Vrouwen 3 wint met dubbele cijfers

25 september 2017 23:15

Adri van Lokven Foto's: Robert Janzen

De competitie is nu echt begonnen, maar het 4e en 5e elftal kwamen toch niet in actie om verschillende redenen. Het 3e vrouwenelftal is erg sterk begonnen. Met maar liefst 11-0 werd het 1e vrouwenelftal van Cito totaal van de mat gespeeld.

Seline Jamlean (foto) is in ieder geval een week topscorer binnen het seniorenvoetbal. Zij schoot er 4 binnen. Ziggy v.d. Leest maakte er 3 en Jenny van Rooij en Cheyenne van Crey ieder 2.

Het 2e elftal stelde bijzonder teleur tegen Erp 3. Bij rust stond het al op een 3-0 achterstand in Erp. In de 2e helft scoorde Wout Soetlouw, maar ook Erp deed dat nog een keer waardoor het een 4-1 nederlaag werd. Het 3e elftal redde het niet tegen de reserves van Juliana Mill. Na een 0-0 rusttand won Juliana met 0-2. Het 2e doelpunt was een beauty.

Heren 6 verloor met 2-8  van het 2e elftal van GVV ’57, waarin ook nog een aantal spelers van het 1e elftal acteerden zo beweerde Henk v.d Bogaart, die nu van dit team leiders is samen met Twan v.d. Wetering. Joris Timmers was twee keer trefzeker. Het 7e elftal zag Davy van Hal en Gerwin v.d Broek scoren, maar dat leverde geen zege op wan thuisploeg UDI 15 maakte er ook 2.

Heren 8 kwam er niet aan te pas in Berghem tegen het 7e elftal van de plaatselijk trots. Het werd een 8-2 nederlaag. Yoran Vissers en Rens v. Zeeland wisten alleen te scoren. Heren 9 is een nieuw elftal, dat vooral uit jeugdige spelers bestaat. Ze wonnen weliswaar niet, maar in de kantine waren ze de absolute winnaar zondag. Het werd een nipte 3-2 nederlaag voor de mannen. Mike Molenaar scoorde de beide doelpunten.

Het 2e vrouwenelftal tenslotte was kansloos tegen het vlaggenschip van SES. In  Langenboom werd  met 10-2 verloren. Tzeitel v.d. Leest en Ilse v.d Heijden scoorden voor de vrouwen van coach Alex Sangoer.