Vrouwen, VR1, Hoofdklasse B

25 februari 2018 12:30

H. Wippo

Opstelling RKSV Prinses Irene VR1 (zon)

Na een lange reis vanuit Nistelrode starten we op deze koude dag de wedstrijd tegen Rigtersbleek. Na een gelijkwaardige start, met soms slecht balverlies van onze kant, komen we toch 2 keer goed voor de goal maar de kansen worden niet afgemaakt.

We houden goed druk en spelen voornamelijk op de helft van de tegenstander. De scheids ziet een overtreding in het 16 meter gebied niet waardoor de stand nog steeds 0-0 blijft. Na goed voorkomen voor de goal door Anouk is er weer een mooie kans die er niet in gaat.
Rigterbleek zet aan, waardoor ze de 1-0 score in de 37e minuut.

In de 2e helft is Rigtersbleek een stuk feller en meer aan de bal, waardoor Prinses Irene het moeilijk krijgt. Na goed verdedigen van Meggy komt er een aanval voor Prinses Irene, maar hij wil er niet in. In de 66e minuut komt Nika goed mee op en zet Veerle vrij voor de goal. Ook deze kans weten we niet te benutten. In de 74e minuut schiet Rigterbleek op de goal, hij valt net over Fleur heen: 2-0.
Na slordig verdedigen valt dan in de 79e minuut de 3-0. Tot de laatste minuut blijft Prinses Irene hard werken. In de 89e minuut scoort Nikki vanuit een goeie aanval nog wel de 3-1!

wedstrijdverslag - Rigtersbleek Vr1 - Prinses Irene Vr1 25-02 (VV Rigtersbleek)