Home - RKSV Prinses Irene Nistelrode - Voetbal & Korfbal

Home

Prinses Irene ontmoet in Mook Eendracht ‘30

30 november 22:00  Komende zondagmiddag om 14.00 uur (!) staat voor Prinses Irene een belangrijke wedstrijd Tegen Eendracht ’30 op het programma. Zo kort voor de winsterstop moeten de mannen van coach Joost Janssen nog drie keer in actie komen. Naast deze wedstrijd wacht donderdagavond om 20.15 uur nog 65 minuten tegen Avant’31, de wedstrijd die afgelopen zondag werd gestaakt vanwege een beenbreuk. Volgende week zondag dan de laatste wedstrijd tegen Union uit Malden. Het zou mooi zijn als in deze 10 dagen een flink aantal punten aan het totaal van 10 uit 7 wedstrijden kan worden toegevoegd. meer »


Pupil van de week: Liz ten Cate

30 november 0:00  Zondag bij de wedstrijd van onze vrouwen tegen Schaesberg is de 7-jarige Liz ten Cate pupil van de week. Ze komt uit een echte voetbalfamilie. Van moeders kant is dat zeker het geval, of vader Sander ook ooit tegen een bal heeft aangetrapt weten we niet. Wel weten we dat hij een echte doe-het-zelver is, die nagenoeg in zijn eentje een nieuw huis bouwt. In de speciale rubriek “Pupil van de Week”, stellen we de rechtsbenig Liz verder aan U voor. De mop die ze vertelt mag er zijn kan ik jullie zeggen. Klik voor een verder kennismaking op de speciale knop van “Pupil van de Week” of meer »

314x gelezen

JO7-1 krijgt nieuwe shirts van EFM Dakonderhoud

29 november 12:00  Het zijn de jongste spelertjes bij Prinses Irene die al echte wedstrijdjes spelen in competitieverband, de spelers van JO7-1. Dat team kreeg onlangs nieuwe shirts van 'EFM Dakonderhoud'. Eigenaar van het bedrijf is Ernesto Tunjanan. Ernesto kon zelf ook een aardig balletje trappen. Deze schoonzoon van Alfred Jagers, (zodat U ook weet van “wie ut er Inne is”), is de trotse eigenaar van dit bedrijf dat al 3 jaar bestaat, hij heeft al 15 jaar ervaring in deze bedrijfstak . Het bedrijf is gevestigd aan Doolhof 7 in Nistelrode.meer »

268x gelezen

Gelukkig, cadeautjes van Sinterklaas weer gevonden

29 november 0:00  Afgelopen vrijdag kwamen Sinterklaas en Piet Trappedoeli naar de kantine van Prinses Irene. Daar wachtten vele kinderen vol verwachting op zijn komst. Sinterklaasje kom maar binnen met je Piet…’ werd er luidkeels gezongen door alle kinderen. Trappedoeli had een paraplu bij en klapte deze open, wat natuurlijk niet hoeft als je binnen bent. Al snel was duidelijk waarom hij deze paraplu open klapte. Hij was bang dat hij op zijn donder kreeg van Sinterklaas als hij zou vertellen dat hij de cadeautjes vergeten was. Gelukkig werd Sinterklaas niet boos. Sinterklaas kreeg deze avond een lintje wat de koning had laten brengen met een van zijn auto’s en gelukkig zaten in die auto de zakken met cadeautjes. De kinderen kregen allemaal een cadeautje van de Sint. Na een afscheidsliedje gingen de Goedheiligman en Piet Trappedoeli weer op pad!meer »

275x gelezen

Nieuwe shirts van “Reaching” voor JO10-1

28 november 8:00  Cees van Schadewijk eigenaar van “Reaching”, schonk onlangs het JO10-1 team van zijn zoon Dex (staand 2e van links), nieuwe shirts. Cees is ook trainer/coach van dat team. Hij zal de jongens zeker het een en ander kunnen leren, want hij was zelf een begenadigd voetballer. Hij speelde meer dan 250 wedstrijden in het 1e elftal. Dat is extra bijzonder als je weet dat hij ook nog een aantal seizoenen speelde bij HVCH en SV Top. meer »

270x gelezen

Pupil van de week: Noor van Roosmalen

28 november 0:00  Afgelopen zondag bij de tweede thuiswedstrijd van het eerste korfbalteam mocht Noor van Roosmalen de pupil van de week zijn. meer »

271x gelezen

Spannende wedstrijd voor Prinses Irene 2

27 november 16:15  Afgelopen zondag namen de meiden van Prinses Irene 2 het op tegen VIOS/Spes 2. Het was een spannende wedstrijd waarbij het gelijk op bleef lopen. Uiteindelijk verloor Prinses Irene in de laatste minuut met 13-12.  meer »

220x gelezen

Het lukt onze vrouwen maar niet

27 november 11:30  De Prinses Irene vrouwen 1 gingen met 2-0 onderuit tegen het gepromoveerde Wittenhorst. Prinses Irene begon goed aan de wedstrijd creëerde voldoende kansen maar, moest gefocust blijven in de omschakeling bij balverlies. Met de snelle voorwaartsen van de vrouwen uit Horst. Voor de rust stond er een 1-0 stand op het scorebord door Carin Vissers, die ook na rust de 2-0 maakte. Waardoor het elftal van coach Sangoer blijft snakken naar een mooie overwinning. meer »


Wedstrijd gestaakt na beenbreuk

27 november 10:00  De wedstrijd tussen Prinses Irene en het Schijndelse Avant’31, werd in de 25e minuut gestaakt. De sportieve wedstrijd ging tot dan toe gelijk op en echte kansen waren er niet aan beide kanten. Avanti had iets meer balbezit. In de 25e minuut maakte aanvoerder Jelle Brus een overtreding, waar de scheidsrechter voor floot. Hij raakte daarbij de kuit van Gijs Toonen. Heel ongelukkig brak hij daarbij niet dat been, maar zijn standbeen. Het bleek een dubbele beenbreuk, die op veel spelers en toeschouwers een erg nare indruk maakte. De ambulance was snel ter plaatse en voerde de ongelukkige Jelle af naar het ziekenhuis, onder applaus van zowel de spelers van Avanti als van Prinses Irene. De Prinses Irene familie hoopt dat hij weer helemaal geneest en wensen hem heel veel beterschap. In overleg met de KNVB is besloten dat de wedstrijd op donderdag 7 december, aanvang 20.15 uur wordt uitgespeeld. Hieronder nog enkele foto’s van de wedstrijd.meer »

866x gelezen

Weer een nederlaag voor korfbal 1

26 november 21:30  De meiden van Prinses Irene kwamen goed uit de startblokken. Direct in de eerste minuut vielen er kort achter elkaar twee afstandschoten. Prinses Irene wist dat ze vanaf minuut 1 scherp moesten starten en dit de gehele wedstrijd door moesten zetten, maar helaas lukte dat niet en eindigde de wedstrijd in een 11-18 nederlaag. meer »

289x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!