Pr. Irene 2 - DSV 2 13-9

17 december 2017 17:30

Rita Pater

Vandaag in de topper tegen DSV2 stond het team van Prinses Irene 2 als een huis. Zij wisten dan ook, met flinke aanmoediging van Prinses Irene 1, die in zijn geheel op de reservebank had plaatsgenomen, zeer verdiend met een overwinning van 13-9 aan de haal te gaan

De meiden begonnen uiterst geconcentreerd aan de wedstrijd en wisten in 10 minuten tijd een voorsprong van 3-0 op het scorebord te brengen; een doorloopbal van Lizan, een doorloopbal van Robin en een mooi afstandsschot van Lotte.
DSV 2 herpakte zichzelf en knokte zich terug naar een 3-3 stand. Daarna was het echter weer Pr.Irene die het initiatief nam. Lotte scoorde wederom een mooi afstandsschot en kort daarna wist ze een strafworp te verzilveren. Lizan scoorde haar 2e doorloopbal en bracht de stand op 6-3. DSV wist 2x van ver te scoren en kroop weer dichterbij. Anne verruimde de voorsprong weer naar 2 door uit een mooi gespeelde aanval een korte kans binnen te gooien. Met een stand van 7-5 gingen de dames rusten.
Na rust scoorde DSV uit een korte kans. Lizan was op dreef en wist haar derde doelpunt te scoren uit een korte kans. DSV gaf echter nog niet op en wist door 2x te scoren weer op een gelijke stand van 8-8 te komen. Esther wist een uitstekend genomen vrije worp te benutten, maar DSV zette hier meteen een mooi afstandsschot tegenover; 9-9 weer gelijk. Maddy werd in het veld gebracht en wist een prachtig afstandsschot te verzilveren. Lotte is weer helemaal terug na haar langdurige blessure en wist uit een stafworp haar vierde doelpunt van de middag te benutten. Ook Laura kwam nog het veld in en wist een doelpuntje mee te pikken; 12-9. In de laatste minuten werd Evy het veld ingebracht om de laatste minuten op balbezit te kunnen uitspelen. Esther wist nog een korte kans te benutten en bracht zo de eindscore op een mooie 13-9.
Meiden super hard gewerkt en verdiend de punten in Nistelrode gehouden. Een ontzettend knappe prestatie om nu als lijstaanvoerder de Kerst te mogen gaan vieren. Meiden geniet ervan en allemaal hele fijne feestdagen toegewenst.
Prinses Irene 1 super bedankt dat jullie vandaag allemaal bij ons op de bank plaats wilden nemen; superfijn om zo als 1 selectie er voor elkaar te zijn.

Esther v. Venrooij (2x), Robin vd Boom (1x), Lizan Kerkhof (3x), Lina v. Dijk, Anne Schouten (1x), Lotte Wilbers (4x), Carolien v. Santvoort, Anke v. Leuken

Wisselspeelsters: Maddy v. Dijk (1x), Laura vd Ven (1x), Evy vd Akker