Belangrijke winst geboekt door korfbalsters

Vandaag, 17 oktober 20:00  De dames van Prinses Irene wisten wat ze te doen stonden deze zondag, winnen. Ondanks een vlotte openingstreffer aan de zijde van Prinses Irene, bleef dat scorend vermogen de eerste helft verder uit. Zowel bij Prinses Irene als de Korfrakkers werd er maar weinig gescoord waardoor er werd gerust met op het scorebord: 2-3. Na rust scoorden beide ploegen om en om, maar daarna kon Prinses Irene de wedstrijd naar zich toe trekken en wist de 2 punten binnen te harken met een mooie 8-13 als eindstand. meer »

KORFBAL Prinses Irene 2 - KVC 2 14-8

Vandaag, 17 oktober 14:30  De dames van Prinses Irene 2 speelden vandaag een heerlijke wedstrijd tegen KVC 2 uit Hoogeloon. Het publiek werd getrakteerd op verschillende mooie aanvallen waar ook de nodige doelpunten uit voort kwamen. De wedstrijd werd winnend afgesloten met een 14-8 eindstand.meer »

Laatste wedstrijd op het veld

15 oktober 10:00  Afgelopen donderdag 14 oktober stond de tweede wedstrijd van de bekercompetitie op het programma. Prinses Irene mocht het in de achtste finales op eigen terrein opnemen tegen VIOS uit Ottersum in een zeer spannende wedstrijd. Hierna focussen de dames zich op zondag, hun laatste wedstrijd van de eerste helft van de veldcompetitie, tegen de Korfrakkers.meer »

Prinses Irene kansloos tegen koploper CHC?

14 oktober 23:00  Zondag komt de Concordia Hertogstad Combinatie naar sportpark ‘De Schellen’. In ons archief vonden we nog een foto van een onderling treffen begin jaren 10 toen ze beide in de 3e klasse speelden.meer »

Pupil van de week: Tijn van Erp

14 oktober 0:00  Tijn van Erp is zondagmiddag in de wedstrijd van ons 1e elftal tegen CHC de pupil van de week. Een ‘Van Erp’ zullen velen denken, dat zal familie zijn van naamgenoot Gijs die 2 weken geleden afscheid nam van het 1e elftal. Dat is niet het geval, wel is een van de beste spelers van Prinses Irene, Tim van der Heijden familie en ook zijn held bij Prinses Irene. meer »

Prinses Irene herdenkt overledenen

12 oktober 23:30  Komende zondag 17 oktober zal onze vereniging stil staan bij de overlijdens van verschillende mensen die lid waren en of veel betekend hebben voor de vereniging. Door de uitbraak van het coronavirus was dat niet eerder mogelijk. meer »

Het mag weer! Kantinefeest!

12 oktober 0:15  Eindelijk! Het mag weer! Ruim anderhalf jaar heeft het geduurd voor we weer eens een feest in onze kantine konden organiseren. Dit alles natuurlijk vanwege het coronavirus. Maar op zondag 31 oktober wordt er weer groots uitgepakt, natuurlijk wel binnen de bestaande regels die er zijn. Vanaf half 2 is er volop muziek en maken we er weer ouderwets een feest van!🎶🎶😄

Driepunter voor Prinses Irene in derby

10 oktober 23:45  Een collectief strijdend Prinses Irene behaalde zondagmiddag, na een 1-0 achterstand, Max Sluiter scoorde, uiteindelijk een verdiende 1-3 overwinning in Heeswijk. Jerin v.d. Rakt, in de 1e helft en Tim van der Heijden (foto voorpagina) en Aron v.d. Rijt (penalty) zorgden in de 2e helft voor de Nistelrodese doelpunten. Voor rust waren de ploegen aan elkaar gewaagd, waarbij in de beginfase, Heeswijk sterker was, maar vanaf het moment dat Heeswijk op voorsprong kwam, was prinses Irene het gevaarlijkst. Na rust had Prinses Irene volop kansen om de score nog hoger te laten uitvallen, zo schoot aanvoerder Tim v.d. Brand nog tegen de lat. Coach Meulendijk had het elftal tactisch wat anders neergezet, wat uiteindelijk dus goed uitpakte en de eerste overwinning in het nieuwe seizoen opleverde.meer »

Korfbalsters hard onderuit