Voorbeschouwing - RKSV Prinses Irene Nistelrode - Voetbal & Korfbal

Voorbeschouwing

3 februari filmavond voor de jeugd!!

Vandaag, 28 januari 5:00  Het is al een paar keer een groot succes gebleken: een filmavond voor de (jongste) korfbal- en voetbaljeugd. Vrijdag 3 februari heeft de activiteitencommissie weer een leuke film in het verschiet. Welke films het wordt, dat blijft nog even een verrassing!meer »

923x gelezen

Korfbalsters naar Swift

26 januari 21:15  Aankomende zondag 29 januari staat voor de dames van Prinses Irene 1 alweer de elfde competitiewedstrijd op het programma. Deze keer nemen ze het op tegen Swift 1 uit Velden. Swift staat momenteel op de 6de plek met 9 punten en Prinses Irene heeft 3 punten en staat helaas onderaan. Na de winst van afgelopen zondag zijn de dames van Prinses Irene zeer gebrand om de punten mee naar Nistelrode te nemen en hopen daardoor de onderste plek te verlaten.meer »

95x gelezen

Korfbalsters opnieuw een thuiswedstrijd

20 januari 16:30  Aanstaande zondag 22 januari komt Stormvogels uit Luijksgestel op bezoek. Zij staan met 6 punten op de 7de plek op de ranglijst, waar Prinses Irene helaas nog steeds de hekkensluiter is. Kijkend naar overige uitslagen binnen de poule doen Prinses Irene en Stormvogels weinig voor elkaar onder. Zondag zal dan ook een spannende wedstrijd worden, waar voor beiden ploegen winst de doelstelling zal zijn. meer »

171x gelezen

Korfbalsters thuis tegen De Korfrakkers

12 januari 19:00  Zondag spelen de korfbalsters alweer hun laatste wedstrijd van de eerste helft van de zaalcompetitie. Deze keer mogen ze het opnemen tegen de Erpse korfbalsters van De Korfrakkers. In sporthal De Overbeek zal om 12.30 de wedstrijd worden ingefloten door de heer Van Houwelingen.meer »

170x gelezen

Korfbalsters naar de koploper

5 januari 21:15  De korfbalsters starten 2023 direct met een hele lastige tegenstander. Ze mogen namelijk naar Reusel afreizen om het daar op te nemen tegen de regerend landskampioen en koploper in de poule Rosolo. Prinses Irene is met maar één punt de spreekwoordelijke rode lantaarndrager dus het zou een stunt zijn als ze punten mee naar huis kunnen nemen. meer »

216x gelezen

Korfbalsters tegen ODC in de Zaert

16 december 16:45  Aankomende zondag 18 december staat voor de dames van Prinses Irene 1 alweer de zevende competitiewedstrijd op het programma. Deze keer nemen ze het op tegen ODC 1 uit Ommel. ODC staat momenteel op de negende plek met een punt boven Prinses Irene. De meiden van Prinses Irene zijn heel erg gebrand om aanstaande zondag de 2 punten binnen te halen en daardoor de onderste plek te verlaten. meer »

167x gelezen

Korfbalsters naar Oranje Wit

8 december 19:30  Zondag 11 december spelen de dames van Prinses Irene tegen een bekende ploeg. Onze dames spelen nu al voor de derde keer tegen Oranje Wit uit Leunen dit seizoen. Twee keer eerder op het veld, waarvan de eerste wedstrijd werd verloren, maar de tweede gewonnen. Deze zondag starten ze weer vol goede moed op weg naar de volgende punten.meer »

164x gelezen

Korfbalsters thuis tegen Rooi

1 december 19:00  Aankomende zondag 4 december staat voor de dames van Prinses Irene 1 alweer de vijfde competitiewedstrijd op het programma. Deze keer nemen ze het op tegen Rooi uit Sint-Oedenrode. Rooi staat momenteel op de achtste plek met vier punten. Prinses Irene is heel erg gebrand om aanstaande zondag de eerste 3 punten binnen te halen en hier zullen ze dan ook hard voor moeten werken.meer »

171x gelezen

Korfbalsters naar DDW

24 november 22:45  Zondag staat de vierde competitiewedstrijd voor de korfbalsters op het programma. Dit zal net zoals dinsdag een zwaar en pittig duel worden. De wedstrijd wordt gespeeld in het sporthuis in Reusel en het startsignaal zal om 14.25 klinken. DDW heeft tot nu toe 1 wedstrijd gewonnen en 1 wedstrijd verloren en 1 wedstrijd gelijk gespeeld. Ze staan op de 6de plek. Prinses Irene heeft nog geen wedstrijd gewonnen, maar zijn zeer gebrand om zondag de punten mee naar Nistelrode te nemen.meer »

152x gelezen

Korfbalsters ontvangen Swift in eigen zaal

17 november 20:00  Zondag 20 november 2022 verwelkomen de korfbalsters van Prinses Irene Swift uit Velden in zaal de Overbeek te Nistelrode. De teams zijn geen vreemden van elkaar. De afgelopen jaren hebben ze menig keer tegen elkaar gespeeld, waarin de wedstrijdbeelden nogal van elkaar verschilden. Soms waren de wedstrijden snel beslist en andere keren was het erg spannend. Prinses Irene was hierin vaak de onderliggende partij, wat natuurlijk niets zegt over aanstaande zondag.meer »

250x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!