KORFBAL Prinses Irene 2 - DSV 2 16-1

28 november 17:00  Vandaag ging de zaalcompetitie van start met een thuiswedstrijd tegen DSV 2 uit Diessen. Het werd een knappe overtuigende overwinning voor de oranje dames van maar liefst 16-1.meer »

KORFBAL Prinses Irene 2 - Altior 3

31 oktober 14:45  Vandaag.speelden we onze laatste wedstrijd buiten tegen koploper Altior uit Heeswijk Dinther. In deze wedstrijd boden onze jonge dames goed partij, maar waren de winstpunten terecht voor de routiniers van Altior 3. Zij wisten de wedstrijd winnend af te sluiten met een 6-12 eindstand.meer »

KORFBAL DAW 2 - Prinses Irene 2 10-9

24 oktober 13:15  In de uitwedstrijd tegen DAW 2 Schaijk kenden we een erg slechte start. Gedurende de wedstrijd groeiden we in de wedstrijd en kregen we steeds meer de touwtjes in handen. De blessure van Lisan zorgde voor een keerpunt waardoor we helaas toch aan het kortste eindje trokken en de punten in Schaijk achter moesten laten. De wedstrijd ging verloren in 10-9.meer »

KORFBAL Prinses Irene 2 - KVC 2 14-8

17 oktober 14:30  De dames van Prinses Irene 2 speelden vandaag een heerlijke wedstrijd tegen KVC 2 uit Hoogeloon. Het publiek werd getrakteerd op verschillende mooie aanvallen waar ook de nodige doelpunten uit voort kwamen. De wedstrijd werd winnend afgesloten met een 14-8 eindstand.meer »

KORFBAL Prinses Irene 2 - Stormvogels 2 13-10

10 oktober 17:30  In een spannende gelijkopgaande strijd qua scores, wisten de dames van Prinses Irene 2 vandaag 2 belangrijke punten in Nistelrode te houden, door uiteindelijk met 13-10 te winnen van Stormvogels 2 uit Luyksgestel. meer »

KORFBAL Rosolo 3 - Prinses Irene 2 4-5

3 oktober 14:15  Op deze kletsnatte zondag mochten we al vroeg uit de veren om onze wedstrijd te gaan spelen tegen Rosolo 3 in Reusel. Ondanks een goede start én dat we een beduidend betere ploeg waren dan onze tegenstanders, werd het toch nog billen knijpen om de overwinning binnen te slepen. Gelukkig gingen de twee punten mee naar Nistelrode. De wedstrijd werd met 4-5 uiteindelijk over de streep getrokken.meer »

KORFBAL Dakos 2 - Prinses Irene 2 10-2

26 september 16:00  Het mooie spel van vorige week tegen DSV 2 zagen we vandaag uit tegen Dakos 2 in Someren Heide helaas niet terug. In alle opzichten was het een complete offday en werden we met een 10-2 nederlaag naar Nistelrode gestuurd.meer »

KORFBAL Prinses Irene 2 - DSV 2 12-4

19 september 18:30  Onder het genot van een stralend zonnetje deden de dames van Prinses Irene 2 vandaag goede zaken tegen DSV 2 uit Diessen. Als team werd er heel hard gewerkt en werden er erg mooie aanvallen op de mat gelegd. Dit resulteerde in een zeer verdiende klinkende overwinning van 12-4. meer »

KORFBAL Altior 3 - Prinses Irene 2

12 september 13:15  Na maandenlang geen wedstrijden te hebben gespeeld, mochten we vandaag gelukkig weer van start. De eerste wedstrijd werd meteen een pittige tegen de routiniers van Altior 3. De eerste helft konden we goed bijblijven, maar in de tweede helft won de ervaring van de Dintherse dames het van de oranje jeugd. meer »

Korfbal Rosolo 3 - Prinses Irene 2 5-13

11 oktober 15:15  Na de mooie overwinning zaterdagavond van korfbal 1 tegen de Korfrakkers 1 was het zondagochtend de beurt aan de dames van korfbal 2. Zij speelden uit tegen Rosolo 3 in Reusel een prima partij. Er werd rustig en goed gezocht naar de juiste kansen. De gehele wedstrijd waren de oranje dames de bovenliggende partij en beloonden zichzelf vooral in de tweede helft met mooie doelpunten. Met een mooie overwinning van 5-13 gingen de twee punten mee naar Nistelrode.meer »