Prinses Irene weer tegen Swift

13 december 2019 10:00


Aanstaande zondag spelen de korfbalsters 'weer' tegen Swift. In de veldcompetitie troffen de twee teams elkaar al twee keer, en daardoor is het dit seizoen al de derde keer dat de ploegen het tegen elkaar opnemen. Deze twee eerdere wedstrijden werden beide door de Prinses Irene ploeg gewonnen, maar zoals al eerder gebleken zijn eerder behaalde resultaten geen garantie voor de toekomst. Een groot verschil met de vorige twee wedstrijden is namelijk de zaal in plaats van het veld. Daardoor moet er zoals eerder vermeld sneller gespeeld worden, en is de schotklok een extra factor.

Er zijn nu vier wedstrijden gespeeld en langzaam begint er een rangorde te ontstaan in de Topklasse. Prinses Irene staat momenteel in de middenmoot met vier punten, en Swift staat onderaan met nul punten. De vier bemachtigde punten van Prinses Irene waren zwaar bevochten, en daar moest hard voor gewerkt worden. Er werd geen enkele keer met een duidelijk verschil gewonnen of verloren. Swift heeft in de voorgaande wedstrijden vooral veel doelpunten om haar oren gekregen, omdat de ploegen in de Topklasse steeds vaker het mandje weten te vinden. Zelf weten de korfbalsters van Swift toch ook vaak rond de 15 doelpunten te maken, dus daarmee hoeven de dames uit Velden niet onderschat te worden! 

Eigenlijk valt er dus weinig van te zeggen, en zullen we het moeten gaan meemaken aanstaande zondag. De korfbalsters van Prinses Irene weten in ieder geval dat als ze winnen dat er een leuk gat van zes punten wordt geslagen met de onderste plek.  Ze zullen dus alles moeten geven om twee punten mee te nemen richting Nistelrode. De wedstrijd start om 15.00 uur in sporthal de Vilgaard in Velden, en staat onder leiding van de heer E. Mulder. Het tweede team van Prinses Irene speelt om half twaalf in de Wetteling in Venray. 

Programma Topklasse
Stormvogels - Rosolo 12.45 uur
DDW/SDO '99 - Be Quick 14.20 uur
Swift - Prinses Irene 15.00 uur
Spes - de Korfrakkers 15.45 uur


Delen

Lees meer over:
2019-2020 korfbal 1 Prinses Irene

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!