Prinses Irene 2 - Stormvogels 2 12-12

8 december 2019 16:15

Rita Pater

Vandaag werd onze 3e zaalwedstrijd gespeeld tegen Stormvogels 2. Een snelle ploeg en dus zaak om daar slim mee om te gaan. Dat ging ons goed af en het zag het er naar uit dat het ons zou lukken de twee punten in Nistelrode te houden. Echter in de laatste minuut wist Stormvogels langszij te komen en de einduitslag te bepalen op 12-12.

n de eerste helft werd er zeer geduldig gezocht naar goeie kansen. Ook verdedigend stond het uitstekend en werden er vele rebounds gestolen. Esther opende de score met een vrije worp. Stormvogels wist 2x raak te schieten. Anne maakte met een mooi afstandsschot de 2-2. Stormvogels wist een strafworp te benutten 2-3. Daarna was het 3x raak voor de oranje dames. Esther, Mae en Anne wisten alledrie van ver raak te schieten en er was een gaatje van 2 doelpunten. Stormvogels wist de aansluiting weer te vinden door 2x te scoren. Kort voor rust wisten Nora met een strafworp en Anne met een korte kans ons met een mooie ruststand van 7-5 naar de kleedkamers te sturen. Zaak was het goede geduldige spel vast te houden in de 2e helft. Esther maakte de 8-5 uit een strafworp. Stormvogels wist het gaatje weer enigszins te dichten door 2x te scoren. Meteen daarna waren het echter Nora met een goede doorloopbal en Lina, die werkelijk iedere bal had vandaag, met een korte kans die het gaatje weer op 3 doelpunten brachten. Stormvogels knokte echter ook voor de punten en wisten wederom 2x te scoren. 10-9. Anne was heerlijk op dreef vandaag en scoorde weer uit een korte kans de 11-9. In een spannend slot wist Stormvogels weer langszij te komen 11-11. Anne scoorde haar 5e van de middag 12-11. In de laatste minuut wist Stormvogels middels het benutten van een strafworp toch 1 punt mee naar huis te nemen. de wedstrijd eindigde in 12-12.
Kim van Schijndel A1 en Marina, Gaby, Linda, Laura maakten ons team compleet vandaag. Bedankt meiden dat jullie er bij waren vandaag.

Opstelling en scores: Esther van Venrooij (3x), Lina van Dijk (1x), Lisan Mikkers, Lizan Kerkhof, Anne Schouten (5x), Sanne Pluk, Mae Gevers (1x) Anouk van Grunsven
Wisselspeelsters: Nora Schouten ( 2x), Carolien van Santvoort, Kim van Schijndel, Marina van Venrooij, Gaby v. Santvoort, Laura vd Ven, Linda van Tilburg

Wedstrijd eerder