Oranje Wit 2- Prinses Irene 2 16-11

30 september 2018 15:15

Rita Pater

Helaas geen punten tegen Oranje Wit 2, maar wel een wedstrijd die perspectief biedt voor de toekomst.

In het zonnige Leunen ging Oranje Wit flitsend van start en wist al snel een voorsprong van 3-0 op het scorebord te brengen. Carolien schoot haar 1e afstandsschot binnen en meteen daarna was het Esther die uit een korte kans de 3-2 op het scorebord bracht. Daarna was het wederom Oranje Wit die gelukkiger was in de afronding dan wij en scoorden weer 3x achter elkaar; 6-2. Dus weer in de achtervolging. Lina creëerde met haar snelheid vele kansen voor de andere dames in haar vak en wist Esther weer vrij te spelen die haar 2e doelpunt wist te scoren. Oranje Wit tekende voor de 7-3 en Carolien die de eerste helft het mandje goed wist te vinden, scoorde de 7-4. Oranje Wit wist weer uit te lopen naar 9-4, maar de Prinses Irene dames knokten voor iedere bal en wisten ook 3x achtereen raak te schieten; Esther met een afstandsschot, Anne een doorloopbal en Carolien met een afstandsschot. De laatste paar minuten van de 1e helft werd er maar liefst nog 4x gescoord; 2x door Oranje Wit en 2x door Prinses Irene. Lina met een korte kans en Carolien haar 4e van afstand. Zo stond er met de rust al een score van 11-9 op het bord. Een mooie 1e helft waarin de ploegen aan elkaar gewaagd waren. De 2e helft werd er helaas minder raak geschoten, maar er werd er door de dames aan Nistelrode alles aan gedaan om de punten mee te gaan nemen. Dit lukte helaas niet. Esther scoorde haar vierde en vijfde doelpunt, maar kon daarmee niet voorkomen dat Oranje Wit met een 16-11 einduitslag de punten in Leunen wist te houden. Jammer meiden, maar keihard gewerkt en vele mooie acties gezien vandaag.

Esther van Venrooij (5x), Robin vd Boom, Lizan Kerkhof, Lina van Dijk (1x), Anne Schouten (1x), Carolien van Santvoort (4x), Nora Schouten, Marleen Thijssen

Wisselspeelsters: Lisan Mikkers, Sanne Pluk en Gaby van Santvoort