Home - RKSV Prinses Irene Nistelrode - Voetbal & Korfbal

3 februari filmavond voor de jeugd!!

Vandaag, 28 januari 5:00  Het is al een paar keer een groot succes gebleken: een filmavond voor de (jongste) korfbal- en voetbaljeugd. Vrijdag 3 februari heeft de activiteitencommissie weer een leuke film in het verschiet. Welke films het wordt, dat blijft nog even een verrassing!meer »

Kampioensuitje C1

Gisteren, 27 januari 15:00  Afgelopen zaterdag na de wedstrijd hadden we ons teamuitje nog tegoed van het kampioenschap buiten.meer »

Erik Meulendijk nieuwe trainer BMC

Gisteren, 27 januari 0:00  De onlangs bij onze vereniging als trainer/coach, bij het 1e elftal, gestopte Erik Meulendijk, gaat in het nieuwe seizoen in Berlicum aan de slag bij 4e klasserer BMC. Hij volgt de bij ons zeer gewaardeerde Ton Berens, die bij het 75-jarig bestaan van onze club, uitgeroepen werd tot de beste trainer in de 75-jarige geschiedenis. Op de site van 073voetbal.nl, geeft Erik wat meer informatie over hoe hij tot het besluit is gekomen, om bij onze vereniging vroegtijdig te stoppen. Hieronder kun je dat lezen. meer »

Korfbalsters naar Swift

26 januari 21:15  Aankomende zondag 29 januari staat voor de dames van Prinses Irene 1 alweer de elfde competitiewedstrijd op het programma. Deze keer nemen ze het op tegen Swift 1 uit Velden. Swift staat momenteel op de 6de plek met 9 punten en Prinses Irene heeft 3 punten en staat helaas onderaan. Na de winst van afgelopen zondag zijn de dames van Prinses Irene zeer gebrand om de punten mee naar Nistelrode te nemen en hopen daardoor de onderste plek te verlaten.meer »

Heren 7 winnaar van de derde quizavond

26 januari 8:00  Maandag 23 januari was het de beurt aan heren 1, 7 en 8 en korfbal 1 en 3 om het tegen elkaar op te nemen in de 3e voorronde van de quizcompetitie 2022 – 2023. Opnieuw een zeer goede opkomst waaruit blijkt dat de quiz na 58 jaar nog steeds volop leeft binnen onze vereniging, zeker nu deze in een nieuw jasje is gestoken. Heren 7 en korfbal 1 hielden elkaar tot de voorlaatste vraag nagenoeg in evenwicht, met soms een kleine voorsprong voor heren 7, dan weer voor korfbal 1. Uiteindelijk moest de laatste vragenronde “90 seconds” de beslissing brengen en was het heren 7 dat aan het langste eind trok. Zij kunnen zich nu op gaan maken voor de finale die op vrijdag 10 februari plaatsvindt. meer »

1e elftal wint ruim

25 januari 10:30  Het 1e elftal speelde dinsdagavond zijn eerste (oefen)wedstrijd na de winterstop tegen 2e klasser Trinitas uit Oisterwijk. Het werd na een 2-2 ruststand uiteindelijk een ruime 6-2 overwinning voor het team dat voor het eerst aantrad onder de nieuwe trainer/coach Jurgen Elbers. Tim van den Brand (foto) scoorde drie keer. meer »

Pupil van de week: Vera de Mie

25 januari 10:15  Afgelopen zondag was Vera de Mie de pupil van de week bij de wedstrijd van het eerste korfbalteam.meer »

Aanpassing Technische Commissie Voetbal

25 januari 0:15  In het afgelopen jaar hebben we de kwaliteit van onze jeugdafdeling voetbal een impuls gegeven door meer begeleiding te geven aan de trainers van de teams tot en met 12 jaar en een (extra) training voor het opleidingsteam. Daarnaast hebben we de afgelopen maanden de structuur van de Technische Commissie binnen het voetbal tegen het licht gehouden. Uit deze evaluatie zijn een aantal wensen naar voren gekomen, waarvan de belangrijkste zijn: - versterken van de samenwerking tussen jeugd en senioren en duidelijke functiescheiding tussen technisch en organisatorisch.meer »

Twee JO13 teams naar districtfinale

24 januari 0:00  Onze JO13-1 heeft zich met beide teams voor de districtsfinale van het zaalvoetbal geplaatst. Dat je je hiervoor plaatst is natuurlijk al bijzonder, maar met beide teams is natuurlijk helemaal speciaal (aangezien een zaalvoetbalteam kleiner is, wordt het elftal in twee teams gesplitst die het, naast andere verenigingen, tegen elkaar opnemen in een toernooivorm). Over twee speeldagen gezien waren zij het beste en mogen nu op zaterdag 4 februari om 15.05 in Volkel de districtsfinale spelen tegen de nrs. 1 en 2 van een andere poule. Als zij dit winnen, gaan ze door naar de volgende ronde. Het elftal staat onder leiding van Toine van Hoorn, Dennis Knuit en Eugene Roovers.

Winst voor korfbalsters

22 januari 17:00  Zondag 22 januari pakten de korfbalsters hun eerste winst tegen de Stormvogels uit Luijksgestel. De meiden uit Nistelrode lieten meteen zien dat ze op een ding uit waren en dat was 2 punten. Ze schoten uit de startblokken en kwamen snel op voorsprong. Daarna was er een periode met weinig doelpunten voor Prinses Irene. Stormvogels kwam terug, maar Prinses Irene bleef hun mannetje staan waardoor er met 8-6 gerust werd. De tweede helft was lastiger voor Prinses Irene. Stormvogels kwam erop en erover en de spanning was voelbaar in de druk bezochte sporthal. Prinses Irene toonde in de eindfase veerkracht en trok de wedstrijd naar zich toe. Met een 12-11 eindstand kon de eerste winst partij gevierd worden. meer »