Voorbeschouwing - RKSV Prinses Irene Nistelrode - Voetbal & Korfbal

Voorbeschouwing

3 februari filmavond voor de jeugd!!

Vandaag, 28 januari 5:00  Het is al een paar keer een groot succes gebleken: een filmavond voor de (jongste) korfbal- en voetbaljeugd. Vrijdag 3 februari heeft de activiteitencommissie weer een leuke film in het verschiet. Welke films het wordt, dat blijft nog even een verrassing!meer »

Korfbalsters naar Swift

26 januari 21:15  Aankomende zondag 29 januari staat voor de dames van Prinses Irene 1 alweer de elfde competitiewedstrijd op het programma. Deze keer nemen ze het op tegen Swift 1 uit Velden. Swift staat momenteel op de 6de plek met 9 punten en Prinses Irene heeft 3 punten en staat helaas onderaan. Na de winst van afgelopen zondag zijn de dames van Prinses Irene zeer gebrand om de punten mee naar Nistelrode te nemen en hopen daardoor de onderste plek te verlaten.meer »

Korfbalsters opnieuw een thuiswedstrijd