Competitie-indeling jeugd korfbal (Veld)

Gisteren, 2 augustus 0:00  Na de indeling van de senioren, vandaag die van de jeugdkorfbalsters. De indeling van het A1 achttal publiceerden we al eerder.meer »

1e elftal start tegen Hvch

31 juli 13:00  Inmiddels zijn ook de schema’s van het bekertoernooi bekend. Het 1e elftal start op zondag 5 september met een thuiswedstrijd tegen Hvch. De week daarop volgt in Schaijk de wedstrijd tegen Daw. Het bekertoernooi wordt afgesloten met een thuiswedstrijd tegen Top. meer »

Zware maar leuke bekerloting

30 juli 10:45  Een bijzonder leuke bekerloting voor het 1e elftal. We kunnen op de fiets naar de uitwedstrijden. De tegenstanders van de seniorenteams die uitkomen in B-categorie worden later bekend gemaakt.meer »

Competie-indeling lagere senioren korfbal (Veld)

29 juli 0:00  De indeling van de lagere teams bij de senioren is inmiddels ook bekend, die van de jeugd ook snel! De trend van de laatste 10 jaar, dat steeds meer korfbalverenigingen fuseren met andere verenigingen, zet zich nog steeds door. Ook wordt er veel gefuseerd met voetbalverenigingen. Wat dat betreft is Prinses Irene een voorbeeld, want wij weten niet anders en zijn altijd 1 vereniging geweest.meer »

"Uit de oude doos" 4

28 juli 0:00  We gaan weer verder met de gedichten uit het het jubileumboek bij het 60-jarig bestaan. Ruim 20 jaar geleden kon de tekst over het wassen van kleding nog. Nu zou dat waarschijnlijk niet meer geaccepteerd worden! meer »

Overhandiging prijzen winnaars EK poules

27 juli 0:00  Het lijkt al weer een hele tijd geleden dat de EK plaats vond, een kleine honderd leden deden mee met het voorspellen van uitslagen, topscorers, finalisten etc. Recent overhandigde Ron van Roosmalen, voorzitter van ‘Vrienden van Prinses Irene’, de bijbehorende prijzen aan de nummer 1 t/m 3 van de 2 poules (jeugd en senioren). Voor de jeugd waren er cadeaubonnen van Van Tilburg Mode & Sport voor de aanschaf van sportartikelen. De winnaar bij de senioren, Tijn van Rooij, verdiende een BBQ, waarbij de afspraak is dat deze gebruikt wordt samen met een geleding binnen de vereniging (bijvoorbeeld elftal). Daarnaast waren er consumptiebonnen voor de nummer 2 en 3.meer »

30 vragen aan Jeugdlid: Lot Griffioen

26 juli 0:30  Ook de jongste jeugd geven we aandacht op deze site. Deze keer Lot Griffioen die vorige keer in deze rubriek werd uitgenodigd door klasgenoot en vriendin Tess. Lot op haar beurt nodigt nu een voetballer uit, die bij haar afgelopen jaar in de klas zat en komend seizoen in de JO-9-2 gaat voetballen. Lot blijkt een heel bijzondere liefde te hebben voor een bijzonder dier!?meer »

Fijne vakantie!

23 juli 0:30  Ook in het zuiden is de (grote) vakantie begonnen. Dat betekent dat wij het ook wat rustig aandoen en U dus wat minder frequent, dan U de laatset maanden gewend bent, een artikel zult aantreffen komende weken!

Teamindeling seniorenvoetbal

22 juli 8:00  De teamindelingen van de senioren voetbalteams voor het seizoen 2021-2022 zijn bekend. Afgelopen week zijn de indelingen gepubliceerd aan de leiders, de A-selectie (1e en 2e elftal) publiceerden we al eerder. We hebben dit seizoen totaal 14 teams. Op zondag gaan we met 9 herenteams en 3 vrouwenteams voetballen. Dat is een herenteam meer als afgelopen seizoen. Op zaterdag hebben we 1 team dat meespeelt in de zaterdagcompetitie van de KNVB en vrijdagavond hebben wij 2 teams die deelnemen aan de 35+ toernooien in de regio. meer »

Indeling 1e, 2e achttal en A-jeugd korfbal veldcompetitie

20 juli 0:00  Het KNKV heeft de indeling van de teams die op een hoog prestatief niveau spelen op 15 juli bekend gemaakt. De overige indelingen volgen later. Het 1e team speelt op Topklasse niveau en die bestaat uit 2 poules. Na afloop van de competitie, die in een najaar en voorjaarsreeks wordt gespeeld, zijn er nog verschillende (finale) wedstrijden tegen ploegen uit de andere poule om uiteindelijk uit te maken wie Nederlands kampioen wordt en wie er degraderen. meer »