Kampioensverslag B1

16 juni 2019 9:30

B1

Tegen de concurrent Be Quick B1 werd gestreden om de eerste plek. Bij een verlies zou Be Quick namelijk kampioen zijn en hebben wij op 15 juni nog een kans.

De wedstrijd begon met veel zenuwen. Hierdoor kwamen we dan ook op een 2-0 achterstand. De 2-0 achterstand werd gelukkig nog voor rust omgezet in een 3-2 voorsprong.

Na rust liep het beter bij de Prinses Irene meiden. Er werden veel rebound duels gewonnen, veel ballen onderschept en heel veel kansen gecreëerd. De tweede helft waren we dan ook duidelijk de bovenliggende partij. Bij een voorsprong van 7-3 klonk het eindsignaal.

Na in de zaal op het hoogste niveau veel geleerd te hebben, wordt nu op het veld op een niveautje lager het verdiende kampioenschap binnen gehaald. Een mooie teamprestatie van de meiden!

Op zaterdag 15 juni om 15.00 uur werd de receptie gehouden in de kantine om de meiden te feliciteren.
Bron: Beeld: B1