Prinses Irene 2 - De Peelkorf 2

6 december 2022 9:15

Zondag namen de korfbalsters van Prinses Irene 2 het op tegen De Peelkorf 2. Het ging gelijk op maar helaas wist De Peelkorf net te winnen met 7-8.

Om 13:15u klonk het startsignaal. De wedstrijd werd gespeeld onder leiding van T. Venner. De Peelkorf wist gelijk een voorsprong te nemen. Vlak hierna scoorde Emma een mooi afstandsschot. Dit maakte de stand 1-1. De Peelkorf kwam gelijk terug en maakte 2 doelpunten. Prinses Irene kwam terug en Emma wist een mooie korte kans en een doorloopbal binnen te leggen, toen stond het weer gelijk 3-3. In de laatste paar minuten voor de rust schoot De Peelkorf er nog een afstandsschot in en Anouk voor Prinses Irene ook. Dit maakte de stand voor de rust 4-4.

Na de rust scoorde Evi een mooie korte kans achter de korf maar hierna scoorde De Peelkorf 3 keer en was de stand 5-7.  Jasmijn kwam er in de aanval in en wist haar taak goed uit te voeren ze scoorde 2 mooie afstandsschoten . Hierdoor werd de stand weer gelijk 7-7. Helaas wist De Peelkorf in de laatste 3 minuten een doorloopbal te scoren. De wedstijd werd afgefloten met een eindstand 7-8

De meiden van Prinses Irene 2 gaan zich voorbereiden op aankomende zondag.
Zij spelen dan in Gennep tegen de dames van VIOS/Spes (M) 2. Prinses Irene gaat er alles aan doen om de punten mee naar Nistelrode te nemen.

Opstelling: Emma ten Böhmer (3), Guusje van den Brand, Debra Ruijs, Sam van de Akker, Nora Schouten, Noëlle Waals, Jill van Niftrik en Noor Theunisz.
Wissels: Anouk van Grunsven(1), Jasmijn van der Pas (2), Evi van den Broek (1), Josje Reijnders, Kim van Schijndel,.