11 maart 2018 12:00

M. Billekes

Opstelling RKSV Prinses Irene VR1 (zon)

Afgelopen zondag speelden we om 12.00 uur uit in en tegen Venray Vrouwen 1.

Beide teams zijn zoekende het eerste kwartier van de wedstrijd. In de 18e komt Prinses Irene op 1-0 achterstand vanuit een spelhervatting.
We weten ons goed te herpakken en krijgen de eerste helft nog een goede kans om gelijk te komen. Veerle loopt goed door op een dieptebal van achteruit gegeven en komt een-op-een met de keeper. Helaas blijft de stand nog steeds 1-0 in het voordeel van Venray.
Dit is tevens ook de ruststand.

Prinses Irene moet iets forceren om de achterstand weg te werken en gaat achterin een-op-een spelen om meer druk vooruit te kunnen geven. Venray anticipeert goed op de omzetting en weet in de 69e minuut de 2-0 te scoren. Twee minuten later in de 71e minuut valt de 3-0 voor de thuisspelende ploeg. De drie punten blijven in Venray helaas…