5821BL
VIERLINGSBEEK
tel. 0478-631927

Opstelling RKSV Prinses Irene 1 (zon)

Prinses Irene verloor in de laatste wedstrijd van het seizoen in de laatste minuut met 2-1 van kampioen Volharding. Na een snelle achterstand, de topscorer van de 2e klass F Vincent Buijssen scoorde al in de 3e minuut zijn 21e van het seizoen, dicteerde Prinses Irene de wedstrijd. Nadat al heel veel mooie kansen waren gemist, mede door het goede keeperswerk van doelman Barten van Volharding, wist in de 79e minuut Jerin v.d. Rakt wel te scoren. In de allerlaatste minuut was het de ingevallen Stijn van den Broek die doelman Pluk kansloos liet.
In de slotfase van de wedstrijd stonden bij Prinses Irene, met Robin v.d. Berg, Cas van Nistelrooij en Wiebe Jacobs drie JO19 spelers in het veld.
Prinses Irene sluit zo het seizoen teleurstellend af en eindigt uiteindelijk op de 10e plaats. Nadat de ploeg zich tegen Olympia ‘18 veilig speelde werden de laatste 5 (!) wedstrijden verloren. Daarbij moet wel gezegd worden dat er ook een paar onnodige bij waren zoals deze tegen Volharding.
Volharding gaat naar de 1e klasse, SVSSS, CHC en DAW, dat door de nederlaag van Emplina de periode van de kampioen over neemt, gaan ook strijden voor promotie. Vianen Vooruit verloor en degradeert rechtstreeks. Venhorst en EVVC mogen dat proberen te voorkomen via de nacompetitie.