. Ze zullen het opnemen tegen KVC uit Hapert. Het is belangrijk dat Prinses Irene de punten mee naar Nistelrode neemt, om directe degradatie te voorkomen. De wedstrijd zal om 12.00 gespeeld worden in Hapert. meer »

Korfbalsters uit naar MKV

18 januari 21:15  Zondag spelen de korfbalster alweer hun 8e competitiewedstrijd in de zaal. Tot op heden hebben de korfbalster 4 punten weten te pakken in de Hoofdklasse. Prinses Irene heeft afgelopen keer tegen MKV helaas verloren. MKV staat met 5 punten net boven Prinses Irene. Beide ploegen zijn dan ook gedreven om de punten te pakken. meer »

Korfbalsters thuis tegen de Peelkorf

11 januari 23:45  Aanstaande zondag staat de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe jaar op de planning. De korfbalsters krijgen bezoek van de Peelkorf uit Ysselsteyn. Zij staan tweede in de poule met een gelijk aantal punten als Stormvogels. meer »

Prinses Irene op bezoek bij de nummer 2

8 december 19:45  Aankomende zondag speelt Prinses Irene 1 in Luyksgestel, ze nemen het op tegen Stormvogels. Stormvogels is voor onze dames geen onbekende ploeg. Afgelopen buitenseizoen werd er nog met 3-8 gewonnen wat achteraf een belangrijke winst was, dit zorgde ervoor dat Prinses Irene 1 buiten in de Topklasse speelt.meer »

Korfbalsters thuis tegen KVC

30 november 20:45  Zondag 3 december nemen de korfbalsters het op tegen KVC uit Hapert. KVC staat na 3 wedstrijden op een derde plek met 3 punten en Prinses Irene op de zesde plek met 0 punten. Aanstaande zondag zal om 12.30 uur het startsignaal klinken in de Overbeek onder leiding van M. van de Ven - Hordijk. meer »

MKV uit Milheeze komt op bezoek bij korfbalsters

23 november 19:45  Zondag spelen de korfbalster alweer hun 3e competitiewedstrijd in de zaal. Tot op heden hebben de korfbalster nog geen punten weten te pakken in de Hoofdklasse. MKV heeft afgelopen zondag hun eerste wedstrijd gespeeld en deze met 6 doelpunten verschil verloren. Beide ploegen staan onderaan de ranglijst en zijn dan ook gedreven om de eerste punten te pakken.meer »

Korfbalsters op naar de Peelkorf

17 november 17:00  Aanstaande zondag spelen de korfbalsters de tweede zaalcompetitiewedstrijd tegen de Peelkorf. De korfbalsters mogen hiervoor naar Venray afreizen. Om 12.40 uur zal de wedstrijd beginnen onder leiding van A. Classens. meer »

Zaalcompetitie weer van start voor korfbalsters

10 november 16:45  Zondag begint de zaalcompetitie weer voor de korfbalsters. Vorig jaar zijn de dames gedegradeerd naar de hoofdklasse en daar zullen ze nu hun eerste wedstrijd spelen tegen Altior. In de veldcompetitie speelt Altior ook hoofdklasse, waarin ze tot nu toe alle wedstrijden hebben gewonnen. meer »

Korfbalsters op bezoek bij nummer 1

12 oktober 23:00  Aankomende zondag gaan de meiden op bezoek bij Vios/Spes in Ottersum. Beide clubs zijn elkaar nog niet in de competitie tegengekomen. Alleen wel afgelopen bekerwedstrijd, waarbij Vios/Spes er met de winst van door ging. Aankomende zondag zal het duel om 13.30 plaats vinden in Ottersum. meer »