Prinses Irene 2 - KVC 2

17 april 2023 5:00

Afgelopen zondag speelden de meiden van Prinses Irene 2 hun eerste buitencompetitiewedstrijd weer na het binnen seizoen. Zij namen het op tegen KVC 2 op sportpark De Schellen. De eerste helft was het duidelijk Prinses Irene die de betere ploeg was, maar KVC wist de tweede helft goed terug te komen. De wedstrijd werd afgefloten met 12-8 op het scorebord.

Om 13.45 uur klonk het startsignaal en de wedstrijd werd gefloten onder leiding van C.H. Kerstens. Jasmijn wist als eerste de korf te raken met een ver afstandsschot. KVC wist ook een afstandsschot raak te schieten, waardoor de stand 1-1 was. Hierna volgde 6 doelpunten van Prinses Irene, waaronder Nora die een verdiende vrije bal wist raak te schieten. KVC scoorde nog een strafworp en Jill wist er nog een mooie doorloopbal in te gooien. De meiden gingen de rust in met een voorsprong van 8-2.

De tweede helft wist KVC goed terug te komen. Het was nog even een spannende helft. KVC scoorde na de rust meteen twee afstandsschoten van ver. Jill wist twee keer van stand raak te schieten en Nora wist er nog een strafworp in te leggen. Hierna was het KVC die vier doelpunten binnen gooide waardoor de stand op 11-8 kwam. Anouk sloot de wedstrijd af met een afstandsschot, waarna het eindsignaal volgde en de wedstrijd gespeeld is met 12-8.

Jill van Niftrik (3), Evi van den Broek (1), Jasmijn van der Pas (1), Debra Ruijs (1), Nora Schouten (3), Noelle Waals, Josje Reijnders, Guusje van den Brand (2)