5481SG
SCHIJNDEL
tel. 073-5492027

Opstelling RKSV Prinses Irene 1 (zon)

Prinses Irene verloor zondagmiddag in Schijndel met 3-2. In Schijndel was een desastreuze 1e helft de oorzaak van de nederlaag. De rust ging namelijk in met een 3-0 achterstand door een effectief Schijndel.

In de 11e minuut scoorde Brent Brummel al de 1-0 en amper 10 minuten later was het Tjeerd Pijnenburg die het net vond. Vlak voor het rustsignaal werd het nog erger toen een afstandsschot van Tijn Niemeijer doelman Pluk te machtig was., 3-0

In de 2e helft bracht coach Elbers nog diverse verse krachten en wisten Guus Elbers en Julian van Roosmalen nog te scoren. Ondanks dat Schijndel met 10 man verder moest na een rode kaart voor hun doelman en enkele dotten van kansen , lukte het niet om langszij te komen.

Dit betekent dat Prinses Irene komende zondag van Boekel Sport moet winnen om de “loterij” van nacompetitie voor handhaving te ontlopen.