Wedstrijd korfbalsters gestaakt

23 december 2018 6:45

Korfbalsters begonnen gretig en goed voorbereid aan de wedstrijd tegen de Korfrakkers. In Erp stond Prinses Irene al snel op voorsprong en kon dit gedurende het eerste deel goed vasthouden. Daarna haperde de scoringsmachine en kon Korfrakkers inlopen en uiteindelijk op een toch ruime voorsprong komen. Na 17 sec in de 2e helft werd de wedstrijd noodgedwongen gestaakt wegens materiaal problemen. De schotklok was kapot en kon niet meer gestart worden. De wedstrijd eindigde vroegtijdig met een 11-7 voorsprong voor de thuisploeg.

Beide teams begonnen met een gewijzigde opstelling.
Bij de Korfrakkers stond Monique vd Ven weer in de basis, na haar groots afscheid vorig jaar in de zaalfinale. Bij Prinses Irene ontbrak de nog geblesseerde Maddy van Dijk. Carolien van Santvoort verving haar voortreffelijk.

Prinses Irene ging voortvarend van start. Aan de hand van Laura vd Ven stond het snel 0-2 door 2 scores vanuit haar handen. De korfrakkers deed snel wat terug door van afstand te scoren.  Carolien van Santvoort liet zien dit ook te kunnen en tekende voor de 1-3.  Beide teams konden scoren en tilde de stand door naar 2-4. Voor Prinses Irene scoorde wederom Laura vd Ven. Hierna stopte de scoringsmachine aan Prinses Irene zeide en kon korfrakkers maarliefst 5 keer achter elkaar tot score komen.  Dankzij het goed verdedigingswerk van het team uit Nistelrode kon Evy van de Akker scoren vanaf de strafworpstip en werd de stand 7-5.  Helaas kon Prinses Irene niet verder doordrukken. De Korfrakkers liep nog wat verder uit kwamen op 9-6. Via scores van Carolien van Santvoort en wederom Laura v/d Ven werd de ruststand 11-7. Na 17 seconden spelen in de 2e helft was het de schotklok die problemen opleverde. Dit was niet te verhelpen en was de scheidsrechter genoodzaakt de wedstrijd te staken.

Wanneer de wedstrijd ingehaald of uitgespeeld wordt is nog niet bekend.

ODC 1 - Rosolo 1 7-17
DDW 1 - Spes 1 18-11
Be Quick 1 - Swift 1 19-17