Spes 2 - Prinses Irene 2 9-4

19 mei 2019 18:15

Na een slechte eerste helft was na rust ons spel beduidend beter. Het was echter niet voldoende om aanspraak te mogen maken op de punten. De wedstrijd tegen Spes 2 uit Milsbeek ging verloren met 9-4.

De eerste helft was niet best van onze kant. We kwamen ook niet aan scoren toe en moesten toezien dat Spes uitliep naar een voorsprong van 6-0.
Na rust stond het gelukkig wat beter en werden er ook goede aanvallen neergezet. Spes scoorde hun 7e en 8e doelpunt. Daarna wisten de oranje dames ook het mandje te vinden. Nora opende de score aan onze zijde met een mooi afstandsschot. Kort daarna deed Lisan hetzelfde. Nog geen minuut later wist Carlijn haar dame te passeren en rondde haar doorloopbal keurig af. Lizan scoorde uit een korte kans de 8-4. Het laatste doelpunt van deze middag was voor Spes die daarmee de eindstand op 9-4 bepaalde.
De degradatie naar de hoofdklasse is helaas een feit, maar we gaan rustig verder bouwen om ons spel verder te verbeteren.
Opstelling en scores: Anne Schouten, Marleen Thijssen, Lisan Mikkers (1x), Carolien van Santvoort, Sanne Pluk, Lizan Kerkhof (1x), Carlijn van de Ven (1x), Robin van de Boom.
Wisselspeelsters: Esther van Venrooij, Nora Schouten (1x)