Hans Geurts Lid van Verdienste 2015 - RKSV Prinses Irene Nistelrode - Voetbal & Korfbal

Hans Geurts Lid van Verdienste 2015

10 april 2015 8:30


Het is altijd weer een verrassing wie er op de jaarlijkse vrijwilligersavond benoemt wordt tot Lid van Verdienste. Er zijn ook zo veel vrijwilligers die zich jarenlang inzetten voor deze eretitel waardoor de keuze groot en moeilijk is. Voorzitter René v.d. Ven gaf dat ook aan in zijn speech. Deze keer komt de eretitel terecht bij Hans Geurts (66), een stille kracht binnen onze vereniging. De aanwezigen lieten blijken helemaal achter de keuze van de benoemingscommissie te staan.
Ongeveer iedereen binnen de vereniging kent Hans wel, want hij is nagenoeg alle dagen te vinden op het sportpark. In ieder geval is hij er sowieso elk weekend want dan voorziet hij de teams van thee of ranja. Als er doordeweeks wedstrijden zijn is hij er ook vaak, evenals op trainingsavonden. Een andere belangrijke taak die hij uitvoert is het schoonhouden van de kleedlokalen. Hij doet dat meteen na de wedstrijden op zaterdag en zondag, maar ook doordeweeks doet hij dat minimaal één keer. 

Hans is al een paar decennia actief voor onze vereniging. Hij begon ooit als leider bij het jeugdvoetbal, waar hij vooral de F-en E jeugd begeleidde. Daarna rolde hij langzaam in het werk wat hij nu nog steeds met plezier doet. 
Hans is een voetballiefhebber, waarbij zijn speciale aandacht uitgaat naar het vrouwelijke deel van onze vereniging. Vooral het 1e vrouwenelftal volgt hij op de voet. Bij thuiswedstrijden kiest hij vaak positie achter het doel van de vijandelijk goalie en probeert deze dan verbaal van haar à propos te brengen. 

Hans is het 33e Lid van Verdienste in de geschiedenis van onze vereniging. Het Lid van Verdienste wordt gekozen de de laatste vijf Leden van Verdienste en het jongste erelid. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!