5388SB
NISTELRODE
tel. 0412-611501

Opstelling

Dit seizoen haalde Prinses Irene tegen alle tegenstanders mininaam 1 punt uit 2 wedstrijden. Dat zondagmiddag, uitgerekend tegen de hekkensluiter, deze serie werd doorbroken mag je teleurstellend noemen. Het werd na een 1-2 ruststand, uiteindelijk een 1-3 nederlaag.

Vanaf het eerste fluitsignaal liet één ploeg zien dat ze er alles aan deden om te winnen en dat waren de Gelderlanders. Bij Groesbeek stond aanvoerder Glenn Wijnhoven in de spits. Normaal staat hij centraal achterin, maar hij moest het vuurtje aanstoken. Hij deed dat soms op het randje, maar je mag dat wel waarderen. Hij gaf de Groesbeekers de spirit die bij Prinses Irene veelal ontbrak. Er werd veel te veel ruimte geboden en dat leidde tot twee doelpunten in de 1e helft via Noek Beers en Stan Janssen. Tom Berendsen verkleinde de marge vlak voor rust tot 1-2 (foto voorpagina).

In de 2e helft een sterk aandringend Prinses Irene, dat nu meer strijd leverde maar er, ondanks een paar hachelijk situaties voor het doel van de Groeksbeekse jongens, niet in slaagde langszij te komen.
In de slotfase werd centrale verdediger Julian van Roosmalen naar het front gestuurd en name Prinses Irene alle risico’s. Niek Boers profiteerde echter en schoot de 1-3 binnen . Er werd niet meer afgetrapt.

Een zure en onnodige nederlaag, waardoor Prinses Irene nog steeds niet veilig is. Pas op 14 mei gaat het weer verder, dan moet in de gelijknamige plaats tegen Schijndel worden aangetreden.
Foto"s: Rob Cuijpers