Voorbeschouwing

Korfbalsters thuis tegen DAW

22 september 23:15  Aanstaande zondag spelen de korfbalsters in eigen dorp hun derde competitiewedstrijd. Deze keer nemen de dames het op tegen DAW uit Schaijk. Na de ruime winst van vorige week gaan de dames deze zondag vol goede moed het veld op. meer »

Korfbalsters naar Hoogeloon

15 september 19:45  Zondag om 13.00 uur spelen de korfbalsters van Prinses Irene hun eerste uitwedstrijd tegen KVC uit Hoogeloon. In 2018-2019 is KVC ontstaan doordat de korfbalclubs Klimroos en VVO besloten te fuseren. Zondag 21 augustus jl. speelden Prinses Irene tegen de selectie van KVC op het PSV toernooi. Dit was een wedstrijd waar veel werd geoefend en werd door gewisseld. Dus een duidelijk beeld zullen de tegenstanders niet van elkaar hebben gekregen. Waar Prinses Irene vertrouwen uit kan putten is dat deze wedstrijd ruim werd gewonnen. meer »

Korfbalsters starten met thuiswedstrijd

9 september 15:15  Aanstaande zondag staat de eerste competitiewedstrijd op het programma voor de korfbalsters. Op sportpark De Schellen ontvangen de korfbalsters Oranje Wil uit Leunen. Deze eerste wedstrijd is na weken van voorbereiding een mooie krachtmeting tegen een tegenstander die al jaren meedraait in de top van de hoofdklasse. Om 13:00 uur zal de wedstrijd starten onder leiding van de heer Steenbergenmeer »

Korfbalsters tegen degradatieconcurrent

10 juni 6:00  Op 12 juni aanstaande spelen de korfbalsters hun laatste competitiewedstrijd waarbij ze minimaal één punt moeten halen om degradatie te voorkomen. De tegenstander Korfrakkers zal twee punten nodig hebben om degradatie te ontlopen. U begrijpt dus al dat dit een spannende wedstrijd zal worden omdat er voor beide ploegen veel op het spel staat.meer »

Korfbalsters treffen koploper Be Quick

26 mei 12:15  Aanstaande zondag staat alweer de een na laatste wedstrijd op het programma voor de korfbalsters. Na het gelijkspel van vorige week zijn de korfbalsters gebrand om nog 1 of meerdere punten te kunnen pakken in de laatste 2 wedstrijden van de veldcompetitie. Dit om uit de degradatie zone te blijven. A.s. zondag zal dit erg lastig worden, want de dames van Be Quick staan 1e in de poule. meer »

Korfbalsters spelen thuis tegen Astrantia/ONA

19 mei 22:15  Aanstaande zondag nemen de korfbalsters van Prinses Irene het thuis op tegen Astrantia/ONA. De vorige keer troffen de ploegen elkaar in Middelaar waar er op het laatste moment werd verloren met 10-9. Het belooft zondag daarom een spannende wedstrijd te worden. meer »

Korfbalsters tegen de Peelkorf, de 250e wedstrijd van Annelies Thijssen

12 mei 22:45  Aankomende zondag staat er een bijzondere wedstrijd op het programma. Naast het feit dat het een belangrijke wedstrijd is om te winnen voor de korfbalsters van Prinses Irene, om te kunnen blijven handhaven in de topklasse, is het voor Annelies Thijssen haar 250e wedstrijd in het tenue van senioren 1. Daar moet natuurlijk even bij stil gestaan worden. Zondag speelt Prinses Irene thuis tegen De Peelkorf waar Annelies in het zonnetje wordt gezet.meer »

Korfbalsters hervatten de veldcompetitie

6 mei 10:30  Aanstaande zondag spelen de korfbalsters weer op het veld, de tweede helft van de veldcompetitie start tegen Spes. In de eerste helft van de veldcompetitie eindigde de wedstrijd tegen deze de korfbalsters uit Milsbeek in een 11-11 gelijkspel. In de zaalcompetitie degradeerde Spes rechtstreeks uit de topklasse. Prinses Irene behaalde zoals bekend de kruisfinale.meer »

De laatste kans voor de Korfbalsters in de tweede Kruisfinale!

15 april 14:00  Aanstaande zondag wordt de tweede kruisfinale gespeeld, tegen de dames uit Reusel. Na het verlies van vorige week, is dit de laatste kans voor Prinses Irene om zich nog te plaatsen voor de finale die op zondag 24 april gespeeld zal worden. Dit keer spelen de dames in eigen zaal, die mooi oranje versierd zal zijn. Alle support en steun is meer dan welkom, om onze dames naar de overwinning te juichen! Zorg dat je er bij bent!meer »

Korfbalsters spelen hun eerste kruisfinale

7 april 18:00  Na het behalen van een tweede plek in de topklasse poule A wisten de korfbalsters van Prinses Irene zich te plaatsen voor de kruisfinales in de zaal. Een historisch moment in de geschiedenis bij het korfbal van Prinses Irene. De tegenstanders van de kruisfinales zijn Rosolo uit Reusel, zij zijn eerste geworden in de topklasse poule B. De wedstrijd wordt om 15.15 uur gespeeld in het Rabo sporthuis te Reusel en staat onder leiding van M.A. Van Bentum.meer »