58'

Hoofdklasse B

26 mei 2019 13:00

Opstelling RKSV Prinses Irene VR1 (zon)

Het liep niet goed af op bezoek bij Someren voor de Strijbosch Girls. Het werd uiteindelijk 3-0 voor Someren daar waar elke uitslag eigenlijk wel mogelijk was.

Prinses Irene probeerde het in de eerste helft zeker wel maar kwam de eerste 10 minuten niet aan het voetballen omdat Someren overal op het veld volop druk zette. Deze druk kon natuurlijk niet aanblijven dus na deze 10 minuten kon Prinses Irene ook wat kansen creëren ( van Os schoot rakelings over en Donkers raakte de paal).

In de 29ste minuut lobte Someren de bal onhoudbaar in de goal achter de verder goed keepende Rovers 1-0. Met wat mogelijkheden voor beide partijen gingen de Dames rusten met deze tussenstand.

In de tweede helft bleef het kansen regenen voor beide partijen maar in de 55ste minuut maakte Someren handig gebruik van een verkeerde inspeelbal 0-2. In de 58ste minuut maakte Someren de 3-0.

Prinses Irene gaf zich nog niet verloren en kreeg nog volop kansen op de eretreffer maar helaas, dit mocht niet gebeuren. Het leek wel of er een engeltje op de lat van Someren zat.

Nu is het een kwestie van de focus op de eerste nacompetitiewedstrijd leggen. Op het moment van schrijven is het nog niet officieel bekend wie de tegenstander gaat worden. Maakt op zich ook niet uit wie het wordt, Prinses Irene heeft voldoende kwaliteit om in deze klasse te blijven. Grootste voorwaarde is dat ze de kansen gaan benutten.