Spannende wedstrijd voor Prinses Irene 2

27 november 2023 16:15

Afgelopen zondag namen de meiden van Prinses Irene 2 het op tegen VIOS/Spes 2. Het was een spannende wedstrijd waarbij het gelijk op bleef lopen. Uiteindelijk verloor Prinses Irene in de laatste minuut met 13-12.

Om 12:40 u begon de wedstrijd onder leiding van A. Schallenberg-Liebrand. Na de eerste 10 minuten stond Prinses Irene achter met 2-0. Maar de meiden kwamen al snel terug door mooie doelpunten van Carlijn en Jasmijn, waardoor het gelijk stond met 2-2. Hierna volgende aan beide kanten weer een aantal doelpunten en voor Prinses Irene scoorden Noëlle, Jasmijn en Debra. De stand kwam op 7-5. De teams stonden de hele tijd bijna gelijk. 5 Minuten voor de rust kwamen de meiden van Prinses Irene nog goed terug met mooie aanvallen waaruit 3 doelpunten vielen; van Sam vd Akker, Emma en Jasmijn. Hierdoor ging Prinses Irene de rust in met een kleine voorsprong van 7-8.

Na de peptalk van coach Lizelle begon de 2e helft. VIOS/Spes wist al snel weer goed terug te komen en maakte 3 doelpunten  achter elkaar De stand werd toen 10-8. Daarna volgden er een aantal goede doelpunten aan beide kanten, waarbij aan onze kant goede schoten van Jasmijn, Noëlle, Anouk en Mae. Tot in de laatste minuut bleef het heel spannend met een gelijke stand van 12-12. Maar helaas maakte VIOS/Spes net voor het eindsignaal nog een doelpunt waardoor de meiden van Prinses Irene op het nippertje verloren met 13-12.

Aankomende zondag 3 december spelen de meiden thuis in Nistelrode om 11:00 tegen Rooi 2 in zaal De Overbeek.

Opstelling: Emma ten Bhömer (1), Debra Ruijs (1), Lotte Toonen, Sam vd Akker (1), Jasmijn vd Pas (4), Carlijn vd Ven (1), Noëlle Waals (2), Josje Reijnders
Wissels: Mae Gevers (1), Anouk v Grunsven (1), Sam vd Doelen