Piet Rovers Lid van Verdienste 2013 - RKSV Prinses Irene Nistelrode - Voetbal & Korfbal

Piet Rovers Lid van Verdienste 2013

12 april 2013 8:30


Piet Rovers (60) is de naam van het Lid van Verdienste 2013. Voorzitter René v.d. Ven maakte dat bekend op de gezellige avond die werd georganiseerd voor alle vrijwilligers en sponsors van onze vereniging. Niemand zal bedenkingen hebben bij het feit dat Piet deze eer te beurt is gevallen. Je kunt geen dag op het sportpark komen of Piet is er, aan het werk of als supporter. Het ovationele applaus bij het noemen van zijn naam was veelzeggend

Al  vele jaren is Piet bestuurslid en voorzitter van de commissie groot onderhoud. Hij was een van de grote kartrekkers bij de nieuwbouw, hij had zitting in de bouwcommissie. Afgelopen jaar verzette hij bergen werk met zijn team bij de realisatie van het kunstgrasveld. Hij was daarbij de spil en gesprekspartner voor de gemeente en CCS , het bedrijf dat het veld realiseerde. Gezien zijn ervaringen als hoofduitvoerder bij Heijmans wegenbouw, kwam zijn deskundigheid in de bouwwereld ook hier weer erg goed van pas. Zelfs onze buurman Hvch was hem dankbaar, want ook de aanleg daar van het kunstgrasveld begeleidde hij namens hen. 

Ook nu nog is weer hij bijna wekelijks op het sportpark actief met zijn “bouwteam” om steeds weer zaken aan te passen en te vernieuwen. “ Als Piet je iets vraagt, doe je dat, heb ik wel eens iemand horen zeggen”. Dat zegt veel over het draagvlak dat hij heeft onder de leden en zijn sociale omgang met mensen. Voorzitter Rene van de Ven benadrukte dat ook nog eens. 

Hij begon in 1979 ooit als jeugdleider en heeft nog diverse andere functies bekleed in de afgelopen jaren, zo was hij ook jarenlang leider van het 1e elftal. Vier van zijn 5 kinderen zijn of waren actief en inmiddels spelen twee kleinkinderen al weer in de jeugd. Een echte Prinses Irene familie kan je dus wel stellen. Piet met zijn kinderen en schoonzoon Ron v.d. Pas (rechts)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!