Prinses Irene komt opnieuw net te kort

10 december 2018 18:30

Na een spannende wedstrijd hebben de dames van Prinses Irene in de laatste fase van de wedstrijd verloren. Na een ruststand van 9-9 werd de wedstrijd uiteindelijk verloren met 17-20 op het scorebord.

Prinses Irene startte fel en kwam meteen op een 4-0 voorsprong, maar DDW wist al snel  terug te komen op 4-4. Vanaf dat moment werd er om en om gescoord, Maddy van Dijk, Lotte Wilbers en Linda van Tilburg wisten het gele mandje van afstand te vinden. Ook Gaby van santvoort liet zien dat ze goed op schot was, en legde 2 afstandschoten binnen. Er werd gerust met een 9-9 op het scorebord.

Na de rust scoorde Evy van den Akker van ver, DDW deed wat terug en scoorde 3 keer achter elkaar. Dit was de 1e keer dat DDW op voorsprong kwam van een 10-12 tussenstand. Opnieuw was het de zuivere Evy van de Akker die 2 maal van ver raak schoot. DDW scoorde uit een strafworp. Hierna viel Maddy van Dijk plots uit, met een hopelijk niet te ernstige knieblessure. Nora Schouten viel goed in, en scoorde van afstand. Ook Lotte Wilbers en Evy van den Akker wisten van afstand te scoren wat zorgde voor een 15-13 voorsprong. Hierna was het DDW die de leiding nam, en kwam voor met 15-16. Met nog 4 minuten op de klok maakte Lotte Wilbers gelijk, maar DDW deed meteen wat terug. Linda van Tilburg legde van afstand de 17-17 binnen. Helaas was DDW in de laatste minuten van de wedstrijd erg zuiver, er scoorde 3 keer van afstand. Dit zorgde voor een eindstand van 17-20.

Opstelling en score:

Evy van den Akker (4), Marina van Venrooij (1), Gaby van Santvoort (2), Lotte Wilbers (4), Laura van de Ven (1), Linda van Tilburg (2), Annelies Thijssen (1), Maddy van Dijk (1)

Wisselspelers:

Nora Schouten (1), Esther van Venrooij

Prinses Irene 2 speelde vandaag ook thuis tegen DAKOS 2, deze wedstrijd werd gewonnen met 22-8. Voor het verslag lees hier.