Korfbalsters treffen koploper Rosolo

20 december 2019 10:15


Zondag spelen de korfbalsters van Prinses Irene hun laatste wedstrijd van 2019 tegen Rosolo uit Reusel. De meiden van Rosolo staan samen met DDW op de eerste plek. Beiden ploegen hebben alle vijf de wedstrijden op rij gewonnen. Voor Prinses Irene de zware taak om deze reeks te doorbreken en de punten in eigen huis te houden.

Rosolo is geen onbekende tegenstander voor de korfblasters. In september stonden beiden ploegen nog tegen elkaar. Deze wedstrijd werd gespeeld op het veld en werd gewonnen door de meiden uit Nistelrode. Dit was een spannende wedstrijd waarin er door de korfbalsters van Prinses Irene collectief sterk werd verdedigd en de goede kansen werden gezocht. Echter is dit nog geen zekerheidje voor aankomende zondag, want als je kijkt naar de voorgaande uitslagen was het vaak Rosolo wat aan het langste eind trok. Rosolo is een ploeg met veel snelheid. Voor de meiden van Prinses Irene is het zaak om opnieuw tactisch goed te verdedigen en zich niet te laten verassen. Wanneer Prinses Irene zondag punten weet te pakken blijven ze op een mooi verdiende derde plek staan. Pakken ze de punten niet wordt het nog spannend op welke plek in de ranglijst ze de kerst kunnen gaan vieren. 

De korfbalsters zullen dus alle support hard nodig hebben om de punten in Nistelrode te houden.  Om 12.45 uur zal scheidsrechter R. Landwier het begin signaal geven voor de wedstrijd in Sporthal de Overbeek in Nistelrode.

Delen

Lees meer over:
korfbal 1 korfbal 1 Prinses Irene seizoen 2019-2020 voorbeschouwing 2019

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!