Mooie overwinning Vrouwen 1 Prinses Irene

...

Hoofdklasse B

30 september 2018 12:00

Opstelling

Op een zonnige middag eind september boekte onze vrouwen 1 een goede zege in een mooie wedstrijd. De einduitslag was 4-3 en de gevierde vrouw was Sharron. Op zondagmiddag mochten de Strijbosch-vrouwen de wedstrijd starten tegen Bavel. In het verleden werden er al leuke partijen tussen deze 2 teams gestreden en vanmiddag was dit niet anders.

Beide partijen begonnen met druk naar voren. In de eerste fase was Bavel voetballend iets sterker, met name hun nummer 7 was goed op dreef. Maar in de 22e minuut was het voor de eerste keer raak voor Sharron na een fantastische aanname van Floor. Jammer genoeg maakte Bavel in de 24e minuut alweer gelijk. Dit was dan ook de ruststand.

De tweede helft was een traktatie voor alle toeschouwers met vijf(!) doelpunten. Het begon in de 53e minuut waar Bavel een voorsprong nam 1-2. In de 63e minuut maakte Sharron de gelijkmaker. Opluchting bij Oranje! Maar alweer in de 66e minuut trakteerde Hilde de supporters op een wereldgoal. Ongeveer van een meter of 40 besloot ze maar eens op de goal te schieten en de bal belandde onhoudbaar voor de keepster in de goal.
Helaas voor de Strijbosch-girls gaf Bavel het niet op en ze maakten in de 74e minuut weer de gelijkmaker: 3-3. Nu was het wederom een kwestie van gas geven voor de vrouwen en dit werd in de 86e minuut beloond, wederom door Sharron die de 4-3 er in prikte.
In de allerlaatste minuut kwam Prinses Irene nog een keer goed weg waar een lob van een Bavelspeelster nog op het dak van de goal belande. Volop vreugde dus toen de goed leidende scheids na 90 minuten en een beetje affloot. Prinses Irene Vrouwen 1 sluit dus dit weekend keurig af met 4 punten uit 2 wedstrijden

Het is leuk en goed om bovenin mee te doen, en daar moeten we ook van genieten, maar volgende week staat de derby tegen Nooit Gedacht uit Geffen weer op het programma. Om 12:00 start deze wedstrijd waarbij Prinses Irene graag zo lang mogelijk bovenin mee wil blijven doen en Nooit Gedacht de punten nodig heeft. Hopelijk komen de supporters in grote getale de dames in oranje aanmoedigen in Geffen.