Voorbeschouwing

Korfbalsters naar Erp

9 oktober 12:00   Anders dan normaal komen de korfbalsters dit weekend zaterdag avond in actie. En dat tegen De Korfrakkers in Erp. De korfrakkers staan met twee andere op een gedeelde eerste plaats en heeft een punt meer dan Prinses Irene. Omdat er nog weinig wedstrijden gespeeld zijn wil dit niets zeggen en is alles mogelijk. meer »

Korfbalsters tegen oude bekende

2 oktober 8:00  De derde competitiewedstrijd staat alweer op het programma. Deze keer spelen de korfbalsters tegen Altior uit Heeswijk Dinther. Prinses Irene staat na twee wedstrijden spelen op plek nummer 2. Altior staat op de vierde plaats met 1 punt minder. Het is dus zaak voor de korfbalsters om de wedstrijd te winnen en het gat groter te maken met de middenmoot. meer »

Korfbalsters treffen DDW/SDO '99

24 september 12:30  Zondag 27 september wordt de tweede competitiewedstrijd van Prinses Irene tegen DDW/SDO ’99 vooralsnog gespeeld. Om 15:00 zal het startsignaal in Nistelrode gegeven worden door Marcel van Bentum.meer »

Korfbalsters gaan eindelijk beginnen

17 september 18:30  Aankomende zondag 20 september mogen de dames van Prinses Irene eindelijk weer starten met de competitie. In verband met het Corona virus hebben de dames en coach Arno Theunisse lang stil moeten zitten en de competitie van afgelopen seizoen niet af kunnen maken. Deze zondag begint de nieuwe competitie in de topklasse en mogen ze aftrappen tegen De Peelkorf in Ysselsteyn om 13:30 uur. meer »

Korfbalsters thuis tegen Swift

7 maart 17:00  Een alles beslissende wedstrijd kun je de wedstrijd van aankomende zondag wel noemen. De korfbalsters spelen dan hun een na laatste wedstrijd tegen de nummer 8 op de huidige ranglijst: Swift. Prinses Irene heeft op dit moment 7 punten weten te behalen uit 12 wedstrijden. Swift daarentegen maar 2 punten. meer »

Korfbalsters treffen Stormvogels

14 februari 17:45  Aanstaande zondag staat de uit wedstrijd tegen De Stormvogels uit luyksgestel op het programma. De vorige ontmoeting was een spannende. Deze wedstrijd ging gelijk op. Het was Stormvogels die nog met 5 seconde op de klok voor stond, maar Prinses Irene wist in die tijd nog de korf te vinden waardoor deze wedstrijd eindigde met een 15-15 gelijke stand.meer »

Korfbalsters richting Erp

7 februari 11:45  Aanstaande zondag staat er ook voor de korfbalsters een wedstrijd op het programma tegen een oranje ploeg: de Korfrakkers uit Erp. De vorige wedstrijd van beide oranjehemden was extreem spannend. In de allerlaatste seconden trok Prinses Irene toen de stand gelijk, en werd er getekend voor een 17-17 eindstand. Aanstaande zondag is het dus maar afwachten wie de punten mee naar huis mag nemen, of dat ze opnieuw gelijk worden verdeeld. meer »

Lastige wedstrijd in zicht voor korfbalsters

31 januari 10:15  De dames van Prinses Irene hebben het even moeilijk. De afgelopen 2 wedstrijden werden flink verloren, maar er werd vooral ook weinig gescoord. Met 5 doelpunten in de eerste wedstrijd en 8 doelpunten in de tweede wedstrijd zijn dit geen echte korfbaluitslagen. Ook aankomende zondag zullen ze het weer lastig gaan krijgen. Dan komen de korfbalsters van DDW/SDO’99 op bezoek in Heesch. Zij staan op dit moment 1e. meer »

Korfbalsters mogen 'thuis' in Heesch

24 januari 12:30  Zondag staat er een thuiswedstrijd op het programma van de korfbalsters, maar vanwege de Weverszitting zal worden uitgeweken naar 't Vijfeiken in Heesch. Prinses Irene zal het daar als nummer 6 opnemen tegen de Nulandse formatie Be Quick die op een 4e plek staat. meer »

Start tweede helft zaalseizoen voor korfbalsters

17 januari 10:30  Aankomende zondag wordt opnieuw gespeeld tegen Rosolo uit Reusel. De vorige wedstrijd kwam Prinses Irene al snel op 3-0 voorsprong maar verloor uiteindelijk met 16-23. Rosolo staat op dit moment op de tweede plek en de meiden van Prinses Irene op de vijfde plek. meer »