Korfbalsters overtuigende overwinning

Gisteren, 26 november 18:30  Afgelopen woensdag stond er een doordeweekse competitiewedstrijd gepland tegen Rooi uit Sint-oedenrode. Vooraf waren de korfbalsters gewaarschuwd voor het zuivere schot van Rooi. Opdracht was om mee te blijven scoren en de winst eruit proberen te halen. De korfbalsters waren op dreef. Na een ruststand van 4-10 hebben ze uiteindelijk gewonnen met 12-19. Aankomende zondag wordt een spannende wedstrijd tegen Spes, om 14:15 thuis in de Overbeek, gespeeld.meer »

Korfbalsters winnen in slotfase

21 november 21:30  Zoals verwacht was de wedstrijd tussen Prinses Irene en ODC een gelijk opgaande strijd, waar normaliter de toeschouwer van op het puntje van de stoel zou gaan zitten. Er werd door beide teams hard gewerkt en tot in de laatste secondes was het spannend. Na een ruststand van 6-6 was het Prinses Irene die de twee punten in huis wist te houden (13-12). Aanstaande woensdag spelen de dames weer een competitiewedstrijd tegen Rooi in Sint-Oedenrode.meer »

Rosolo te sterk

14 november 17:00   Vandaag troffen onze korfbalsters Rosolo uit Reusel. Scheidsrechter L. de Leeuw floot voor het beging van de wedstrijd om 14.45 uur. De eerste helft werd er aan beide kanten weinig gescoord. Er werd goed verdedigd, waardoor de schoten onder de maat waren. Dit leverde een ruststand van 4-2 op. De tweede helft was dit voor de meiden uit Reusel wel anders. Zij haalden een beter rendement, waardoor zij langzaam konden uitlopen naar 13-5. meer »

Belangrijke winst geboekt door korfbalsters

17 oktober 20:00  De dames van Prinses Irene wisten wat ze te doen stonden deze zondag, winnen. Ondanks een vlotte openingstreffer aan de zijde van Prinses Irene, bleef dat scorend vermogen de eerste helft verder uit. Zowel bij Prinses Irene als de Korfrakkers werd er maar weinig gescoord waardoor er werd gerust met op het scorebord: 2-3. Na rust scoorden beide ploegen om en om, maar daarna kon Prinses Irene de wedstrijd naar zich toe trekken en wist de 2 punten binnen te harken met een mooie 8-13 als eindstand. meer »

Korfbalsters hard onderuit

10 oktober 22:30  Dhr. R. de Winter floot de wedstrijd Prinses Irene - Be Quick om 15.00 uur in. De eerste helft was het een helft van weinig doelpunten vooral voor de meiden van Prinses Irene. Kansen waren er wel, maar werden niet afgemaakt. In de rust met een stand van 1-4 werd vertrouwen uitgesproken door coach Arno Theunisse richting de speelsters. Dit leek aan het begin van de tweede helft te helpen, echter was dit van korte duur en kon Be Quick verder en verder uitlopen wat uitten in een 4-12 nederlaag voor de korfbalsters uit Nistelrode. meer »

Helaas net geen punten mee naar Nistelrode. Zondag de herkansing tegen Be Quick

9 oktober 13:45  Afgelopen donderdag is de inhaalwedstrijd tegen Astrantia/ONA gespeeld onder leiding van J. van Houwelingen. Door weersomstandingheden in combinatie met gras kon de wedstrijd zondag niet doorgaan. Helaas zijn de punten in Middelaar gebleven en eindigde de wedstrijd met een stand van 10-9. Aanstaande zondag staat Be Quick op het programma. Een club die al jaren meedraait in de top van het dameskorfbal. De meiden hebben de punten hard nodig en zullen hier dan ook voor de volle 100 procent voor gaan.meer »

Korfbalsters met lege handen naar huis

27 september 9:45  Na een spannende strijd was het de Peelkorf die beide punten in Ysselsteyn wist te houden. De eerste doelpunten werden om en om gescoord, totdat de Peelkorf net voor rust een gat dacht te slaan van twee doelpunten. Door nog een goed uitgespeelde kans van Prinses Irene in de slotseconde van de eerste helft werd dat gat kleiner gemaakt tot één doelpunt verschil en werd er met een 7-6 stand op het scorebord gerust. Het was de Peelkorf die het initiatief nam na rust en een voorsprong wist te behouden. Toch vond Prinses Irene haar krachten terug en wist weer terug te komen op gelijke hoogte (9-9). In de slotfase was Prinses Irene te slordig en te gehaast, waardoor de Peelkorf opnieuw op voorsprong kwam. Die voorsprong kon rustig worden uitgebouwd, toen Prinses Irene meer risico moest nemen om de bal te bemachtigen. Met een 13-9 eindstand werd de wedstrijd afgefloten.meer »

Eerste punt is binnen voor korfbalsters

20 september 11:45  De korfbalsters van Prinses Irene hebben afgelopen zondag op een zonnig sportpark hun eerste competitiewedstrijd gekorfbald. De vele supporters zagen hoe Prinses Irene een matige eerste helft speelde. Gelukkig verbeterde het spelbeeld in de tweede helft waardoor er toch nog één punt in Nistelrode bleef. meer »

Korfbalsters pakken twee punten

11 oktober 16:00  Zaterdagavond om 18.00 uur startte de wedstrijd De Korfrakkers - Prinses Irene in de stromende regen. De eerste helft was dit niet echt merkbaar. Er werd prima gekorfbald en er werd om en om gescoord, waarbij De Korfrakkers telkens de leiding nam. Bij het rust signaal van scheidsrechter de Leeuw was het dan ook 7-8 in het voordeel van De Korfrakkers. De tweede helft was een heel ander beeld. Het weer werd steeds slechter en daarbij ook het spel van beiden ploegen. De Korfrakkers kwam nog even verder op voorsprong waardoor het even leek het dat de meiden van Prinses Irene zonder punten terug zouden keren naar Nistelrode. Er werd weinig gescoord in de tweede helft. Maar door fysieke fouten van De Korfrakkers kreeg Prinses Irene in de slotfase van de wedstrijd twee strafworpen en een vrije worp mee die goed werden afgemaakt. Hierdoor gingen zij erop en erover en werd de wedstrijd met 9-11 gewonnen. meer »

Eerste Nederlaag voor korfbalsters

5 oktober 7:00  Vandaag stond de derby tussen Prinses Irene en Altior op het programma. Van te voren wisten we dat het een spannende wedstrijd ging worden. We moesten er met de volle overtuiging in gaan en de punten in Nistelrode houden. Het werd een fysiek harde wedstrijd met weinig doelpunten. Na een rust stand van 5-4 werd de wedstrijd in het voordeel van altior gewonnen met 7-8. meer »