Voorbeschouwing

Pupil van de Week: Daan van der Linde

31 maart 0:15  Komende zondag bij de thuiswedstrijd van het 1e elftal tegen EVVC is de 10-jarige Daan van der Linde de Pupil van de Week. De wedstrijd  tegen Venhorst op zondag 6 maart werd afgelast daar was hij voor aangewezen, maar hopelijk gaat nu alles gewoon door. Hij mag proberen voor de wedstrijd de doelman van EVVC te passeren. Wij verwachten dat hem dat wel lukt, want Daan is zelf ook doelman bij de JO11-2. Hij weet dus als geen ander hoe je het een doelman moeilijk maakt als je alleen voor hem verschijnt.  Via onderstaande link stellen we hem nader voor. Of ga rechtstreeks naar het item pupil van de week op deze site!meer »

Foto’s voetbalteams op site

12 december 22:00  Afgelopen maand zijn er van alle voetbalteams foto’ s gemaakt door Teun Bevers, Rob Kuijpers en Clemens van Santvoort. Jullie kunnen die per team vinden door via menu naar voetbal te klikken en vervolgens naar het team en leeftijdscategorie en dan naar team- informatie. Van onze korfbalteams zijn ook foto’s gemaakt, door een technisch probleem bij onze provider kunnen we die nu nog niet plaatsen! Als dat wel kan laten we het meteen weten via deze site.