2 - 4

RKSV Prinses Irene 4

4e klasse 13

16 februari 2020 12:30

De voorbereiding op de wedstrijd van afgelopen zondag was goed. Waar we zaterdag gezamenlijk veel plezier beleefde aan dos paulos op Gijs z'n koperen bruiloft, was het zondag uno Paulo die de aandacht op zich wist te vestigen door na een kwartier spelen een lange bal goed in te schatten en met alles wat hij in zich had de aanvaller van de Ossenaren van score af te houden. Dit resulteerde in een gele prent en 10 minuten rust voor de sluitpost. Met 10 man en het slordige spel dat mede veroorzaakt werd door de onvoorspelbare wind kwam TOP dan toch op een 1-0 voorsprong . De AV-boys lagen hier niet wakker van en wisten diep van binnen dat het goed zou komen doordat TOP dit seizoen al tweemaal aan het kortste eind had getrokken.

Nu de rust begon de machine weer te lopen en werd Job in stelling gebracht en hij zette de 1-1 op het bord. TOP werd daarna brutaler en kwam uit één van de spaarzame aanvallen op een 2-1 voorsprong . De AV-boys trappen af en promoveren deze aftrap tot een doelpunt van wederom job door nota bene een assist van een linksback (Ruud) daarna was de pijp leeg bij TOP en liet de jonge Pullen zich voor het eerst dit seizoen echt zien - nu hopen dat het kwartje bij hem is gevallen en dat hij deze lijn doortrekt . Het was dan ook Martijn Pullen die de bal van links voorslingerde en zo Job met het hoofd zijn derde liet maken . De voorsprong was een feit. TOP drong nog aan voor een punt, maar Martijn zette knap de vierde op het bord en heeft daarmee de gouden pen gewonnen en verziet u tegen Erp 4 van een verslag