Vriend(inn)entraining korfbal

28 maart 21:00  Lijkt jouw kind het leuk om te gaan korfballen? Of korfbalt jouw dochter al, en heeft ze vriendjes of vriendinnetjes die graag willen komen korfballen? Dan nodigen wij jou en/of je vriendinnetjes uit om een keer mee te komen trainen.meer »

Geslaagde en zeer leuke online quiz: ‘t seuvende winnaar

9 februari 7:30  Vanwege corona dit jaar geen quizcompettie zoals we die al 56 jaar kennen. Echter, de quizcommissie denkt niet in onmogelijkheden, maar in alternatieven. Dus, met alle beperkingen vanwege corona (1,5 meter onderlingen afstand bewaren, maximaal één bezoeker, een avondklok, etc.) in acht houdend, werd er een heuze online quiz-editie georganiseerd. door de quizcommissie werd georganiseerd. Met uiteindelijk 66 deelnemers kon dan ook op maandag 25 januari jl. door Jos Bongers, voorzitter van de quizcommissie, iedereen welkom geheten worden.meer »

Alex Sangoer volgend seizoen ook hoofdtrainer bij Vrouwen 1

15 januari 7:45  Prinses Irene heeft het contract van Alex Sangoer, trainer van Prinses Irene Vrouwen 1, met één seizoen verlengd. Hiermee gaat de samenwerking voor het derde seizoen op rij in.meer »

Witte rook voor de quiz!

12 januari 22:15  Er zijn ruim 50 aanmeldingen binnengekomen op onze oproep voor deelname aan de online Prinses Irene quiz op maandag 25 januari a.s. en we kunnen dan mededelen dat de quiz door gaat. Voor de quizcommissie reden om de quiz vanaf nu verder voor te bereiden en uit te werken, zodat we op maandag 25 januari een goed alternatief kunnen bieden voor de quiz zoals we kennen van afgelopen jaren.meer »

Prinses Irene wenst iedereen een gezond en sportief 2021

3 januari 13:45  Beste leden, supporters, sponsoren en vrienden van Prinses Irene, Traditiegetrouw zouden we dit weekend gezellig met z’n allen in de kantine een borrel pakken en proosten op het nieuwe jaar op onze nieuwjaarsreceptie. Helaas mag dat dit jaar niet zo zijn.meer »

Prinses Irene quiz dit jaar online

30 december 21:15  Vanwege de nog steeds voortdurende coronapandemie en de daaraan gekoppelde maatregelen is het duidelijk dat er dit seizoen geen quiz kan worden georganiseerd, zoals we dat de afgelopen 56 jaar (!) gewend waren. Toch willen we als quizcommissie deze winterperiode niet zondermeer voorbij laten gaan zonder mogelijkheid om te quizen. Daarom willen we een online quiz organiseren. Bij voldoende belangstelling (minimaal 50 deelnemers) willen we op maandagavond 25 januari 2021, vanaf 20.00 uur, hier invulling aan geven.meer »

Fijne feestdagen

25 december 11:30  Prinses Irene wenst al haar leden, vrijwilligers en partners en overige familieleden hele fijne feestdagen en een goed, gezond en sportief 2021!

Erik Meulendijk ook volgend seizoen hoofdtrainer bij Prinses Irene

19 december 15:45  Erik Meulendijk blijft ook in het seizoen 2021 – 2022 hoofdtrainer bij Prinses Irene. In goed overleg met de spelersgroep, de begeleiding en het bestuur is het besluit genomen om samen verder te gaan en het contract met 1 jaar te verlengen. Daarmee staat Erik volgend seizoen voor het derde jaar op rij voor de groep. De samenwerking verloopt prettig. Zowel Erik als Prinses Irene zijn zeer tevreden en zien veel perspectief om samen door te gaan. Wij kijken dan ook uit naar een prettige samenwerking voor aankomend seizoen.

Verlenging trainers korfbal

18 december 19:30  Arno Theunisse en Eric van den Braak zullen ook volgend seizoen verder bouwen met korfbal 1 en korfbal 2. In goed overleg met de speelstergroepen, de begeleiding, de senioren technische commissie en de voorzitter is het besluit genomen om samen verder te gaan voor het seizoen 2021-2022.meer »

ALV van 17 december uitgesteld

15 december 19:15  Het bestuur heeft besloten om de Algemene Ledenvergadering die gepland staat voor donderdag 17 december uit te stellen naar het nieuwe jaar tot een voor nu nog niet vastgestelde datum. Door de lockdown die op 14 december is afgekondigd door het kabinet, is het niet mogelijk om een vergadering te organiseren waarbij leden lijfelijk aanwezig kunnen zijn. Dit vinden we voor de ALV wel een vereiste, vandaar dat we niet kiezen voor een digitale ALV. Na 19 januari wordt er een nieuwe datum door het bestuur voorgesteld. Bestuur Prinses Irene