20'

Mannen, 4, 5e klasse 25

5 november 2017 10:00

Opstelling RKSV Prinses Irene 4 (zon)

Zondag 5 november op een zonnige zondagmorgen reisden de mannen van av hout af naar het prins Willem Alexander sportpark in Veghel voor de topper tegen blauw/geel 6 voor ons geen onbekende we hadden ze namelijk eerder dit seizoen al in de beker getroffen.  09.30 de wedstrijd begon en gelijk was het blauw geel dat de aanval zocht en via de niet snel ogende maar watervluggen rechtsbuiten de achterlijn vond deze gaf een niet te missen voorzet deze belande echter op de paal maar na een makkelijk weggegeven vrije trap was het toch blauw geel dat op 1- 0 voorsprong kwam daarvoor had het echter wel de hulp nodig van de wekelijks sterk spelende en veel scorende linksback die de bal vanuit de muur ligt toucheerde en de bal tot een doelpunt promoveerde daarna was blauw geel uitgeraasd nu was het de beurt  aan pr irene dat met een ijzersterk middenveld de baas werd  in Veghel dit werd rechtsback jeroen verkuijlen teveel hij bleek onder de spanning te bezwijken en  verliet brakend  het veld dit was een kans voor de op de bank belandde Tim wijnen om te laten zien dat hij nog van waarde is voor de mannen van av hout en al snel liet hij zijn voeten spreken en schoot van 25 aan 30 meter de bal subtiel over de Veghelse doelman na voorbereidend werk van de sterk spelende vd velden met deze 1-1 stand op het bord werd de kleedkamer opgezocht in de rust werd de begeleiding onaangenaam verrast door de mededeling van maickel smits de 2e rechtsback die de strijd moest staken vanwege een blessure de staf reageerde hierop door Tom v rooij rechtsbuiten terug te halen naar de laatste linie dit was een prima zet het sterk spelende middenveld  bleef zo het overwicht houden dat  resulteerde  uiteindelijk in een mooie en verdiende  3-1 overwinning  bij beide doelpunten na rust eiste onze Benjamin martijn Pullen een groot aandeel op waarmee hij zich prima revancheerde na zij n misstap van vorige week de 2-1 van ruud wijnen was een vrije trap ala miedema die ineens zonder aangeraakt te worden bij de2e paal binnen viel enkele minuten daarna deed gijs van kessel iets waar  de voorwaardse deze middag niet in slaagde hij  scoorde na een afgemeten voorzet van pullen de bevrijdende 3-1 waarna de wedstrijd gelopen was . Dit was voor de sponsor een rede om de lijstaanvoerder te voorzien van een donatie in de kantine trouwens mooi hem ieder week langs de lijn te zien en jongens hou deze lijn vast uden komt steeds dichterbij