Schellentoernooi 2019 - RKSV Prinses Irene Nistelrode - Voetbal & Korfbal

Schellentoernooi 2019


KLIK HIER OM HET INSCHRIJFFORMULIER SCHELLENTOERNOOI 2019 TE DOWNLOADEN


We love Prinses Irene, ook tijdens het jaarlijkse Schellentoernooi

Beste voetbalvrienden/vriendinnen,

Op zaterdag 15 juni 2019 wordt alweer de 8e editie van het Schellen Toernooi
(6 tegen 6) georganiseerd voor vriendenteams/zaalvoetbalteams. Dit jaar dus weer op zaterdag!

We zullen starten in de namiddag rond de klok van 14.30 uur en de finale zal rond de klok van 20.00 uur gespeeld worden. Iedereen boven de 16 jaar is van harte welkom. Het toernooi zal in het teken staan van plezier en gezelligheid. Tijdens het voetbaltoernooi zal er een frietbuffet plaatsvinden en aansluitend een feestavond op Sportpark de Schellen van voetbalvereniging RKSV Prinses Irene. De kosten van deze dag bedragen slechts € 25,- per team.

Wij nodigen jullie dus van harte uit om met jullie vrienden- en/of vriendinnenteam aan dit gezellige toernooi deel te nemen. Ook buurtverenigingen, zaalvoetbalteams en bedrijventeams zijn van harte welkom op het Schellen Toernooi 2019.

Jullie kunnen aan dit toernooi deelnemen door het bijgaande inschrijfformulier in te vullen en voor zondag 26 mei aan onderstaand contactpersoon te mailen. Reageer snel, want vol is vol! Na de inschrijving wordt belangrijke informatie via de mail met jullie gecommuniceerd.

Voor vragen en/of opmerkingen kunnen jullie altijd bij onderstaand contactpersoon terecht. Zie tevens voor meer informatie de website van RKSV Prinses Irene. Alvast bedankt voor jullie interesse en tot ziens op het Schellen Toernooi 2019!


KLIK HIER OM HET INSCHRIJFFORMULIER SCHELLENTOERNOOI 2019 TE DOWNLOADEN

Toernooicommissie: Schellen Toernooi
Contactpersoon: Luuk van de Heijden
Telefoonnummer: 06-23585130
E-mailadres: luuk_vd_heijden@hotmail.com

Benieuwd naar de foto's van vorige editie? Klik hier.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!