Bladella 2- Prinses 2 5 -8

13 november 2017 17:15

Rita Pater

Vandaag begon ook voor Prinses Irene 2 de zaalcompetitie. We reisden af naar Bladel om om 17.30 nog aan te treden tegen Bladella 2. Lotte Wilbers maakte vandaag op haar verjaardag, na haar langdurige kruisbandblessure, haar rentree. Voor Lotte super fijn dat ze er weer bij kon zijn, maar ook zeker voor ons team. Ook Lina van Dijk is, na de 1e helft veld in senioren 3 te hebben gespeeld, weer aangesloten bij de selectie. Meiden super fijn dat jullie weer van de partij zijn en hoop dat jullie een fijne tijd krijgen in ons team.
Omdat Arno met Prinses Irene 1 in Reusel moest spelen, was Marina bereid mee te gaan als onze coach; super fijn voor de meiden.
Met bovengenoemde positieve impulsen hadden we maar 1 doel voor vandaag; de punten mee naar Nistelrode nemen.

Omdat Arno met Prinses Irene 1 in Reusel moest spelen, was Marina bereid mee te gaan als onze coach; super fijn voor de meiden.Met bovengenoemde positieve impulsen hadden we maar 1 doel voor vandaag; de punten mee naar Nistelrode nemen.

We gingen goed van start. Onze verdediging stond als een huis. Aanvallend scoorden we niet veel, maar wel op de juiste momenten. Esther tekende voor de 0-1 middels een strafworp. Robin benutte een mooie korte kans en maakte er 0-2 van. Pas na 26 minuten scoorde Lotte met een prachtig afstandsschot de 0-3. Bladella wist net voor rust uit een doorloopbal de 1-3 te scoren. Met deze voetbalstand gingen we rusten.

In de rust benadrukt dat er hard gewerkt werd, maar er teveel passingsfouten waren waardoor er te weinig aanvallen met een doelpunt konden worden bekroond. Meteen na rust scoorde Lizelle de 1-4 met een afstandsschot, zodat er weer een gaatje van drie doelpunten was. Bladella wist uit een korte kans de 2-4 te scoren, maar het spelbeeld bleef duidelijk een overheersend Pr. Irene team. Lotte scoorde uit een doorloopbal haar 2e doelpunt. Bladella scoorde van ver de 3-5. Meteen daarna was het Esther met 2 doelpunten uit een strafworp en een korte kans die de voorsprong verhoogde naar 3-7. Bladella benutte een strafworp, maar Laura stelde hier meteen een doorloopbal tegenover waardoor het gaatje 4 doelpunten bleef. Bladella wist nog 1x te scoren uit een strafworp, waardoor de Prinses Irene dames zeer verdiend met een overwinning van 5-8 huiswaarts konden keren.

Laura en Maddy bedankt dat jullie nog na jullie wedstrijd bereid waren bij ons als wisselspeelster beschikbaar te zijn!

Opstelling en scores: Esther v. Venrooij (3x), Lizelle van Zutphen (1x), Lina van Dijk, Robin vd Boom (1x), Lotte Wilbers (2x), Anke v Leuken, Anne Schouten, Carolien v. Santvoort

Wisselspeelsters: Marleen Thijssen, Lizan Kerkhof, Laura vd Ven (1x), Maddy v. Dijk