Korfbalsters thuis tegen Swift

7 maart 2020 17:00


Een alles beslissende wedstrijd kun je de wedstrijd van aankomende zondag wel noemen. De korfbalsters spelen dan hun een na laatste wedstrijd tegen de nummer 8 op de huidige ranglijst: Swift. Prinses Irene heeft op dit moment 7 punten weten te behalen uit 12 wedstrijden. Swift daarentegen maar 2 punten.

De vorige wedstrijd tegen Swift was een spannend duel met fysiek spel. Swift deed er alles aan om punten te sprokkelen, maar Prinses Irene trok uiteindelijk aan het langste eind en won met 1 doelpunt verschil. 

De belangen voor beide ploegen zijn groot aankomende zondag. Prinses Irene heeft twee punten nodig om zich definitief veilig te stellen en niet in de degradatie zone te komen. Wanneer de punten niet worden gepakt, kan Prinses Irene afhankelijk worden van andere wedstrijden. Swift heeft ook alle punten nodig om rechtstreekse degradatie te voorkomen. Het zal dus een spannende wedstrijd worden. 

De wedstrijd word gespeeld op zondag 8 maart om 14.00u en staat onder leiding van scheidsrechter D. Vd Akker- v Helvoirt. Alle support is van harte welkom! 

Programma 8 maart:

14.00u Prinses Irene - Swift

14.15u Rosolo - de Stormvogels

14.30u de Korfrakkers - Spes

15.10u Be Quick - DDW/SDO ‘99

Delen

Lees meer over:
korfbal 1 Prinses Irene seizoen 2019-2020

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!