5236PS
'S-HERTOGENBOSCH
tel. 073-6422429

Opstelling RKSV Prinses Irene 1 (zon)

Prinses Irene verloor donderdagavond in Den Bosch met 4-1 van Emplina. Dat was bijzonder geflatteerd. Waar Prinses Irene de kansen niet verzilverde deed Emplina dat wel.

Na 3 minuten stond het al 1-0, nadat een verdediger de bal bij Thijs Engelbart in de voeten schoof. Het eerste kwartier was voor Emplina, maar daarna was Prinses Irene de betere, maar benutte een paar grote kansen niet. Robbert Rovers scoorde rond de 40e minuut vanuit een vrije trap de gelijkmaker.

Na rust begon Prinses Irene sterk en schoot Tim van den Brand, alleen voor de doelman maar uit een moeilijke hoek, langs. In de 58e minuut scoorde Teun de Bresser met een prachtige actie, tegen de veldverhoudingen in, 2-1. In de 70e minuut werd een kopduel in de zestien verloren. De bal viel voor de voeten van Engelbart die binnen kon tikken. In de absolute slotfase werd de uitslag nog geflatteerder. Teun de Bresser schoot na een mooie actie zijn 19e doelpunt van het seizoen binnen.