John Meijs en Erik Meulendijk zetten handtekening

24 juni 0:00  John Meijs en Erik Meulendijk zullen komend seizoen ook een gedeelte van hun tijd besteden aan de jeugd van Prinses Irene. De zeer ervaren trainers plaatsten deze week hun handtekening onder een overeenkomst en deden dat in aanwezigheid van Ron van Roosmalen (links op de foto’s en Jan Timmers (rechts), respectievelijk voorzitter en penningmeester van Vrienden van Prinses Irene, die dit mede mogelijk maken.meer »

Korfbal 3 redelijk onverwacht kampioen!

23 juni 18:15  Het 3e korfbalteam werd afgelopen zondag kampioen op een bijzondere wijze. Zelf winnen stond voorop, maar dan moest concurrent Korfrakkers verliezen. Dan kwamen beide teams in punten gelijk, maar om echt als eerste te eindigen moest dan ook nog “eventjes” met 6 doelpunten verschil worden gewonnen van het Nulandse Be Quick. meer »

Korfbal 4 kampioen

23 juni 10:00  Afgelopen zondag 19 juni heeft korfbal senioren 4 (foto) hun kampioenschap gevierd. Thuis op sportpark ‘’De Schellen’’ leek na de eerste helft de wedstrijd al bepaald, met een 10-2 voorsprong gingen de dames van korfbal 4 de rust in. In de tweede helft vielen er wat minder ballen door het gele mandje maar met 13-4 winst op Korloo, wist het korfbal 4, ook wel ’t Bierde genoemd, hun kampioenschap glansrijk binnen te halen. Na afloop werd het kampioenschap goed gevierd met een feestje. Dit startte om 14.30u in de kantine met een receptie en ging tot in de late uurtjes door op de kermis in Vinkel. Een geslaagde dag voor de meiden van korfbal 4 die alle supporters willen bedanken voor het komen naar de wedstrijd en receptie en het personeel van de kantine die er waren zodat er een fijn feestje in de kantine gevierd kon worden.

Zaterdag feest rond 50 jaar vrouwenvoetbal!

22 juni 11:30  Aanstaande zaterdag is het zover. Het 50-jarig jubileum van het vrouwenvoetbal bij Prinses Irene. Veel (oud) leden hebben zichzelf inmiddels aangemeld, dus het beloofd een gezellige dag te worden. Om 13.30 u starten we de dag met een kop koffie of thee. Om vervolgens te starten met het middagprogramma. Natuurlijk staat dit in het teken van voetbal en wordt er een 'ouderwets' potje voetbal gespeeld of het vrij nieuwe walking football. Niet iedereen kan/wil meedoen, waardoor er ook een gezellige club supporters is. Na het middagprogramma kan iedereen zich klaar maken voor het avondprogramma. Deze wordt afgetrapt met een heerlijke barbecue, waarna we met een gevulde maag er nog een gezellige avond van gaan maken. Wij kijken uit naar deze feestelijke dag.

Toch nog de nodige wijzigingen in teams jeugdvoetbal

21 juni 0:00  Enkele weken terug bracht de Technische Jeugdcommissie de teams en de namen van de spelers en speelsters naar buiten die daarin kwamen te spelen en de begeleiding daarvan. Daar zijn reacties op gekomen zo begrijpen we en er zijn ook op het laatste moment toch nog afmeldingen, wat extra zuur is als je alles zorgvuldig plant. Hieronder de nieuwe indeling, de veranderingen zijn in rood afgedrukt. Wat opvalt is dat er nog heel veel vacatures zijn bij de begeleiding. Heb je belangstelling laat dat dan weten via: maarten@jessdesign.commeer »

Nieuwe teams korfbal

20 juni 18:00  Bij het einde van een seizoen hoort ook de bekendmaking van de nieuwe teamindeling voor het seizoen 2022-2023. In het volgende seizoen gaan we starten met één A-team, één B-team, twee C-teams, één D-team, drie E-teams en één F-team. Bij de senioren hebben we vier teams op zondag, en houden we 2 teams op woensdag.meer »

Heel veel veranderingen komende 2 seizoenen. Versterkte degradatie!

19 juni 14:15  De kogel is door de kerk. De ledenraad van het amateurvoetbal heeft zaterdag 18 juni een aantal ingrijpende beslissingen genomen. De zogenaamde voetbalpiramide wordt grondig aangepakt en veranderd. Dit bekent bijvoorbeeld dat in de 2e klasse, waar ons 1e elftal in speelt, 2 seizoenen op rij een versterkte degradatie wordt doorgevoerd. Hieronder kunt U precies lezen wat er is besloten en hoe dit alles tot stand is gekomen en de redenen daarvoor.meer »

Doorgaan Voetbaldagen hangt aan zijden draad

18 juni 21:15  De organisatie van de “Van Tilburg Voetbaldagen”, die vooralsnog staan gepland op 1,2, en 3 september, zit min of meer met de handen in het haar. Hebben ze het organisatorisch nagenoeg helemaal rond, blijven de aanmeldingen ver achter bij vorige jaren. Slechts 15% (26 leden) die in aanmerking komen hebben zich aangemeld. Voorheen was dat altijd ruim 40%. Waar het aan ligt begrijpt de organisatie niet, want de opzet etc.is hetzelfde als voorgaande jaren (voor 2 jaar Corona!).Daarom hebben ze zelfs een enquête op de site gezet om meer informatie te krijgen wat er eventueel aangepast moet worden. Bedoeling is dat deze wordt ingevuld door ouders waarvan de kinderen in aanmerking komen (6 t/m 14 jarigen) Hieronder de mail die is verzonden.meer »

Staafmatten als ballenvangers