Tegelhandel van Schijndel - RKSV Prinses Irene Nistelrode - Voetbal & Korfbal

Tegelhandel van Schijndel

Tegelhandel van Schijndel


Tegelhandel Van Schijndel is meer dan een tegelhandel alleen. In een prachtig pand met een moderne grote showroom biedt Roland van Schijndel een breed assortiment aan vloer- en wandtegels van bekende merken zoals Venis, Taigina, Mosa en Sphinx. Gevestigd in Uden heeft Roland heel Brabant als verzorgingsgebied. In de afgelopen jaren is de tegelhandel een thuishaven geworden voor tegelzetbedrijven uit de gehele regio. Naast het pand aan Vluchtoord 37A in Uden, beschikt het bedrijf ook over een webshop.

Roland van Schijndel verkoopt niet alleen losse tegels maar heeft ook complete pakketten met gereedschappen en tegellijmen beschikbaar. Bij tegels hoort natuurlijk ook vloerverwarming en vanzelfsprekend kan dit bijgeleverd worden. 

Naast tegels voor vloer en wand kunt u ook uitstekend terecht voor natuursteen. Van Schijndel biedt ook maatwerk natuursteen zoals bijvoorbeeld vensterbanken en dorpels,en zelfs brievenbussen. Uiteraard kunt u het zetten van uw tegelvloer of plaatsen van het natuursteen en later het onderhoud ook bij Roland onderbrengen. Voor een blijvend mooi resultaat! 
Roland is van oorsprong tegelzetter en heeft dus ervaring in alle verschillende aspecten van de tegelbranche en variaties in tegels. Hij heeft uitstekende afspraken met zijn leveranciers voor een snelle levering en hij beschikt tevens over een eigen vrachtwagen met laadklep. Bezorging thuis is dus geen probleem! De kinderen van Roland voetballen en korfballen bij Prinses Irene. Roland is een bijzonder actief lid van onze sponsorcommissie en op ons sportpark zien we op verschillende plaatsen uitingen van zijn bedrijf

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!