Korfbalsters spelen twee wedstrijden dit weekend

12 oktober 2018 12:00

De meiden van het eerste korfbalteam spelen dit weekend twee wedstrijden. De eerste was op donderdag avond voor de 3e ronde van de bekercompetitie. Prinses Irene mocht naar Odio uit Millingen aan de Rijn. Zondag mag er wederom thuis worden aangetreden, maar deze keer is Swift uit Velden de tegenstander.

Donderdag avond werd de uitwedstrijd tegen Odio gespeeld. Na een matige eerste helft werd er in de 2e helft beter gecombineerd en vonden de meiden het gele mandje. Uiteindelijk werd er gewonnen met een uitslag van 5-12 op het scorebord.

A.s. Zondag wordt er tegen Swift gespeeld. Swift staat op dit moment als 3e in de competitie en zal volop gaan strijden voor een plek bij de eerste 2. Deze geeft recht op een plek in de play off wedstrijden aan het eind van de veldcompetitie. Swift is een ploeg die al jaren bovenin de topklasse mee draait, en zal alles op alles zetten om de 2 punten mee naar Velden te nemen.

Als Prinses Irene zich net zo inzet als afgelopen zondag kan het een aantrekkelijke en spannende wedstrijd worden, alleen moet er wel meer gescoord gaan worden. Maar er liggen zeker kansen, want op 30 september wist Spes met 11-7 te winnen van Swift.

Om 15.00u zal de wedstrijd onder leiding van scheidsrechter M. Swaans beginnen op sportpark de Schellen. Prinses Irene 2 speelt om 13.15u tegen Swift 2.