Voorbeschouwing

Korfbalsters spelen thuis tegen Astrantia/ONA

19 mei 22:15  Aanstaande zondag nemen de korfbalsters van Prinses Irene het thuis op tegen Astrantia/ONA. De vorige keer troffen de ploegen elkaar in Middelaar waar er op het laatste moment werd verloren met 10-9. Het belooft zondag daarom een spannende wedstrijd te worden. meer »

90x gelezen

Korfbalsters tegen de Peelkorf, de 250e wedstrijd van Annelies Thijssen

12 mei 22:45  Aankomende zondag staat er een bijzondere wedstrijd op het programma. Naast het feit dat het een belangrijke wedstrijd is om te winnen voor de korfbalsters van Prinses Irene, om te kunnen blijven handhaven in de topklasse, is het voor Annelies Thijssen haar 250e wedstrijd in het tenue van senioren 1. Daar moet natuurlijk even bij stil gestaan worden. Zondag speelt Prinses Irene thuis tegen De Peelkorf waar Annelies in het zonnetje wordt gezet.meer »

165x gelezen

Korfbalsters hervatten de veldcompetitie

6 mei 10:30  Aanstaande zondag spelen de korfbalsters weer op het veld, de tweede helft van de veldcompetitie start tegen Spes. In de eerste helft van de veldcompetitie eindigde de wedstrijd tegen deze de korfbalsters uit Milsbeek in een 11-11 gelijkspel. In de zaalcompetitie degradeerde Spes rechtstreeks uit de topklasse. Prinses Irene behaalde zoals bekend de kruisfinale.meer »

179x gelezen

De laatste kans voor de Korfbalsters in de tweede Kruisfinale!

15 april 14:00  Aanstaande zondag wordt de tweede kruisfinale gespeeld, tegen de dames uit Reusel. Na het verlies van vorige week, is dit de laatste kans voor Prinses Irene om zich nog te plaatsen voor de finale die op zondag 24 april gespeeld zal worden. Dit keer spelen de dames in eigen zaal, die mooi oranje versierd zal zijn. Alle support en steun is meer dan welkom, om onze dames naar de overwinning te juichen! Zorg dat je er bij bent!meer »

200x gelezen

Korfbalsters spelen hun eerste kruisfinale

7 april 18:00  Na het behalen van een tweede plek in de topklasse poule A wisten de korfbalsters van Prinses Irene zich te plaatsen voor de kruisfinales in de zaal. Een historisch moment in de geschiedenis bij het korfbal van Prinses Irene. De tegenstanders van de kruisfinales zijn Rosolo uit Reusel, zij zijn eerste geworden in de topklasse poule B. De wedstrijd wordt om 15.15 uur gespeeld in het Rabo sporthuis te Reusel en staat onder leiding van M.A. Van Bentum.meer »

216x gelezen

Pupil van de Week: Daan van der Linde

31 maart 0:15  Komende zondag bij de thuiswedstrijd van het 1e elftal tegen EVVC is de 10-jarige Daan van der Linde de Pupil van de Week. De wedstrijd  tegen Venhorst op zondag 6 maart werd afgelast daar was hij voor aangewezen, maar hopelijk gaat nu alles gewoon door. Hij mag proberen voor de wedstrijd de doelman van EVVC te passeren. Wij verwachten dat hem dat wel lukt, want Daan is zelf ook doelman bij de JO11-2. Hij weet dus als geen ander hoe je het een doelman moeilijk maakt als je alleen voor hem verschijnt.  Via onderstaande link stellen we hem nader voor. Of ga rechtstreeks naar het item pupil van de week op deze site!meer »

478x gelezen

Korfbalsters op bezoek bij hekkensluiter

18 maart 11:00  Aanstaande zondag staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma voor de korfbalsters. De dames reizen af naar Velden om het daar op te nemen tegen de hekkensluiter Swift. Bij winst is Prinses Irene uitgesloten van degradatie. Om 13.35 uur zal dhr. Kerstens het startsignaal geven in sporthal de Vilgaard.meer »

167x gelezen

Korfbalsters treffen stormvogels

11 maart 21:30  Aanstaande zondag staat de uit wedstrijd tegen De Stormvogels uit luyksgestel op het programma. De vorige ontmoeting was een spannende. Deze wedstrijd ging gelijk op. Het was Stormvogels die in de eindfase de winst naar zich toe trok, waardoor de wedstrijd eindigde met 10-11. meer »

166x gelezen

Het tweede deel van de zaalcompetitie gaat van start bij het korfbal

3 maart 18:30  Aanstaande zondag start de tweede helft van de zaalcompetitie. Na de winst tegen Swift, zijn de meiden gedreven om aankomende zondag weer aan de slag te gaan. Prinses Irene neemt het in eigen zaal op tegen de korfbalsters van Be Quick uit Nuland. meer »

181x gelezen

Korfbalsters naar Nuland

17 februari 22:45  Aanstaande zondag staat de derde competitiewedstrijd alweer op het programma. Deze keer spelen de korfbalsters tegen Be Quick. Na de verloren wedstrijd van vorige week zullen de korfbalsters van Prinses Irene erop gebrand zijn twee punten mee naar Nistelrode te nemen om zo een mooie positie in de poule te behouden. meer »

217x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!