Home - RKSV Prinses Irene Nistelrode - Voetbal & Korfbal

Home

Clubicoon Heeswijk in Brabants Dagblad

Vandaag, 10 juni 0:00  We doen het niet vaak of snel, aandacht geven aan iemand van een andere vereniging. Uitzonderingen bevestigen de regel, dat geldt ook voor André Langenhuizen clubicoon van Heeswijk die ernstig ziek is. In het Brabants Dagblad een indrukwekkend verhaal hoe de vereniging hem enkele weken terug een ere-saluut bracht. Wij denken dat iedereen die ooit tegen een team van Heeswijk speelde of er als toeschouwer was, André kent. Vooral als kaderlid, maar ouderen zeker nog als een goede voetballer. Uw webmaster heeft bijvoorbeeld menig ‘voetbalrobbertje’ met hem uitgevochten. Hieronder het verhaal van hem uit het Brabants Dagblad.meer »

39x gelezen

Korfbalselectie heeft nieuwe hoofdtrainers

Gisteren, 9 juni 12:00  De korfbalcommissie is blij en trots te mogen delen dat Stefan Klokgieters en Auke Verwer met ingang van het seizoen 2023-2024 de nieuwe hoofdtrainers voor de korfbalselectie van Prinses Irene zijn en daarmee de opvolgers van Edwin Bouman.meer »

474x gelezen

25-jarige jubilea voetbal foto's en teksten

Gisteren, 9 juni 0:00  Frits van de Hogen (foto voorpagina), voorzitter van de seniorencommissie sprak, op de avond dat de jubilerende leden in het zonnetje werden gezet, de leden toe die 25 jaar lid waren. Niet te onderschatten is om steeds weer in het verleden te duiken van die mensen en daar dan een mooie tekst bij te maken. Die, gezien dat het veel leden zijn, ook niet te lang mag zijn! Een opmerking moeten we maken. Bij Ron v.d. Bogaart zegt hij dat deze het 2e en 3e elftal speelde. Ron was echter ook een aantal seizoenen een prima verdedigende middenvelder in het 1e elftal. Waarvan akte. Verder klopte het allemaal, met dank aan het vele uitzoek-en schrijfwerk van Frits.meer »

366x gelezen

Geslaagd jeugdtoernooi

8 juni 12:00  Het was weer perfect georganiseerd, het inmiddels traditionele jeugdtoernooi bij onze verenging voor de leeftijdscategorieën van JO7 tot en met JO12. Over publieke belangstelling mocht ook niet geklaagd worden. Daarnaast werkte het weer ook nog eens mee. s' Morgens streden de JO-7, JO-8 en JO-9 teams om de medailles. s’ Middags waren de JO-10, JO-11 en JO-12 aan de beurt. Doordat er een team niet kwam opdagen werd er in allerijl een aanpassing in dat wedstrijdschema gemaakt zodat elk team toch 5 wedstrijden kon spelen. meer »

287x gelezen

Leuke avond met jubilarissen

8 juni 0:00  Vrijdagavond 2 juni was, in een goed bezette kantine, de viering van verschillende jubilea van onze leden. Een keer in de zoveel jaar doet de vereniging dit, waardoor zo’n avond ook wat meer cachet krijgt als er meer jubilarissen, aanhang en andere leden aanwezig zijn. De avond was leuk opgezet door de activiteitencommissie. De jubilarissen werden onder begeleiding van Sanne Hanegraaf en Isa v.d. Heijden naar voren gehaald. Isabelle v.d. Pas, lid van de activiteitencommissie, spelde hen de speld op die bij het jubileum hoorde. In totaal waren er 47 leden die in de afgelopen jaren, 25, 40, 50, 60 of 70 jaar lid waren/zijn van onze vereniging. Het was een geslaagde avond en zo te horen waren ook de feestelijke middelpunten te spreken over deze avond.meer »

635x gelezen

Kantine flink aangepakt

7 juni 13:30  Zoals we al eerder schreven krijgt onze kantine een nieuwe tegelvloer, nadat op meerdere plaatsen tegels los kwamen te liggen. Een gedeelte is er al eerder uitgehaald, afgelopen dagen ook de rest. Daarnaast worden in de keuken en bijvoorbeeld de hal tegels met lijm geïnjecteerd zodat die niet meer los gaan. Inmiddels is het een en ander afgedekt met plastic, door onder ander Willy van den Bogaart en Piet Rovers, zodat het beschermd is tegen stof. Dat zal nodig zijn want de lijm die nog op de basisvloer zit moet machinaal worden verwijderd wat een stoffige bedoeling, ondanks dat dit meteen wordt afgezogen, zal worden. Als dat is gebeurd, wordt begin juli de nieuwe tegelvloer gelegd. Dit alles zorgt er voor dat de kantine komende dagen niet gebruikt kan worden.

435x gelezen

Wordt de E1 weer kampioen?

7 juni 12:30  Voor de tweede keer dit seizoen maakt de E1 kans op het kampioenschap. Waar ze in de eerste helft van de veldcompetitie al de eerste plek wisten te bemachtigen, staan ze nu wederom op een gedeelde eerste plek. Aanstaande zaterdag nemen ze het op tegen hun directe concurrent Vios. Bij winst kan er wederom een kampioensfeestje gevierd worden. Ze spelen om 10.00 uur op ons sportpark en hopen natuurlijk op veel supporters. Komen jullie de meiden aanmoedigden? Tot dan! meer »

378x gelezen

Bijzonder afscheid van Tzeitel

7 juni 0:00  Tzeitel van den Oever - van de Leest stopt na 23 seizoenen met voetballen bij onze vereniging. Niets bijzonders zul je zeggen dan doen er wel meer. Tot haar grote verassing dachten de speelsters van het 2e elftal, waarin zij vooral actief was, en veel anderen daar anders over. Zij brachten bij haar laatste wedstrijd een echte hommage aan haar.meer »

721x gelezen

PRINSES IRENE 2 GEPROMOVEERD!

6 juni 9:45  Vandaag stond een belangrijke, maar lastige wedstrijd op de planning voor de meiden van Prinses Irene 2. Prinses Irene 2 kon vandaag in de laatste wedstrijd promoveren naar de Reserve Topklasse. Het hoogst haalbare niveau voor 2e teams binnen het korfbal. Dit kon alleen als een van hun directe concurrenten op deze laatste speeldag van de competitie de punten zou laten liggen. Kort voor de wedstrijd werd bekend dat een van de concurrenten, Altior, had verloren en dat er dus nog hoop was voor de meiden van Prinses Irene 2. Zo gingen de meiden vol goede moed en hoop de wedstrijd in. meer »

496x gelezen

C1 kampioen!

6 juni 8:45  Afgelopen zaterdag speelden de meiden van de C1 hun kampioenswedstrijd. In de poule konden nog 2 andere tegenstanders ook kampioen worden, afhankelijk wat de uitslagen werden. Uiteindelijk was het onze C1 samen met Corridor C1 die samen kampioen werden. meer »

295x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!