KORFBAL Prinses Irene 2 - Melderslo 3

11 september 2022 22:15

Prinses Irene 2

Na de zomerstop, de selectieprocedure en een aantal weken goede voorbereiding is korfbal Prinses Irene 2 van vandaag weer gestart met de competitie. Met een nieuw team, nieuwe coach en een nieuwe teambegeleidster waren de meiden er meer dan klaar voor!

Met acht teamspeelsters in de basis en vier reservedames op de bank, floot de scheidsrechter voor het startsignaal. Het was een goed begin en zo viel ook al na acht minuten het eerste doelpunt door Emma. De doelpunten volgde aan de kant van Prinses Irene en na dertig minuten gingen we de rust in met een stand van 5-0.

Ook wisten de oranje meiden in de tweede helft de korf goed te vinden, hoewel het door Melderslo moeilijker werd gemaakt door te gaan voorverdedigen. Waar we in de eerste helft al begonnen met stippen, werden deze in de tweede helft ook weer vervolgd. Het spel werd fysieker en hierdoor wist Melderslo de korf ook te raken. Prinses Irene wist toch goed de overhand te houden en bleef zelf ook scoren. Het eindsignaal klonk en de wedstrijd werd met 11-3 afgefloten.

Het was een goede start. De meiden zijn trots op het eerste resultaat met het nieuwe team tijdens deze warme dag. Nu focussen we op de volgende wedstrijd zondag tegen KVC 2 in Hoogeloon.

Carlijn (1), Lizan (1), Noëlle (2), Jill (1), Guusje, Emma (2), Maurie (2) en Sam (2).
Reserves: Jasmijn, Debra, Josje en Lisan.