Algemene informatie van Tilburg Voetbaldagen - RKSV Prinses Irene Nistelrode - Voetbal & Korfbal

Algemene informatie van Tilburg Voetbaldagen

Algemene informatie Prinses Irene/Van Tilburg Voetbaldagen 

Trainingsprogramma: 
Tijdens de Prtinses Irene/Van Tilburg Voetbaldagen is er een speciaal trainingsprogramma dat door ervaren trainers van Prinses Irene is samengesteld. Het is bijzonder gevarieerd en er komen veel techniekvormen in voor, maar ook wedstrijdelementen en fun spelletjes met en zonder bal. Je zult merken dat je meer techniek en balgevoel krijgt. De hoofdtrainers zijn allemaal ervaren en worden geassisteerd door een assistent-trainer. 

Animatie 
Er wordt ook gezorgd voor gezellige animatie met leuke prijzen en er wordt bijvoorbeeld gestreden om de penaltybokaal? Natuurlijk hebben we bij veel onderdelen leuke prijzen. 

Van Van Tilburg Mode & Sport krijg je een mooi voetbaltshirt 

Je krijgt na afloop van de voetbaldagen ook een beoordeling van je trainers, over je inzet, sociaal gedrag en voetbalvorderingen tijdens de voetbaldagen, met ook een bijbehorend certificaat of ander aandenken. 

Ouders hebben twee dagen geen omkijken naar hun kroost, want deze zijn tussen 09.00 uur en 16.30 uur welkom bij RKSV Prinses Irene. 

Voor slechts € 50,-. 
- 2 dagen voetbaltraining 
- 2 dagen lunch en drinken 
- Opvang tussen 9.00 -16.30 
- Lekker voetballen met voetbalvrienden 
- Een certificaat of ander aandenken
- Een mooi  voetbalshirt 
- Sporten in een veilige omgeving 
- Leuke prijzen 
- Iedere dag weer andere animatie 

Veel gestelde vragen: 

- Hoe zwaar zijn de trainingen? 
Naast de fun activiteiten en animatieprogramma wordt er iedere dag minimaal 2 x 2 uur intensief getraind. De trainingen zijn zo opgebouwd dat ze voor iedereen goed te doen zijn. 

- Hoeveel begeleiders zijn er? 
De trainingsgroepen zullen uit maximaal 12 kinderen bestaan. Op elke groep staat een ervaren en deskundig trainer met ook een assistent. Door deze forse bezetting  krijgen de kinderen veel individuele aandacht. 

- Valt de kleding groot of klein uit? 
De ervaring leert dat de kleding meestal niet afwijkt van de standaardmaten, bij de inschrijving kun je de maten opgeven. Met Van Tilburg Mode & Sport is afgesproken dat de kleding kort voor de start van de voetbaldagen gepast kan worden, zodat je helemaal verzekerd bent van de juiste maten. Je krijgt bericht van de organisatie wanneer je kunt gaan passen. 

- Wat kost het om deel te nemen? 
Een deelnemer betaalt € 50-. . Je krijgt 2 x een volledig verzorgde lunch, drankjes en dagelijks een ander animatieprogramma. Iedere deelnemer ontvangt een volledig voetbalshirt en certificaat of ander aandenken 

- Welk niveau hebben de trainers? 
Ervaren en vaak ook gediplomeerde trainers zijn geselecteerd en daarnaast heeft elke trainer een assistent. Door de trainers is een gevarieerd trainingsprogramma gemaakt. In een draaiboek staat alle oefenstof nog eens netjes uitgewerkt.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!