Bladella 2-Pr Irene 2 9-8

1 oktober 2017 19:15

Rita Pater

Vandaag speelden we onze uitwedstrijd tegen Bladella 2. Een ploeg die nog geen punten had weten te pakken. Zaak voor ons dus om na onze 1e overwinning van vorige week dit voort te zetten in een 2e overwinning vandaag.

Lizan scoorde middels een korte kans ons 1e doelpunt en tevens de voorsprong van 0-1. Bladella was er echter ook op gebrand hun 1e punten binnen te gaan halen en scoorde 2x na elkaar middels twee afstandsschoten. Carolien trok de stand weer gelijk middels een mooi afstandsschot. Esther zette ons middels een strafworp weer op een voorsprong van 2-3. Bladella maakte via een doorloopbal de 3-3. Voor rust wisten Robin via een afstandsschot en Anne via een korte kans de voorsprong uit te breiden naar 3-5. In de rust werd door Arno benadrukt dat het veel beter moest en dat we nu door moesten drukken. Door beide ploegen was een slechte 1e helft neergezet waarin Bladella ook nog eens eindeloos kon blijven combineren. Dit moest anders in de 2e helft.

Lizan scoorde meteen na rust de 3-6 uit een korte kans. Ipv nu door te drukken lieten we Bladella wederom veel te lang combineren zonder dat we de bal eruit haalden. Bladella maakt via een afstandsschot de 4-6 Robin maakte een afstandsschot, maar daarna was het twee keer Bladella die raak wist te schieten en zo de achterstand naar 1 doelpunt terug wisten te brengen. Door de vele regen van zaterdag werd het veld steeds slechter bespeelbaar en waren er steeds meer glijpartijen. Hier had Bladella echter ook last van en was dus geen excuus voor ons slechte spel. Esther wist de voorsprong weer op 2 doelpunten te brengen door uit een korte kans te scoren. Daarna was het helaas Bladella die nog 3x het mandje wist te vinden en zo met de overwinning van 9-8 aan de haal ging.

Meike en Lieke van de B1, Annelies en Lina maakten vandaag ons team compleet. Dames bedankt allemaal dat jullie erbij waren!

Opstelling en scores: Esther v. Venrooij (2x), Lizan Kerkhof (2x), Marleen Thijssen, Lina van Dijk, Anne Schouten (1x), Carolien v. Santvoort (1x), Robin vd Boom (2x), Cilke Soetekouw
Wisselspeelsters: Meike v Doorn, Lieke v. Zeeland, Annelies Thijssen, Anke v. Leuken