Voorbeschouwing

Korfbalsters spelen thuis tegen Astrantia/ONA

19 mei 22:15  Aanstaande zondag nemen de korfbalsters van Prinses Irene het thuis op tegen Astrantia/ONA. De vorige keer troffen de ploegen elkaar in Middelaar waar er op het laatste moment werd verloren met 10-9. Het belooft zondag daarom een spannende wedstrijd te worden. meer »

Korfbalsters tegen de Peelkorf, de 250e wedstrijd van Annelies Thijssen

12 mei 22:45  Aankomende zondag staat er een bijzondere wedstrijd op het programma. Naast het feit dat het een belangrijke wedstrijd is om te winnen voor de korfbalsters van Prinses Irene, om te kunnen blijven handhaven in de topklasse, is het voor Annelies Thijssen haar 250e wedstrijd in het tenue van senioren 1. Daar moet natuurlijk even bij stil gestaan worden. Zondag speelt Prinses Irene thuis tegen De Peelkorf waar Annelies in het zonnetje wordt gezet.meer »

Korfbalsters hervatten de veldcompetitie

6 mei 10:30  Aanstaande zondag spelen de korfbalsters weer op het veld, de tweede helft van de veldcompetitie start tegen Spes. In de eerste helft van de veldcompetitie eindigde de wedstrijd tegen deze de korfbalsters uit Milsbeek in een 11-11 gelijkspel. In de zaalcompetitie degradeerde Spes rechtstreeks uit de topklasse. Prinses Irene behaalde zoals bekend de kruisfinale.meer »

De laatste kans voor de Korfbalsters in de tweede Kruisfinale!

15 april 14:00  Aanstaande zondag wordt de tweede kruisfinale gespeeld, tegen de dames uit Reusel. Na het verlies van vorige week, is dit de laatste kans voor Prinses Irene om zich nog te plaatsen voor de finale die op zondag 24 april gespeeld zal worden. Dit keer spelen de dames in eigen zaal, die mooi oranje versierd zal zijn. Alle support en steun is meer dan welkom, om onze dames naar de overwinning te juichen! Zorg dat je er bij bent!meer »

Korfbalsters spelen hun eerste kruisfinale

7 april 18:00  Na het behalen van een tweede plek in de topklasse poule A wisten de korfbalsters van Prinses Irene zich te plaatsen voor de kruisfinales in de zaal. Een historisch moment in de geschiedenis bij het korfbal van Prinses Irene. De tegenstanders van de kruisfinales zijn Rosolo uit Reusel, zij zijn eerste geworden in de topklasse poule B. De wedstrijd wordt om 15.15 uur gespeeld in het Rabo sporthuis te Reusel en staat onder leiding van M.A. Van Bentum.meer »

Pupil van de Week: Daan van der Linde