Voorbeschouwing - RKSV Prinses Irene Nistelrode - Voetbal & Korfbal

Voorbeschouwing

Korfbalsters spelen laatste wedstrijd van het seizoen

1 juni 21:45  Zondag 4 juni spelen de dames van Prinses Irene tegen MKV uit Milheeze. Waar Prinses Irene een van de twee promovendi is, is MKV de hekkensluiter van de poule. meer »

303x gelezen

Belangrijke wedstrijd voor korfbalsters

18 mei 23:00  Na een mooie overwinning afgelopen zondag staat er aanstaande zondag wederom een belangrijke wedstrijd op het programma voor onze korfbalsters. Zondag mogen de dames afreizen naar Luyksgestel om het daar op te nemen tegen Stormvogels. In de Hoofdklasse is Oranje Wit al kampioen geworden, maar de tweede plaats bemachtigt ook het felbegeerde ticket om volgend jaar in de Topklasse te spelen. Prinses Irene speelde al jaren op het hoogste niveau van het Nederlands dameskorfbal, maar helaas degradeerde ze vorig jaar. Na een seizoen waar diverse nieuwe speelsters een vaste plek binnen het eerste kregen en er ondanks het harde werk in de zaal (onterecht) gedegradeerd werd zou promotie een mooie afsluiting zijn van het seizoen. De korfbalsters hebben nog alles zelf in de hand en dienen de laatste twee wedstrijden van dit seizoen te winnen.meer »

173x gelezen

Korfbalsters thuis tegen Dakos

11 mei 20:00  Komende zondag spelen de dames van Prinses Irene 1 tegen Dakos, de nummer 2 van de poule. Dakos heeft tot nu toe evenveel wedstrijden gewonnen als Prinses Irene. Door het behalen van de punten afgelopen week blijft het verschil klein in de top vier.meer »

195x gelezen

Korfbalsters naar Millingen aan de Rijn

4 mei 11:00  Zondag om 13.00 uur nemen de korfbalsters van Prinses Irene het dit seizoen voor de tweede keer op tegen Odio uit Millingen aan de Rijn. Na een weekje rust zijn de meiden weer gebrand om de punten mee naar Nistelrode te nemen.meer »

196x gelezen

Korfbalsters naar Schaijk

21 april 7:00  Aanstaande zondag 23 april komen de dames van korfbal 1 weer in actie. Deze keer reizen ze naar Schaijk om het op te nemen tegen DAW. De laatste keer dat zij elkaar tegenkwamen was op 25 september. Prinses Irene won toen redelijk overtuigend met 12-7. Toch zal Prinses Irene hard aan de bak moeten, willen ze het niet zo spannend maken als afgelopen week tegen KVC. meer »

181x gelezen

2e helft veldcompetitie weer van start

14 april 9:15  Na 2 weken rust begint voor de korfbalsters aanstaande zondag weer de 2e helft van de buitencompetitie. Ze zullen het deze zondag opnemen tegen KVC uit Hoogeloon, KVC staat momenteel met 5 punten op een 7e plek. Prinses Irene staat buiten op een gedeelde 3e plek. De meiden van Prinses Irene hebben tijdens de laatste wedstrijden in de zaal laten zien dat er genoeg kwaliteiten zijn om een mooi spel neer te zetten. Ze gaan er dan ook alles aan doen om dit buiten voort te zetten. meer »

198x gelezen

Laatste zaalwedstrijd voor korfbal 1

16 maart 20:45  Zondag 19 maart spelen de korfbalsters van Prinses Irene 1 hun laatste zaalwedstrijd van het seizoen. Zij spelen zondag tegen De Korfrakkers uit Erp die zich al hebben geplaatst voor de kruisfinales. Daar tegenover is Prinses Irene helaas al gedegradeerd. Echter zullen de meiden toch alles geven om de laatste wedstrijd winnend af te sluiten. meer »

191x gelezen

Nummer 1 op bezoek bij Prinses Irene

9 maart 21:30  Aankomende zondag krijgen de meiden van Prinses Irene 1 de koploper Rosolo op bezoek. Prinses Irene is met negen punten een na laatste in de poule. Vorige wedstrijd stond het in rust 7-7, helaas was Rosolo na de rust te sterk waarmee ze de wedstrijd wonnen.meer »

232x gelezen

Korfbalsters naar ODC

2 maart 19:30  Nog drie belangrijke wedstrijden te gaan in de topklasse. Aankomende zondag spelen de dames van Prinses Irene 1 tegen ODC. Op dit moment staan de dames op de 9e plek met 7 punten. Afgelopen zondag heeft Prinses Irene 1 belangrijke punten weten te pakken tegen Oranje Wit. ODC heeft afgelopen weekend ook gewonnen en staat daarmee op de tiende plek met 1 punt minder. Omdat de teams onderaan dicht bij elkaar staan is er nog van alles mogelijk betreffende degradatie en/of lijfsbehoud. meer »

207x gelezen

Korfbalsters thuis tegen Oranje Wit

24 februari 11:30  Zondag 26 februari spelen de dames van Prinses Irene tegen een bekende ploeg. Onze dames spelen nu al voor de vierde keer dit seizoen tegen Oranje Wit uit Leunen. Twee keer eerder op het veld, waarvan de eerste wedstrijd werd verloren, maar de tweede gewonnen. Helaas de afgelopen binnen wedstrijd werd ook verloren, maar dat houdt de meiden uit Nistelrode niet tegen. Deze zondag starten ze weer vol goede moed op weg naar de volgende punten. meer »

228x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!