Aanmelden lid korfbal - RKSV Prinses Irene Nistelrode - Voetbal & Korfbal

Aanmelden lid korfbal

Aanmelden lidmaatschap korfbal

Vul hier het vaste - of mobiele telefoonnummer in waarop wij u kunnen bereiken.
Als dit met ingang van het nieuwe seizoen is, vult u hier 0107 en het jaar in. Als het lidmaatschap direct moet ingaan dan vult u de huidige datum in.
Op dit adres ontvangen leden de factuur van de contributie en eventuele correspondentie van de club of de KNKV..
Alleen van toepassing als u 15 jaar of ouder bent.
Wij verzoeken u een duidelijke gezichtsfoto toe te voegen. Dit hoeft geen officiële pasfoto te zijn en kan bv. met de telefoon worden gemaakt.
Kies bestandWijzigVerwijder
Indien u in de afgelopen drie jaar bij een andere verenging heeft gekorfbald dan verzoeken wij u in onderstaand veld uw relatienummer van de KNKV in te vullen
Met deze mail machtigt u RKSV Prinses Irene om in twee termijnen (september en januari) de jaarlijkse contributie van het onderstaande rekeningnummer af te schrijven. Als u het niet eens met deze afschrijving bent kunt u dit binnen acht weken terug laten boeken. Neem hiervoor contact met uw bank op.
Vul hier de datum in waarop u het inschrijfformulier hebt ingevuld.

U kunt de gedragsregels hier lezen.

Voor het goed functioneren van onze vereniging willen wij u graag (laten) informeren over de vereniging, sportactiviteiten en aanbiedingen en dergelijke. Ook willen we speelschema’s, wedstrijduitslagen en soms ook foto’s en filmpjes van u op de website plaatsen. Met dit formulier vragen wij u toestemming om ook uw gegevens hiervoor te gebruiken. Onze volledigeprivacyverklaring kunt u terugvinden op de website onder het kopje Algemeen.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!