5423VG
HANDEL
tel. 0492-322280

Opstelling RKSV Prinses Irene 1 (zon)

Prinses Irene verloor tegen het uitstekende Handel met maar liefst 3-0. Kansloos zou je zeggen, maar daar was zeker in de 1e helft geen sprake van. De Nistelrodenaren kregen genoeg kansen om op voorsprong te komen, maar verzaakten dat. Handel kreeg twee cadeautjes en ging zo de rust in met een 2-0 voorsprong, door een ongelukkig eigen doelpunt en uit een corner die binnen werd gelopen. De mooiste kansen werden gemist. Zo werd tot twee keer toe een bal van de lijn gehaald en ook uit een scrimmage werd op wonderbaarlijke wijze niet gescoord.

Handel was in de 2e helft de bovenliggende partij, zonder tot scoren te komen. Het gaf minder kansen weg dan in de 1e helft. Zo werd ook nog een keer de lat geraakt door een aanvaller van de ploeg uit Gemert-Bakel en werd een goede kopkans gemist. In de blessuretijd werd het zelfs nog op 3-0.

Al met al een verdiende (geflatteerde) nederlaag voort Prinses Irene, met name omdat het de kansen in de 1e helft niet benutte. Pas daarna scoorde Handel door knullig verdedigen.