5831AB
BOXMEER
tel. 0485-571981

Opstelling RKSV Prinses Irene 1

Wat zal er zondagmiddag in de kleedkamer na afloop van de wedstrijd Olympia '18 - Prinses Irene gevloekt zijn in de Nistelrodese kleedkamer. Bijna 70 minuten waren de mannen van ' Van Tilburg Mode & Sport' oppermachtig. Bij rust had het makkelijk 0-3 kunnen, nee moeten staan.

Nu scoorde alleen Tim van der Heijden, na een goede actie van Guus Reijnders. Na rust eenzelfde spelbeeld. Olympia had echt niets in te brengen. De 0-2, via een pingel van Aron v.d. Rijt, Tim v.d Heijden werd gevloerd, in de 53e minuut was dan ook meer dan terecht. Daarna na volop kansen op meer, maar de bal wilde er niet in.
In de 68e minuut scoorde Freek Kerkhof na een een tweetje voor Olympia. Het is onbegrijpelijk wat er daarna met de Nistelrodese ploeg gebeurde. Niets bleef er meer over van het goede spel tot dan toe. Olympia, lees Freek Kerkhof, rook bloed en bij Prinses Irene lukte  niets meer. In de 80e minuut scoorde Kerkhof opnieuw en in de 87e minuut werd het vlagsignaal voor buitenspel genegeerd  en werd het zelfs 3-2. De wedstrijd helemaal op zijn kop, maar ook onbegrijpelijk hoe Prinses Irene de wedstrijd uit handen gaf.