DAW 2 - PRINSES IRENE 2

13 maart 2023 9:00

Afgelopen zondagochtend nam Prinses Irene het op tegen DAW. Beide teams zijn altijd gewaagd aan elkaar en het was deze wedstrijd dan ook weer erg spannend. Door de juiste kansen af te ronden in de tweede helft gingen de punten mee naar Nistelrode. De wedstrijd werd afgefloten met 8-10 op het scorebord.

Om 10.00 uur klonk het startsignaal en de wedstrijd werd gefloten onder leiding van P. Jansen. Prinses Irene opende de score door een afstandsschot van Emma. DAW wist twee keer de korf te vinden van afstand waardoor de stand 2-1 werd. Nora en Guusje wisten allebei een afstandsschot van ver erin te schieten waardoor de stand op een 2-3 voorsprong kwam. DAW blijft ook zoeken naar kansen en er worden dan ook met afstandsschoten binnen geschoten.  Nora, Jill en Jasmijn wisten nog alle drie een afstanddschot raak te schieten waardoor de meiden de rust in gingen met een 4-6 voorsprong.

De tweede helft was een spannende helft. Prinses Irene maakte wat slordige fouten waardoor DAW op voorsprong kwam. Met nog 14 minuten op de klok stond DAW voor met 8-7. Door juiste keuzes samen te maken en de aanvallen goed uit te spelen wisten de meiden van Prinses Irene nog drie keer de korf te vinden. Door een afstandsschot van Evi en Anouk en een mooie afsluitende korte kans van Debra in de laatste minuut. Het eindsignaal klonk en de wedstrijd is gespeeld met 8-10, de punten gaan mee naar Nistelrode.

Jill van Niftrik (1), Nora Schouten (3), Evi van den Broek (1), Josje Reijnders, Jasmijn van der Pas (1), Emma ten Böhmer (1), Debra Ruijs (1), Guusje van den Brand (1).