Ledenvergadering twee weken later!

Gisteren, 1 oktober 15:30  De jaar ledenvergadering die voor komende donderdag gepland stond, gaat niet door. Deze is nu verzet naar donderdag 3 november. De vergadering begint dan om 20:30 uur.

Korfbalsters thuis tegen Odio

30 september 21:45  Zondag om 12.30 uur spelen de korfbalsters van Prinses Irene hun vierde competitiewedstrijd tegen Odio uit Millingen aan de Rijn. Na de winst van vorige week zijn de meiden weer gebrand om de punten in Nistelrode te houden. meer »

Openingsfeest geslaagd

30 september 15:45  We zijn wat aan de late kant, maar afgelopen zondag 25 september vond weer het traditionele openingsfeest plaats. Het was weer lekker druk en er hing een gezellige sfeer. Misschien was voor sommigen de muziek soms wat aan de harde kant. Niet voor niks wordt geadviseerd om bij festivals et cetera oordopjes te draaien. Af en toe was dat zondag ook in onze kantine nodig. Misschien een aandachtspuntje voor een volgende keren. Onze “onze hoffotograaf“ Teun Bevers schoot je weer de nodige kiekjes! meer »

Zondag ‘Roi’ tegen ‘Nisseroi’

29 september 20:45  Zondag de tweede competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. Na de winst op Volkel treft het eerste elftal waarschijnlijk met de ploeg uit Sint Oedenrode een sterkere tegenstander. Rhode degradeerde afgelopen seizoen via de nacompetitie uit de eerste klasse. Afgelopen zondag werd tegen Sparta ‘25 met 0-0 gelijk gespeeld.meer »

"Uit de oude doos" 10

29 september 1:00  We geven een vervolg aan ‘uit de oude doos’ met originele gedichten/spreuken, die als rode draad stonden in het jubileumboek bij het 60-jarig bestaan. Theo Langenhuijzen maakte ze allemaal. Dit zijn de laatste van in totaal 20 die we afgelopen 2 jaar hebben gepubliceerd.meer »

Geslaagde spelregelavond!

28 september 0:00  Op 12 september organiseerde de scheidsrechterscommissie van de afdeling korfbal een spelregelavond. Johan Wienen, KNKV scheidsrechter, gaf een aantal nuttige tips en tricks over het scheidsrechter zijn en gaf een goede presentatie over de KorfbalmasterZ.meer »

Prinses Irene haalt landelijk pers!

27 september 0:00  Prinses Irene komt nadrukkelijk aan het woord via onze voorzitter René van de Ven (foto) in de kwaliteitskrant NRC Handelsblad. Journalist Enzo van Steenbergen haalt 2 artikelen aan over de explosief gestegen energieprijzen bij onze vereniging, die op deze website verschenen.meer »

Opnieuw winst voor korfbalsters

25 september 21:00  Vandaag speelden de korfbalsters hun derde competitiewedstrijd, dit keer op het thuisveld. De dames namen het op tegen DAW uit Schaijk. Na de winst van vorige week waren de dames gebrand om te winnen. De doelpunten vielen goed voor Prinses Irene. Hierdoor wist Prinses Irene al vroeg in de wedstrijd een flinke voorsprong op te bouwen. Door hard werken is de winst voor Nistelrode gedurende de hele wedstrijd niet in gevaar geweest en hebben ze gewonnen met 12-7. meer »

Prinses Irene pakt winst in openingsduel