Supportersclub - jeugdlotto

Elk  jaar organiseert de supportersclub van Prinses Irene een jeugdlotto. Het doel hiervan is om extra geld op te halen dat ten goede komt aan de jeugdspelers en speelsters van het voetbal en korfbal van Prinses Irene. Het verkopen van de loten wordt  gedaan door de jeugdleden zelf (JO12-1, JO13-1, JO13-2, JO13-3 en korfbal C1).

Logo RKSV Prinses Irene
Het geld dat met de verkoop van de loten wordt opgehaald, wordt  o.a. gebruikt voor de aanschaf van bijvoorbeeld nieuwe ballen, netten en korven, het organiseren van het winterprogramma van het voetbal en korfbal,  maar ook om eens in de twee jaar aan het eind van het seizoen een kamp te organiseren voor de D-voetballers en C- korfbalsters. Dat alles kost geld en inzet van een groot aantal vrijwilligers.

Dit jaar is gekozen voor een nieuwe opzet. Van 9 december tot en met 10 januari hebben de jeugdleden  de mogelijkheid om de loten te verkopen. In deze periode zijn er twee dagen gepland om het opgehaalde geld met de verkochte loten in te leveren. Dit kan op maandag 23 december tussen 18.00 en 20.00 uur en op zaterdag  11 januari tussen 13.00 en 15.00 uur in de kantine bij Prinses Irene.
De jeugdlotto werkt als volgt: elk lot bestaat uit een cijfercombinatie van 6 cijfers gevormd uit de cijfers 1 t/m 5 gevolgd door een reserveletter A, B, C of D die de deelnemer of deelneemster zelf kan samenstellen.  Er zijn 12 trekkingen en elke trekking kost € 1,- euro. Doet men met alle 12 trekkingen mee, dan kost dat geen  € 12,- maar € 10,-.  Na de winterstop wordt er 12 weken lang door een jeugdlid een trekking gedaan die dan de winnende combinatie oplevert.

Logo Supportersclub RKSV Prinses Irene
U kunt dus ook iets winnen, want er is 12 weken lang een hoofdprijs van €100,- euro. Zijn er meer mensen met een winnende combinatie, dan wordt de €100,- onder hen verdeeld.

Heeft u geen de verkopende jeugdleden aan de deur gehad of hebt u ze op een andere manier gemist? Geen probleem, u kunt nog steeds meedoen. Hieronder kunt u het deelnameformulier downloaden. Ingevulde formulieren kunnen met gepast geld ingeleverd worden op de eerder genoemde tijden in de kantine van Prinses Irene of op Vendelweg 19, Erp 22 of De Wilgen 2 (alle te Nistelrode). Daarnaast bestaat er zelfs een mogelijkheid om door middel van een betaalverzoek (Tikkie) online de betaling te voldoen. Er is dus simpelweg geen reden om niet mee te doen.

Draagt u de jeugd van Prinses Irene een warm hart toe, koop een lot
misschien wordt u er zelf ook beter van!