Eerste overwinning voor 2e elftal

21 november 2017 0:00

Adri van Lokven

Het 2e elftal deed zondag wat het moest doen, winnen van directe concurrent in de degradatiestrijd HVCH 3. Het was de eerste overwinning van dit seizoen. Het werd 3-1, omdat in de slotseconden HVCH 3, nog een doelpunt cadeau kreeg door te slap verdedigen. Voor Prinses Irene scoorden Sander van Lith en Sjuul v.d. Heijden (penalty) voor rust, na rust kopte Thomas Smits de 3-0 binnen. Volgende week weer een belangrijke wedstrijd, dan is Volkel 2 de tegenstander, ook een ploeg die onderin staat.

Het 3e elftal heeft het ook zwaar en werd deze keer versterkt met onder andere Job van den Elzen, die sinds dit seizoen in het   4e elftal speelt, dat niet in actie kwam. In Nijnsel werd het tegen het gelijknamige 3e elftal 1-1. Van den Elzen was belangrijk     want hij gaf in de laatste minuut de assist op de scorende Twan v.d. Lee. Het 6e elftal van Margriet was met 1-2 net te strek       voor ons 5e elftal, ondanks het doelpunt van Remco van Tilburg.

Het 6e elftal haalde fors uit tegen rodelantaarndrager HVCH 14. Het werd maar liefst 0-6 in Heesch en met deze 2e zege van     het seizoen werd het puntentotaal meteen verdubbelt. Stefan v.d Bogaart (foto) was de grote man met 3 doelpunten.     Gastspeler Dennis v.d Heuvel, Marcel Buuts en Davy v.d. Doelen makend de andere doelpunten.

Het 7e elftal verloor kansloos met 5-1 bij het 9e elftal van Gemert. Pierre de Mol redde de spreekwoordelijke eer. Heren 8, was net als het 4e en het 2e vrouwenelftal vrij afgelopen zondag.

Het 9e elftal behaalde een zwaar bevochten 3-3 gelijkspel tegen  het 7e elftal van Cito. Op ons eigen sportpark scoorde voor het jonge team Raoul Herckenrath 2 keer. Mike Molenaar wist ook weer zijn doelpuntje mee te pikken. Bij het 3e vrouwenelftal stond het lang 1-1. Maar na rust maakten de vrouwen hun kampioens-aspiraties waar door het 1e elftal van Herpinia met een 4-1 nederlaag naar huist te sturen. Seline Jamlean deed weer van zich spreken en scoorde drie keer, waardoor ze naar de 2e plaats op de topscorerslijst stijgt. Ploeggenote Ziggy van de Leest steeg door haar doelpunt daardop naar de 4e plaats. Het team van Daphne v.d. Heijden, Bert de Veer en Ben Hanegraaf heeft inmiddels een gat van 5 punten geslagen met de achtervolgers.